První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
21.12.10 13:40

no a kdy půjdete vy?
Mě dnes volala kamaádka a oznámila, že je těhotná, tak mě to malinko zmarzelo, že ona jo a já ne :-(, ale moc ji to přeju… Já se taky dočkám :-) Všechny se jednou dočkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.10 20:02

no nám to vyšlo právě blbě, že jsem byla na první konzultaci po menzes, takže mi vzali jen krev na imunologii a druhý den menzes mi udělají testy hormonálního profilu a pak už by se měla naplánovat iui :D Fakt jsem zvědavá :) Doufám, že se dočkáme i my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.12.10 14:22

Kelynko, přeju krásné svátky, bohatého Ježíška ale hlavně pohodu a samozřejmě co nejdříve miminko v náručí :-)
Veselé Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.12.10 09:32

Wonaz, taky přeji Krásné Vánoce a bohatého ježíška :) a konečně to vytoužené miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
29.12.10 18:36

Ahoj holky,měla jsem nějaké zdravotní potíže,takže jsme se ani o mimi teď přes měsíc nepokoušeli a taky proto ta odmlka,ale už ode dneška do toho zase skočíme rovnýma nohama. :potlesk:
Womanz,je mi moc líto,že to nevyšlo,ale byltoprvní pokus,tak příště třeba bodou spermijky úspěšnější!!!! Držím palečky!!!!! :huban:

• Citovat
  • Upravit
4157
9.1.11 18:53

Ahoj Kelynko, tak jak jste na tom? už se něco děje?
My jsme po druhém pokusu, tak čekám jak to dopadne.
Danice, přeju ať se brzy zadaří :-)
Jinak všem krásnější a úspěšnější Nový rok, ať na konci držíme ty malé uzlíčky v náručí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
9.1.11 19:50

Ahoj a též přeji jen to nej!!!! Hlavně,ať se napodruhé zadaří! Takže zase IUI? Budu držet palce!!!!! Přítel zítra jede na spermio,já jsem byla minulý týden na HP,tak jsem zvědavá. Pro výsledky všeho si jedem 27.1. To už nám asi řekne,co podle výsledků, pro nás bude nejlepší. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1307
9.1.11 20:03
kelynka píše:
ahojky womanz, no mně to doktor řekl, že je to po psychické stránce, je fakt, že na to fakt hodně myslím, ale můžu říct, že jsem se po laparoskopii uklidnila, když mi řekli, že je vše ok. Folikuly mi krásně rostou, každý měsíc jsem to měla krásně nachystané akorát tam asi nedorazily ty spermie, aby se uchytly :(. Já ti fakt nevím, právě proto jsem musela podstoupit tu laparku, jelikož si doktor myslel, jestli tam ta cesta není nějaká zablokovaná a není, vše je jak má být. Fakt už tomu nerozumím. No já té metodě moc nerozumím. Tam ti zavedou spermie a čekáš, jestli se to ujme? Tam to asi není na vložené vajíčka, že?
:mavam: tak já jsem na tom stejně jako ty,všechno je o.k.,jen to zřejmě mám v té hlavě,a proto to nede,jak to z té hlavy dostat,nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.1.11 08:10

Ahoj Danice, držím pěsti ať všechny výsledky budou v pořádku a můžete začít :-) Nám navrhli IUI, já jsem naprosto v pořádku akorát spermio přítele je mírně zhoršené. Doporučili 3× a pokud se to nepovede tak IVF, no uvidíme. Teď čekám zhruba do čtvrtka na test, ale moc tomu nevěřím :-( mám pocit že to ani tentokrát nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
10.1.11 09:28

Tak prosím Tě!!! Na čtvrtek se co nejlépe vyspi a ať jsou tam // !!!!!! :dance:
Při troše štěstí Tě budu následovat a můžeme založit novou diskuzi. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4157
10.1.11 16:15

Děkuji, snad se to povede :-) A když ne, tak třeba příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.1.11 20:08

Ahoj womanz, zatím se nic neděje. 17.1. se dovzím výsledek hormonálního profilu a imunologie, tak jsem zvědavá, jak to dopadne a už se konečně naplánuje to iui, se to vleče, to je děs. Moc ti přeji, aby ti to vyšlo :) a kdy si máš dělat testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.1.11 13:10

ahoj kelynko, test budu dělat asi ve čtvrtek pokud to do té doby nedostanu. Na IUI jsem byla 29.12. ale myslím si, že to nedopadlo, takový vnitřní pocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
11.1.11 13:18

Pokud budeš,test by byl určitě pozitivní už dnes,13DPO už by tam // byly. :wink:

• Citovat
  • Upravit
7157
11.1.11 16:27

tak ti budu držet pěsti a pak písni, jak to dopadlo :)) Snad se to už konečně povedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.