První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Danice
20.2.11 20:18

Hm hm… a Ty máš jakou hodnotu prolaktinu?? Taky se budu bát,i když se zadaří,jednou jsem potratila,takže vím,co to je. Raději ať se to vůbec nepovede než o to přijít.

• Citovat
  • Upravit
7157
20.2.11 21:16

mám 697, ale snad se už snížila, už užívám léky druhý měsíc, musím na odběry, aby se zjistilo, jestli to zabírá. No já taky potratila, takže jak píšeš, radši ať se nezadaří, než aby se to zase opakovalo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.11 21:20

Čtu vaše zprávy a zaujaly mě. Poprvé jsem s přítelem návštivla CAR 18.ledna a už toho 13.února jsem byla na transferu. Nezdá se vám to docela rychlé? Čekala jsem, že to bude dýl trvat. Jak to normálně dlouho trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.2.11 21:22

ahoj a dělali ti hormonální profil nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
20.2.11 21:50
HopefulMi píše: Čtu vaše zprávy a zaujaly mě. Poprvé jsem s přítelem návštivla CAR 18.ledna a už toho 13.února jsem byla na transferu. Nezdá se vám to docela rychlé? Čekala jsem, že to bude dýl trvat. Jak to normálně dlouho trvá?

Ahoj,no to je sakra fofr!!! To vše stihli ani né za měsíc? Hormonální profil mohli dělat jen za předpokladu,že jsi byla v den 1.návštěvy 3-5 den cyklu,jinak se HP nedělá. Stimulace,odběr vajuch embriotransfer a to vše za jeden měsíc…bez vyšetření krve atd.....??? No…tak asi ano… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7157
20.2.11 21:55

no je to opravdu rychlovka, asi bych do toho nešla bez vyšetření krve atd. První bych chtěla znát jestli jsou všechny testy ok a pak bych se teprve rozhodla, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.2.11 09:09

Ahoj holky,
děkuji za vaše odpovědi. Už si nejsem jistá, jestli jsme to udělali dobře. :/
Spletla jsem si datum, byla jsem na transferu 18., ne 13.

ano, vzali mi krev - a to hned na první návštěvě a vše v pořádku a mám hormonální profil.

Mohu vědět, jak to u vás dlouho trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
21.2.11 09:21
HopefulMi píše:
Ahoj holky,
děkuji za vaše odpovědi. Už si nejsem jistá, jestli jsme to udělali dobře. :/
Spletla jsem si datum, byla jsem na transferu 18., ne 13.

ano, vzali mi krev - a to hned na první návštěvě a vše v pořádku a mám hormonální profil.

Mohu vědět, jak to u vás dlouho trvá?

Ahoj,tak třeba já jsem na první návštěvě byla v listopadu a teprve teď se začíná něco dít,ale mně do toho přišla měsíční nemoc,takže jsme nic nepodnikali. Právě dnes se chystám do Pronatalu na folikulometrii,až budou největší,tak mi píchnou pregnyl a naplánují,kdy se máme snažit.–časovaný styk. Zkoušíme to nejdříve takto,protože nám nic nenašli,proč by to nemělo jít,pokud se nepovede toto,jeden cyklus zkusíme IUI a až teprve potom IVF.
Takže pokud tomu dobře rozumím,čekáš na výsledek po ET? Tak držím paluše,moooooc,ať to dopadne!!!!!!!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7157
21.2.11 09:22

Ahoj, když ti brali tu krev na první návštěvě, tak jsi měla menstruaci? Protože se to bere 2-3den menstruace. Moje první návštěva v car byla začátkem prosince, na první návštěvě jsme si jen povídali, já jim řekla, svoje celé snažení a sestra mi pak vzala krev na imunologii a výsledek byl za 3týdny, mezitím jak pak přišla menzes, tak jsem tam šla 2den krvácení a vzala mi sestra ten hormonální profil a na výsledek jsem čekala 14dní a pak jsem jela na konzultaci, kde semnou paní doktorka probrala mé výsledky a samozřejmě mi je i ukázala. Ještě se pak dělá spermiogram, ale ten jsme dělali ještě před první konzultací a výsledek byl dobrý, takže už nebyla potřeba ho dělat znovu. Jelikož mi při hormonálním profilu zjistili, že mám zvýšený prolaktin, tak jsem nafasovala léky. Pak mi zjistili vyšší hodnoty štítné žlázy a doktorka mi dala doporučenku na endokrinologii, kde se to musí došetřit a já pak musím do car přinést zprávu. Takže pořád čekáme, ale pokud by vyšel hormonální profil ok, tak už jsem šla v únoru na IUI, ale my musíme počkat na výsledek a pak až teprve něco plánovat. Držím ti pěsti, aby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.2.11 09:35

Ahoj holky,
v sprnu jsme byla na LSP, pak jsem dostala hormonální injekce účinkující tři měsíce. Jen proto, abych nedostala menses. Mám totiž endometriózu.

Ano, měla bych si udělat test až 2.3. Nevím, jak to vydržím. :)

Danice, jo, takhle .. díky, taky držím palce!!!

Kellynko, držím palce, ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.2.11 23:07

Ahoj holky, něco novýho tady, už je některá z Vás těhule? Já teď marodím, mám zánět dutin a antibiotika :-( Musím se dát do pořádku abych mohla začít s příchodem MS stimulovat na IVF.
HopefulMi držím pěsti abys toho 2.3. viděla na testu // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.2.11 08:43

ahoj holky..Hopefulmi, moc děkuji, taky ti budu držet pěsti, aby ti to vyšlo :) Pak určo písni :) Womanz, u mě nového nic, pořád čekám… Za týden si mám volat na výsledek, jak dopadla punkce štítné a pak když to bude ok, tak se nachystám na IUI :/ Jejda, tak snad se brzy uzdravíš… a budeš moct začít s tou úspěšnou stimulací a pak ty dvě vytoužené čárečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
23.2.11 12:36
womanz píše:
Ahoj holky, něco novýho tady, už je některá z Vás těhule? Já teď marodím, mám zánět dutin a antibiotika :-( Musím se dát do pořádku abych mohla začít s příchodem MS stimulovat na IVF.
HopefulMi držím pěsti abys toho 2.3. viděla na testu // :-)

Ahoj po dlouhé době!
Tak u mne také nic,v pondělí jsem jela na folikulometrii,že mi píchne Pregnyl a co se nestalo…už jsem byla po ovulaci!!! SAKRA! Minulý měsíc ovu 20.DC a teď už asi 14. Napsala mi Utogestan,pokud by se náááááááááhodou podařilo těhu,protože jsme v té době styk měli a pokud ne,příští měsíc znovu! Ach jo. Jestli to z nějakého důvodu ani příště nevyjde,jdu do IVF. :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7157
23.2.11 15:40

ahoj Danice, tak to je smůla, ale třeba se zadařilooo i tak :). Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.2.11 19:08

Holky nezoufejte, každá se jednou dočkáme. Nesmíme se na to moc upínat… já to už po tom všem co jsem si prožila říkám, že to buď dopadlo nebo ne a aspoň nejsem sklamaná když příjde mrcha…
Když si vezmu, že už jsem mohla mít maminkou před třemi lety a pořád nic..... Ale jednoho dne se dočkám :-)
Danice, tak možná budeš první, která to tady rozjede a my Tě pak budem následovat, držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.