První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
4.12.10 19:14

já myslím, že je to možná i na dobré cestě, jestli tě to bolí tak, jako by jsi měla dostat menstruaci, bolení v podbříšku bývá u začínajícího těhotenství :)) To je vaše první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.12.10 10:28

Ahoj kelynka, je to naše první IUI, tak jsem z toho ještě trochu vykulená. Ta bolest není v podbříšku, ale právě jenom na jedné straně na pravém vaječíku z kterýho proběhla ovulace a je to taková bolest, že mám pocit, jako by mi měl explodovat :-( pak píchání a pak zase tlak, fakt nevím co to může být. Včera mě kámoška uklidnila, že ona ma tyhle bolesti pořád při ovulaci a bolí ji to někdy až do měsíčků, ale já to nikdy nezažila, tak proč teď? No zkusím zítra zavolat do CAR, uvidím co mi řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.12.10 10:29

ahoj womanz, no určitě si tam zavolej, oni ti řeknou, co je toho příčina, snad se ti tam to mimčo pořádně zavrtává a je to takové znamení, moc bych ti to přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.12.10 13:39

Děkuji :-) taky bych si to přála… Uvidíme jak mi bude zítra ráno, dnes to malinko polevuje, už mě to bolí jenom občas, třeba tam ani nebudu muset nakonec volat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.12.10 13:54

a po jaké době po iui se dozvíš, jestli to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.12.10 15:02

po 14ti dnech pokud nedorazí MS si mám udělat test, pokud se dostaví tak se rovnou objednáme na druhý pokus. Já to asi nevydržím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.12.10 15:16

ahááá a kdy ti to dělali? Kdy bude ten osudný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.12.10 17:56

dělali mi to ve středu 1.12. takže kolem 15týho si mám udělat test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.12.10 18:42

aha, tak to je fajn a četla jsem si, že to byla docela rychlovka, že vás hned vzali a hned ti to udělali :DDD Já jdu naprvní konzultaci ve středu, tak jsem zvědavá na kdy nám to naplánují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.12.10 15:33

no byla to ryhlovka díky tomu že jsem dostala zrovna MS. Vás budou objednávat podle toho kdy máš MS, tz třetí den na krev a pak cca 12 den na první UTZ a pak asi podle toho pro jakou metodu se rozhodnete, každopádně držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.12.10 20:25

ano, máš pravdu třetí den musím na krev a rozhodli jsme se pro IUI a pokud se nepodaří, tak IVF, tak uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.12.10 13:11

Tak budu držet palečky, při IUI je malá šance asi jenom 10-15% ale i tak něco… Já musím vydržet do příštího týdne, jestli se to povedlo nebo ne…ten čas se tak vleče :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.12.10 18:38

děkuji moc :) Je tam malá šance, ale musíme doufat, že to vyjde :))) Pak písni, jak to dopadlo :). To věřím, že se to vleče, jsou to nervy, které pak stojí za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.12.10 19:52

prosím tě a to iui se dělá ambulantně? Zavedou mi to tam a jdu domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.12.10 18:47

Ahojky, u IUI jde manžel dvě hodiny před tebou do kabinky a po těch dvou hodinách si tě vezmou do parády :-) je to jako běžné vyšetření v zrcadlech u gynekologa, lehneš si na kozu, kanylou ti zavedou spermie přímo do dělohy, chvilku si tam poležíš, cca 15 min a jdeš domů. Žádný klidový režim nemusíš mít, ale je dobré si doma lehnout a ten první den odpočívat. Já jela ještě na nákup a trochu courala městem a až pak jsem jela domů. Trochu Tě může pobolívat břicho a pár dní špiníš. No a pak už jenom čekat jestli se to povedlo nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.