Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já taky věřím, že se jednou všechny dočkáme, musíme prostě
. Noo Womanz, já už mohla být taky tři roky maminka
, tak strašně to utíká, až se to vleče ![]()
Ahoj,
bohužel stále nic nového. Snad jen…za 14dní jedem na IUI,pokud bude tedy co oplodňovat. ![]()
Co Ty??? Máš pro nás snad nějaké překvapení? ![]()
ahoj Danice, tak budu držet pěsti, aby to vyšlo
. Já nového nic.. Čekám jak dopadnou výsledky na prolaktin, jestli se už aspoň trochu snížil a pak naše 1.IUI ![]()
Hezký večer, ehm hezký… pro mě dneska vůbec smutný. S manželem se od ledna 2010 snažíme o druhé dítě. Povedlo se až v srpnu, ale v 9tt zamklý potrat a kyretáž. Od ledna se opět snažíme, tedy dva cykly a bohužel v obou případech pozitivní těhotenské testy (duchové), zpoždění MS 8 dní a 4 dny a pak bolestivá menstruace. Prostě se to asi neudrží. Opravdu vážně jsem začala uvažovat o CAR, konkrétně asi Pronatal v Teplicích. Máte zkušenosti?
Zajímá mě taky, zda se musíme víc než rok snažit, aby mě přijali? Počítá se to i s potratem nebo bez něj? Kolik budeme platit? Potřebuji žádanku od gynekologa nebo se tam můžu objednat sama? Jak dlouhé jsou objednací doby v Pronatalu?
Jsem zoufalá, prostě nevím, kde je chyba, když nám první dítě šlo…
ahoj Leni, do caru můžeš jít bez doporučení gynekologa. Jinak asi bude něco špatně, když jsi potratila a vždy ti vyjde pozitivní test. Jestli třeba nemáš v krvi prolaktin, to bývá příčina potratů
. Objednala bych se tam na konzultaci a oni by ti udělali hormonální profil a věděla by jsi víc
. Držím pěsti…
Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá
). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.
A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou ![]()
Lenik1983 píše:
Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou
Ahoj,
já jezdím do Pronatalu do Tp a jsem tam velice spokojená. Do ničeho netlačí,snaží se pomoct i bez IVF,pokud to jde.
Myslím,že by dokázali vyřešit i takový problém,že potrácíš…třeba nízká sliznice,nebo tak něco a to je problém,který řešit umí. Doktorka,když Ti tvrdí,že Ti s problémem potratů neporadí v CAR,tak by to mohla zkusit alespoň ona?! Třeba právě problém nízké sliznice,dokáže řešit i obvodní gynekolog. Přeji hodně zdaru!!
![]()
kelynka píše:
právě naopak, v caru se potrácením zabývají..
Tak jsem byla ve Stellartu a super. Jsem maximálně spokojená i s MUDr. Schmitzem. Má úžasný přístup a věřím mu každé slovo a postup. Takže řekl, kdy bude ovu, na ten den doporučil sex ráno, v poledne i večer a dva dny po ovu jsem začala brát duphaston na udržení.
Ahoj holky, nějak to tady utichlo, jak se máte a jak jste na tom? Povedlo se některé po návštěvě CAR?
ahoj, jsme tu na diskuzi nova, tak snad se to trochu rozjede. my jdeme do car apolinář na podzim poprvé, mame za sebou rok snazeni a oba jsme pry zdravi, mate nekdo podobne zkusenosti?
ahoj pajo, vítám Tě v utichlé diskuzi
třeba se ještě někdo připojí…
My jsme byli taky loni napodzim po roce neúspěchu poprvé v CAR, nezjistili nic, jen partner malinko špatné sperma, podstoupili jsme 3× IUI bez úspěchu a porvní IVF vyšlo
Pokud se ti zobrazí podpis tak to tam uvidíš.
Držím pěsti, ať se co nejdřív zadaří ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
No nevím nevím..... Tak nějak si tuším,že to nevyšlo. Tolikrát už jsme určitě trefili a nikdy nic.....