První návštěva CAR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Danice
23.2.11 19:14
womanz píše:
Holky nezoufejte, každá se jednou dočkáme. Nesmíme se na to moc upínat… já to už po tom všem co jsem si prožila říkám, že to buď dopadlo nebo ne a aspoň nejsem sklamaná když příjde mrcha…
Když si vezmu, že už jsem mohla mít maminkou před třemi lety a pořád nic..... Ale jednoho dne se dočkám :-)
Danice, tak možná budeš první, která to tady rozjede a my Tě pak budem následovat, držím pěsti :palec:

No nevím nevím..... Tak nějak si tuším,že to nevyšlo. Tolikrát už jsme určitě trefili a nikdy nic..... :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7157
23.2.11 19:54

Holky, já taky věřím, že se jednou všechny dočkáme, musíme prostě :). Noo Womanz, já už mohla být taky tři roky maminka :(, tak strašně to utíká, až se to vleče :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.3.11 15:30

ahooj holky, co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
6.3.11 18:14

Ahoj,
bohužel stále nic nového. Snad jen…za 14dní jedem na IUI,pokud bude tedy co oplodňovat. :roll:
Co Ty??? Máš pro nás snad nějaké překvapení? :dance:

• Citovat
  • Upravit
7157
7.3.11 22:05

ahoj Danice, tak budu držet pěsti, aby to vyšlo :palec: . Já nového nic.. Čekám jak dopadnou výsledky na prolaktin, jestli se už aspoň trochu snížil a pak naše 1.IUI 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
12.3.11 20:11

Pronatal Teplice?

Hezký večer, ehm hezký… pro mě dneska vůbec smutný. S manželem se od ledna 2010 snažíme o druhé dítě. Povedlo se až v srpnu, ale v 9tt zamklý potrat a kyretáž. Od ledna se opět snažíme, tedy dva cykly a bohužel v obou případech pozitivní těhotenské testy (duchové), zpoždění MS 8 dní a 4 dny a pak bolestivá menstruace. Prostě se to asi neudrží. Opravdu vážně jsem začala uvažovat o CAR, konkrétně asi Pronatal v Teplicích. Máte zkušenosti?

Zajímá mě taky, zda se musíme víc než rok snažit, aby mě přijali? Počítá se to i s potratem nebo bez něj? Kolik budeme platit? Potřebuji žádanku od gynekologa nebo se tam můžu objednat sama? Jak dlouhé jsou objednací doby v Pronatalu?

Jsem zoufalá, prostě nevím, kde je chyba, když nám první dítě šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.3.11 15:16

ahoj Leni, do caru můžeš jít bez doporučení gynekologa. Jinak asi bude něco špatně, když jsi potratila a vždy ti vyjde pozitivní test. Jestli třeba nemáš v krvi prolaktin, to bývá příčina potratů :nevim: . Objednala bych se tam na konzultaci a oni by ti udělali hormonální profil a věděla by jsi víc 8-) . Držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
14.3.11 16:47

Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá :-( ). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.

A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danice
14.3.11 19:52
Lenik1983 píše:
Tak jsem dneska skočila za mojí gynekoložkou a hned mě prohlídla, i když mám MS. Prý neví, jestli jsem těhotná teď byla nebo ne, takže zítra ráno hned na krev na hcg do nemocnice a během dvou hodin mi to tam řeknou. Pokud bude hcg pozitivní, tak mám jít hned v nemocnici na utz a na revizi (moje druhá :-( ). Pokud bude hcg rovná nula, takže negativní, tak jsem těhotná nebyla, mám běžnou MS a v pátek si k ní mám přijít pro žádanku na kontrolní utz.A dr. mi řekla, že je pro mě CAR zbytečnej, že otěhotním. Můj problém je prý to, že to neudržím a to mi tam prý nepomůžou :cry:

Ahoj,
já jezdím do Pronatalu do Tp a jsem tam velice spokojená. Do ničeho netlačí,snaží se pomoct i bez IVF,pokud to jde.
Myslím,že by dokázali vyřešit i takový problém,že potrácíš…třeba nízká sliznice,nebo tak něco a to je problém,který řešit umí. Doktorka,když Ti tvrdí,že Ti s problémem potratů neporadí v CAR,tak by to mohla zkusit alespoň ona?! Třeba právě problém nízké sliznice,dokáže řešit i obvodní gynekolog. Přeji hodně zdaru!! :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7157
15.3.11 10:09

právě naopak, v caru se potrácením zabývají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
15.3.11 20:33

Tak to jsem ráda, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
30.3.11 19:32
kelynka píše:
právě naopak, v caru se potrácením zabývají..

Tak jsem byla ve Stellartu a super. Jsem maximálně spokojená i s MUDr. Schmitzem. Má úžasný přístup a věřím mu každé slovo a postup. Takže řekl, kdy bude ovu, na ten den doporučil sex ráno, v poledne i večer a dva dny po ovu jsem začala brát duphaston na udržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.4.11 16:00

Ahoj holky, nějak to tady utichlo, jak se máte a jak jste na tom? Povedlo se některé po návštěvě CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
3.8.11 21:30

ahoj, jsme tu na diskuzi nova, tak snad se to trochu rozjede. my jdeme do car apolinář na podzim poprvé, mame za sebou rok snazeni a oba jsme pry zdravi, mate nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.8.11 21:37

ahoj pajo, vítám Tě v utichlé diskuzi :-) třeba se ještě někdo připojí…
My jsme byli taky loni napodzim po roce neúspěchu poprvé v CAR, nezjistili nic, jen partner malinko špatné sperma, podstoupili jsme 3× IUI bez úspěchu a porvní IVF vyšlo :-) Pokud se ti zobrazí podpis tak to tam uvidíš.
Držím pěsti, ať se co nejdřív zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.