První pohyby miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
23.2.12 15:07

Martulinko já jsem 16+4 polde ms. ale podle ut. jsme dál. Nejdřív jsme nechtěla vědět co to bude, ale pak jsem podlehla. 16.3. jdu na genetiku tak tam už se konečně dozvím co čekáme. :) jinak termín mám zatím 5.8. :) hrozně se těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 16:31

Máca90: Tak to my chceme vedet urcite. My jsme objednani na genetiku 8.3.,takze o tyden driv nez vy :) Mimco se nam totiz do tedka nechtelo porad natocit,takze porad cekame :) Ale tak to uz budu v 21 tydnu a tam uz to poznaji na 100% :) A taky se moc tesime na ten 3D ultrazvuk. Budete ho mit taky? Jsem videla nejaky videa na netu a je to uplne nadherne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.2.12 18:57

martulinko Jste o něco napřed :) nám se mimi taky nechtělo ukázat :D já jsem chtěla ten 4D ultrazvuk, ale nějak jsem se zapoměla zeptat jestli ho v Budějkách dělaj :roll: :D to je prý ,,hliněný,, miminko, ale stojí to snad 1500kč. Musím kouknout na net, jestli tam něco o tom bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.2.12 12:30

Juchu, holky ja prcka dneska asi poprvé ucítila =)) Něco jsem teda ucítila jednou už večer,když jsem ležela,ale nebyla jsem si jistá..a teď ráno jak tu sedim shrbena :oops: se to asi prckovi nelibilo,tak me stouchl kousek od pupíku=)) Bylo to takový jemňounký. Opravdu jako když tam praskne bublinka,jak to někdo popisoval…tak mam radost… :dance: Jinak ja jdu na velky 3D UTZ do Varu,stojí to 1000,–,budeme mít video a dvě fotky,ja jen, že se nekdo ptal kolik to tak stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.2.12 17:40

Lu ci jeeeeee tak to je paráda, :palec: já se taky nemůžu dočkat :) jinak děkuju za info o 3D ut. myslím že v Budějkách je k tomu video taky. No uvidím v březnu, už se nemůžu dočkat :dance: doufááááám že nám už konečně řeknou jestli to bude holčička nebo chlapeček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.2.12 18:04

Taky jdu na UTZ v březnu, 15.,už se nemůžu dočkat až budeme vědět co to bude a budu konecne moct zacit nakupovat :mrgreen: Nechci moc neutrálních věciček,tak snad se ukáže =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.2.12 18:24

Lu ci já jsem neodolala a už nakupuju :lol: neutrál a modrou :think: chtěla by jsem chlapečka :lol: tak jsem na to hrozně zvědavá, fakt se nemůžu dočkat… A ve kterém jsi teď tydnu? Já mám 16+5 podle ms. a na genetiku jdu 16.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.2.12 19:02

Já odolávám, zatím :mrgreen: . Mám teda dva dudlíky a teď jsem objednala plenky..ale oblečení zatím žádné..Dneska jsem 18+3 podle MS,podle UTZ to bylo o dva dny méně, posledně na velkém UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.2.12 19:39

Já mám podle ut. necelý týden+ tak uvidím jak to bude s termínem porodu :) To tě obdivuju že vydžíš nekupovat oblečení. Já když někam vlezu, tak si vždycky alespoň jednu vec koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 09:44

:) Tak to jsme na tom asi s Máca90 stejne.. ja kam vlezu,tak prvni hledim po miminkovskych vecickach a taky uz nakupuju,zatim takovy neutralek,ale tak vsichni si mysli,ze to bude kluk,tak jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
26.2.12 12:39

Martulinko u nás taky každý říká že to bude klouček :) i já si ho přeju, no nemůžu se dočkat až se to dozvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 14:12

tak jak vidim,tak nejsem nedockava sama :D Tak u nas v rodine z moji strany jsou samy holky a od pritele z rodiny,zase sami kluci,takze to mame tak na pul,ale kazdy rika,ze podle toho jak vypadam,ze se mi tlaci brisko do predu a ne do boku,ze to bude kluk.. :D sice na tyhle povery moc neverim,ale tak treba maji pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.2.12 20:37

Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško :dance: :dance: :dance: jsem taaak rada,a nekdy to i bolíí :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.2.12 21:48
Hana89 píše:
Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško :dance: :dance: :dance: jsem taaak rada,a nekdy to i bolíí :dance: :srdce:

Jůů :D já je cítím zatim málo,ale taky cítím,třeba před chvílí mě žďuchlo třikrat pod pupík:) Krásnej pocit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.2.12 21:53
Lu cie píše:
Hana89 píše:
Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško :dance: :dance: :dance: jsem taaak rada,a nekdy to i bolíí :dance: :srdce:
Jůů :D já je cítím zatim málo,ale taky cítím,třeba před chvílí mě žďuchlo třikrat pod pupík:) Krásnej pocit :srdce:

Lu-ci že jo to je nadherný pocit jak poštoucháva, :srdce: mne taky 3 až víc krát a nekdy se snažím uhodnout či to je nožka,nebo hlavička ale vždy to je jen tvrdá boule :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí