Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martulinko já jsem 16+4 polde ms. ale podle ut. jsme dál. Nejdřív jsme nechtěla vědět co to bude, ale pak jsem podlehla. 16.3. jdu na genetiku tak tam už se konečně dozvím co čekáme.
jinak termín mám zatím 5.8.
hrozně se těším ![]()
Máca90: Tak to my chceme vedet urcite. My jsme objednani na genetiku 8.3.,takze o tyden driv nez vy
Mimco se nam totiz do tedka nechtelo porad natocit,takze porad cekame
Ale tak to uz budu v 21 tydnu a tam uz to poznaji na 100%
A taky se moc tesime na ten 3D ultrazvuk. Budete ho mit taky? Jsem videla nejaky videa na netu a je to uplne nadherne ![]()
martulinko Jste o něco napřed
nám se mimi taky nechtělo ukázat
já jsem chtěla ten 4D ultrazvuk, ale nějak jsem se zapoměla zeptat jestli ho v Budějkách dělaj
to je prý ,,hliněný,, miminko, ale stojí to snad 1500kč. Musím kouknout na net, jestli tam něco o tom bude.
Juchu, holky ja prcka dneska asi poprvé ucítila =)) Něco jsem teda ucítila jednou už večer,když jsem ležela,ale nebyla jsem si jistá..a teď ráno jak tu sedim shrbena
se to asi prckovi nelibilo,tak me stouchl kousek od pupíku=)) Bylo to takový jemňounký. Opravdu jako když tam praskne bublinka,jak to někdo popisoval…tak mam radost…
Jinak ja jdu na velky 3D UTZ do Varu,stojí to 1000,–,budeme mít video a dvě fotky,ja jen, že se nekdo ptal kolik to tak stojí…
Lu ci jeeeeee tak to je paráda,
já se taky nemůžu dočkat
jinak děkuju za info o 3D ut. myslím že v Budějkách je k tomu video taky. No uvidím v březnu, už se nemůžu dočkat
doufááááám že nám už konečně řeknou jestli to bude holčička nebo chlapeček ![]()
Taky jdu na UTZ v březnu, 15.,už se nemůžu dočkat až budeme vědět co to bude a budu konecne moct zacit nakupovat
Nechci moc neutrálních věciček,tak snad se ukáže =))
Lu ci já jsem neodolala a už nakupuju
neutrál a modrou
chtěla by jsem chlapečka
tak jsem na to hrozně zvědavá, fakt se nemůžu dočkat… A ve kterém jsi teď tydnu? Já mám 16+5 podle ms. a na genetiku jdu 16.3.
Já odolávám, zatím
. Mám teda dva dudlíky a teď jsem objednala plenky..ale oblečení zatím žádné..Dneska jsem 18+3 podle MS,podle UTZ to bylo o dva dny méně, posledně na velkém UTZ.
Já mám podle ut. necelý týden+ tak uvidím jak to bude s termínem porodu
To tě obdivuju že vydžíš nekupovat oblečení. Já když někam vlezu, tak si vždycky alespoň jednu vec koupím ![]()
Tak to jsme na tom asi s Máca90 stejne.. ja kam vlezu,tak prvni hledim po miminkovskych vecickach a taky uz nakupuju,zatim takovy neutralek,ale tak vsichni si mysli,ze to bude kluk,tak jsem zvedava ![]()
Martulinko u nás taky každý říká že to bude klouček
i já si ho přeju, no nemůžu se dočkat až se to dozvím ![]()
tak jak vidim,tak nejsem nedockava sama
Tak u nas v rodine z moji strany jsou samy holky a od pritele z rodiny,zase sami kluci,takze to mame tak na pul,ale kazdy rika,ze podle toho jak vypadam,ze se mi tlaci brisko do predu a ne do boku,ze to bude kluk..
sice na tyhle povery moc neverim,ale tak treba maji pravdu ![]()
Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško
jsem taaak rada,a nekdy to i bolíí
![]()
Hana89 píše:
Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško![]()
![]()
![]()
Jůů
já je cítím zatim málo,ale taky cítím,třeba před chvílí mě žďuchlo třikrat pod pupík:) Krásnej pocit ![]()
Lu cie píše:Hana89 píše:Jůů
Jeee holky já citim aky už pohyby a štouchance,a nekdy my stoho i skáče bříško![]()
![]()
![]()
já je cítím zatim málo,ale taky cítím,třeba před chvílí mě žďuchlo třikrat pod pupík:) Krásnej pocit
Lu-ci že jo to je nadherný pocit jak poštoucháva,
mne taky 3 až víc krát a nekdy se snažím uhodnout či to je nožka,nebo hlavička ale vždy to je jen tvrdá boule
![]()