První příkrm, je to normální?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@NatalieNemcova-12 já bych počkala, pokud k tomu není nějaký vážný důvod, pediatra to doporučila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NatalieNemcova-12 píše:
@Veru1987 je na Um… A jinak pije mliko co 3h
Tak bych určitě počkala. Není kam spěchat.
Já jela vše pomaličku. dcera byla taky na UM, a začli jsem ve 4,5m. A jela jsem měsíc jenom zeleninu… zkoušet jeden druh dva tři dny, pak další druh, postupně míchat dokupy, vždy s nějakým kvalitním tukem. Po měsíci jsme začali dávat maso (3-4× týdně) do zeleniny, a postupně i přílohy (rýže, kuskus..tím se zavede lepek, pohanka, quinoa…). A takto jsme to zase „trénovali“ měsic. Takže dva měsíce to bylo jen o obědech. Pak jsem začala dávat dopoledne ovoce (banán, avokádo, přesnidávky). A nechala to takto další měsíc až někdy do 8m. A to jsme pak zkoušeli na snídaní bílý jogurt, kolem 9-10m kaše domácí na snídaní. Od toho 8m už dostala křupku do ruky kukuřičnou občas, nebo kousek jablíčka, okurku… V 10m jsme zkusili žloutek do obědu místo masa. Pak kolem toho 10-11m už i večeře a to polévky zeleninové většinou různé druhy krémy, nebo jen strouhaná zelenina, jednodruhé, mixované… a takto jsme v roce byli ráno v 5-6 UM, pak snídaně, svačinka, oběd, svačinka, večeře, a před spaním UM, a ještě bylo UM před poledním spaním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě počkat na ukončeny 4.mesic, nemusí mít připravené ústrojí a může to dělat neplechu, není kam spěchat.
Já jsme kojila i co hodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit