První příkrm jiný než mrkev?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se Já bych řekla, že je to jedno. A slupky u hrášku? To vyřeší mixér, ne? Já ho teda taky dávala později, to je pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se My byli loni na dovolené, když prcek měl 11 měsíců. Brala jsem sklenky. Snídaně dostával v hotelu, měli jsme formou bufetu, takže nějaký chléb s máslem, marmeládou, bílý jogurt… vždycky se pro něj něco našlo. No a obědy a večeře jsem řešila skleničkou. O půl roku později by to už bylo horší. Co začal dostávat naše jídlo, tak už nevzal nikdy sklenku do pusy. Což mi připomíná, že před měsícem jsme byli po doktorech, nestíhala jsem uvařit a tak jsem po čase koupila sklenku, aby měl oběd. Synátor k tomu čuchl, pronesl „bléééé“ a bylo po obědě.
Sežrala jsem to já a on dojídal polévku z předchozího dne. Letos v létě už bude mít 2 roky, takže už pojede normálně na hotelových jídlech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fima jsem zvědavá.. my si pronajímáme celou chatu, ovšem celý den jsme fuč, cestujem po okolí.. nějak to snad pořešíme
Jinak to je dobré, dřív jim to chutnalo a teď už blé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
@martina.se Já bych řekla, že je to jedno. A slupky u hrášku? To vyřeší mixér, ne? Já ho teda taky dávala později, to je pravda.
nějak se s tim poperu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit