První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
11.12.12 19:34
@PetulkaKol píše:
A jak je malá stará???

má teď 6,5 měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
1235
11.12.12 19:35

Holky kdy davate ovocne presnidavky??? Na svacinu misto mlika???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.12.12 19:36

@L-ennka

no taky dávám ty jogurty už dávno, když jí nic není, chutnají ji a i v těch nových studiích se to doporučuje, tak dávám no :lol: :lol: :lol: Když jsem to řekla doktorce, tak řekla, m že by je měla od konce 7. měsíce, no, pak se usmála, a řekla, že je potřeba používat i zdravý rozum :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1235
11.12.12 19:36
@sad 1 píše:
má teď 6,5 měsíce :lol:

tak to jeste mame cas ;) Jirikovi budou na Vanoce 5m, a zatim jsme 14 dni na zelenine. Ovoce a masozeleninové prikrmy jsem jeste nezkousela… Bohuzel mi ale nechce jist domaci stravu :( Poradite mi jak na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.12.12 19:37
@PetulkaKol píše:
Holky kdy davate ovocne presnidavky??? Na svacinu misto mlika???

jj, já je dávám v 09:30 h na svačinu. 2 dny ovovce s piškotkama, pak místo toho jeden den jogurt s banánem nebo jablkem, a tak to střídám.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
11.12.12 19:38
@PetulkaKol píše:
tak to jeste mame cas ;) Jirikovi budou na Vanoce 5m, a zatim jsme 14 dni na zelenine. Ovoce a masozeleninové prikrmy jsem jeste nezkousela… Bohuzel mi ale nechce jist domaci stravu :( Poradite mi jak na to???

dej do toho máslo, a uvidíš jak bude šmakovat :lol: kvalitní rostliný tuk je pro všechny, prospěšný, klidně kvalitní margarín…

• Citovat
  • Upravit
1235
11.12.12 20:05
@sad 1 píše:
dej do toho máslo, a uvidíš jak bude šmakovat :lol: kvalitní rostliný tuk je pro všechny, prospěšný, klidně kvalitní margarín…

já dávala olivový olej ale bez úspěchu. Zkusím to máslo. ;) Moc děkuji za radu. A ještě dotaz…kolikkrat denne pije mliko a kolik ml caje nebo jine tekutiny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.12.12 20:15
@PetulkaKol píše:
já dávala olivový olej ale bez úspěchu. Zkusím to máslo. ;) Moc děkuji za radu. A ještě dotaz…kolikkrat denne pije mliko a kolik ml caje nebo jine tekutiny???

s olejem mi to malá taky nechtěla, je hrozně aromatický, dej fakt to máslo nebo margarín, ale nějaký dobrý. Teď mi malá bouchá na oběd kolem 200 g masa+zeleniny+přílohy. A to někdy už ani máslo dát nemusím a nedávám.
Jinak vypije 2 x denně 170 ml UM, 1 x denně 120 ml UM a večer 250 ml kaše, a cca 100-120 ml vody nebo čaje, někdy 150 ml. To bych chtěla ještě navýšit, ale asi jí to stačí, protože čurá jako blázen.

Nejraději má brambory s mrkví a kuř. masem, brokolici, špenát, s vajíčkem a těstovinama…měla už i rajčata apapriky, podušené, a ze skleniček dávám dýni a pastiňák…taky miluje květák…no nemáme problémy. Z ovoce je jí to jedno, ale nejraději asi banány, švestky, jablka, hrušky, taky jí jely meruňky…no, zatím vše, co jsem jí dala…ale ona je fakt děsnej žrout, nesu jí ten kelímek a úplně se třepe… :lol: :lol: :lol: Podle mě je moje malá hlavně ráda, že už nemusí jen mlíko, a má něco normálního…mlíko, MM ani UM jí nestačilo už ve 2 měsících, ale musely jsme čekat…ona se prostě ráda nají :lol: Má 9,5 kg a 73 cm v 6,5 měsících :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
270
11.12.12 20:38

@sad 1 ty jo to je peknej nenazranek :mrgreen: :mrgreen: ale nase mala je taky strasne nenazrana. dneska jsem ji rozmackavala banan a kdyz to videla, tak se uz uplne klepala na to az ji to dam a uz predem otvirala pusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
11.12.12 20:59

@L-ennka nám to trvalo asi 14dní…ale někdy je taky noc, že se budí víc, ale většinou už jen 3× což je paráda proti tomu co bylo…

Holky a já myslela že piškoty ještě ne tak to já hned začnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
11.12.12 21:00

@sad 1 ty piškoty nějak strouháš nebo jak? Ty jo do ruky bych se bála, že to strčí celé do pusy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.12.12 21:05
@sedmikrassa píše:
@sad 1 ty piškoty nějak strouháš nebo jak? Ty jo do ruky bych se bála, že to strčí celé do pusy???

já je nalámu a na chvíli namočím do ovoce, třeba jablek, ony se rozmočí :lol: a jinak se nebojím, ona první kousek ožužlá a pak až to má mokré, tak to strčí celé do pusy a žužlá tam…něldy to vytahuje tam i zpět, zase tam i zpět… :lol: :lol: :lol: mám ji samozřejmě pod dohledem, ale nebojím se :D

• Citovat
  • Upravit
3507
11.12.12 21:08

@sad 1 no tak já to taky zkusím…jsem na to zvědavá, mě totiž strká do pusy skoro celý dudlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.12.12 21:14

Me taky strka vsechno do pusy, ale kdyz jsem ji dala piskot nebo kurku chleba, tak to hodila na zem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
11.12.12 21:18

@L-ennka taky už dáváš teda piškotky a i kurku chleba??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie