Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ludmilaadamkova píše:
Já bych řekla že jste se oslintli![]()
Pěkná žena
To se ještě používá? My sme to říkali tak před 20 rokama asi i víc. Je to to stejný.
@JancaS84 píše:
To se ještě používá? My sme to říkali tak před 20 rokama asi i víc. Je to to stejný.
Fakt? Vůbec nevím. Ale já se prvně líbala až v 15letech a vztahy měla stálé. A na tenhle první polibek s jazykem opravdu nikdy nezapomenu. Bylo to po tanečních na parkovišti
Ten kluk to uměl a skutečně mi létalo hejno motýlů v břiše.
První líbání bylo v 11 letech ve křoví i s jazykem no prostě jsme oba zkoumali a bylo to fakt super, další den znova opět ve křoví no a třetí den jsme si vylezli na strom který měl fakt široký kmen a větve s listy byly okolo takže nikdo neměl šanci nás vidět takže opět líbačka no a jeden moment se mi posadila na nohy a po nějaké době jsem jí trochu sundal kalhoty (jí to nějak nevadilo) ale nakonec jsem nevěděl co dělat
takže naštěstí díky bohů nic víc nebylo. ![]()
Týjo.. „Vykousli“.. Úplně jsem se vrátila do vzpomínek, když jsme tento „termín“ v pubertě používali. Ani jsem netušila, že se tomu dneska ještě tak říká
![]()
@Trojlístek píše:
Tak za mých mladých let se to tak nedělilo. Vše bylo vážné. Žádné jen flirt. Co na tom, že za dva měsíce to bylo jinak, v ten okamžik to bylo opravdové a rozchod bolel. Neměla jsem kolem sebe kamarádky, co by tohle dělaly jen pro flirt.
Dnešní mládež potřebuje novoty.
😂
@bartsch píše:
Vykousnutí?Já už jsem asi fakt stará
Asi ses vykusovala už dávno a už si to nepamatuješ. ![]()
@Kipa22 píše:
Asi ses vykusovala už dávno a už si to nepamatuješ.
Hmmm, přemýšlím
![]()
S nikým jsem se nepokousala, ale moje první líbání v 17 bylo dost dobrý. Akorát že po pár letech dotyčný zjistil, že je gay.
![]()