Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
29.6.15 18:08

@efkart07
Taky jsem tam byla koukat, ale měli jen dvě a obě jak po babičce :mrgreen: To nějak nemám odvahu na sebe vzít :mrgreen: A potom ji doma chci nosit po tu dobu co budu kojit. A kdyby mě v tý babičkovský viděl přítel, tak by mě asi nepustil do postele :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.6.15 18:09

@efkart07 @Janča91 Ja videla v Pantaloonu za 149,–Kc, jenze nez jsem se pro ni vratila, tak ho u nas zrusili :( Ale mam v planu obejit i vietnamce, je mi jasne, ze moc dlouho ji neuziji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.6.15 20:15

Holky, měli jste už tvrdnutí bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
29.6.15 22:24

@Janča91 jj, prvni už se mi objevilo někdy v dubnu, poprvy mi to celkem vyděsilo a teď už většinou každý den… Do určité frekvence, a pokud to není pravidelně, by to melo byt teď normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.6.15 05:20
@Janča91 píše:
Holky, měli jste už tvrdnutí bříška?

Já zatím jen jednou a to jen kvůli tomu že mi na posteli skočil náš pes přímo na břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.6.15 06:49

Děvčátka, máte už obleček pro mimise, až budete odcházet z porodnice, nebo to nijak neresite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.6.15 07:05

@makalka09 Já už mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.6.15 08:07

@makalka09 Zatím nemám žádné oblečení na miminko, ale z nemocnice by mělo jít v oblečení, které uplete moje mamka. Jen bodýčko si koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.6.15 08:34

@jijo tak to bude supr :palec:
@Krisťule88 A kupovala jsi nějakou spešl soupravičku? Byla jsem se totiž včera po něčem podívat a přijde mi to někdy až nechutně předražený :nevim:

Neplánujete pořízení něčeho takového? http://www.artbe.cz/…lni-kolebka/?… zamilovala jsem se do toho, chtěla jsem si ušít doma, ale začíná mi být celkem těžko, tak už se mi do toho moc nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.6.15 09:09

@makalka09 Předražený to je, to máš teda pravdu, hele koupila jsem dupačky, ponožtičky a čepičku, ještě musím koupit rukavičky, kdyby byla zima a jinak jsem podědila nějaké věci takže podle počasí dám kabátek atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
30.6.15 09:11

@makalka09 Mě se ta kolébka taky líbí ale přijde mi to fest drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.6.15 09:23

@makalka09 @Krisťule88
A jaký je to pocit? Já prostě nevim, jestli to poznám :roll:

@makalka09
Tu soupravu do porodnice kupovat nebudu. Poskládám to z toho, co mám doma. Přijde mi to zbytečný a hlavně nemusíš trefit velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.6.15 09:24

@Krisťule88 je to drahý, ale je to prý investice k nezaplacení :D přemýšlím o něm místo kolébky, mimčo se prý v něm cítí lépe a bezpečněji a tak se snáze uspí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.6.15 09:28

@Janča91 to poznáš, věř mi ;) nedá se to asi úplně přesně popsat, ale něco jako nástup křeče, ale nebolí to, břicho máš na chvíli takový necitelný, občas mam i spodek, musím se vždy nejlépe o něco opřít a pomalu a zhluboka vydýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.6.15 09:36

@makalka09
No na mě právě přišlo včera něco. Najednou takový nával podobný menstruační bolesti, šlo to pomalu nahoru a pak to přešlo. Tak právě nevim jestli to bylo ono :roll:

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli berete magnesium. Byla jsem v sobotu v porodnici na ambulanci, protože jsem měla křeče v podbřišku a doktorka mi řekla, at si koupim magnesium. Včera se mě můj doktor ptal, jestli jsem si ho už koupila a at si ho koupim. Ale ted už ty bolesti nemám. Tak nevim, jestli to teda mám brát nebo ne. Podle mě je to právě na to tvrdnutí, ne? Nechci to brát zbytečně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí