Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
18.6.15 09:11

@Burunda Jee děkuji, mrknu na to :)
@jijo Přeji ať to v nemocnici rychle utíká a hlavně ať tam nejste moc dlouho :)
A holky s tím porodem, chodíte na kurzy nebo jen na prohlídku porodnice? Já jdu za dva týdny na prohlídku, tak doufám že mě to moc nevyděsí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.6.15 09:51

@lenka345 jak to myslíš, že jdeš na prohlídku porodnice? :-)
Já na kurzy nechodím a ani jsem nevěděla, že se dělají prohlídky porodnic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.6.15 10:08

@Burunda Jojo jdu se podívat, jak to tam vypadá :D Když jsem se byla zapisovat do porodnice, tak jsem se ptala sestřičky, jestli má cenu chodit na ty předporodní kurzy, co pořádají. A ona sama mi řekla, že ne :D Ale ať si domluvím prohlídku, ať vím do čeho jdu :D Do té doby jsem taky nevěděla, že je něco takového možný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.6.15 10:30

@lenka345 A kde budeš rodit? :D Já se teda u mě taky zeptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 10:47

@Peťule.prochy Přesně tak :roll: ale zase si říkám, že to zvládli jiní, tak já to zvládnu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 11:33

@Krisťule88 jo to je to jedinny co me uklidnuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.15 15:09

Ahoj, velice rada bych se mezi vas pridala. Dnes jsem 28+3 a termin mam 7.9. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 16:14

@balik88 Ahoj :mavam: a jaké z toho všeho máš dojmy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.15 16:24

Od 6.tydne do 15. byl zachod muj nejlepsi kamos, trpela jsem silenyma celodennima nevolnostma :poblion: Pak nastalo obdobi klidu, kdy jsem se vubec necitila jako tehotna a zvladla jsem se prestehovat z ostravy 1200 km daleko :lol: Od pondeli me zacala bolet stydka kost, takze nemuzu moc sedet a kdyz stojim toci se mi hlava :lol:

Momentalne se tesim az to bude vsechno za mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 16:40

@balik88 Taky jsem měla šílený nevolnosti tak do 15. týdne :mrgreen: ale teď už mě jen bolí záda :) My zase dovybavujeme byt a malujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.15 17:09

@Krisťule88 Ufff malovani, mate co delat teda.

Jinak z vybavicky mam zatim porizene jen obleceni, rucnicky a kocarek. Ten nam dal teda zabrat, vybirali jsme v obchode pres pet hodin :zed: Zvitezil u nas Maxi Cosi Mura 4 Plus a uz se nemuzu dockat az s nim vyrazime ven :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
18.6.15 17:41

@balik88 Joji malování je noční mura :roll: ale musí to být…my jdeme vybírat kočárek v pátek a taky se toho děsím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.15 18:58

Ahoj, taky bych se ráda přidala… Termín mám 17.9., žijeme v zahraničí a momentálně jsem kvůli náhlým komplikacím upoutaná doma na lůžko, z čehož už mi dost hrabe:). Manžel celé dny v práci a ostatní rodina a kamarádi daleko.
Výbavičku nemám téměř žádnou a teď už mi nezbývá než jí vybírat online virtuálně:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.6.15 19:00

@Krisťule88 No byl to masakr, sli jsme tam s tim, ze koupime kocarek do urcite castky, ale jak jsme to porovnali, tak nakonec zvitezil uplne jiny.

Dalsi beh na dlouho trat bude vybrat postylku a matraci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
18.6.15 19:02

@Peťule.prochy Tak uz jsem natazena na postel :-) jen nikam nesmim…porad jen lezet a lezet..kdyz se nic nezhorsi, tak bych mohla za tyden domu :)
@lenka345 Ja chtela chodit, ale nevyhovoval mi cas kurzu :( Jinak na prohlidku se nechystam, ale mam ted saly hned vedle pokoje :lol:
@balik88 Ahojky :kytka: Tak ja jsem nastesti zvracela asi 5×, ale vubec jsem nemohla jist…Ted uz se taky citim fajn, jen me upoutali na luzko..Ale co bychom pro sve miminko neudelaly :) Taky se nam libil Maxi Cosi, ale nakonec to vyhral Stokke. A jestli te to uklidni, tak my vybirali kocarek 3 mesice :lol: Ostatni nam chybi..Jen jsem vcera rychle objednala postylku. Preci jen to na me padlo, ze nic nemame..
@Krisťule88 My nastesti vymalovali zacatkem roku. Jakou volite barvu? A uz mate nějakou představu kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí