Poradna duly
Jana Čurdová
@Burunda Jee děkuji, mrknu na to ![]()
@jijo Přeji ať to v nemocnici rychle utíká a hlavně ať tam nejste moc dlouho ![]()
A holky s tím porodem, chodíte na kurzy nebo jen na prohlídku porodnice? Já jdu za dva týdny na prohlídku, tak doufám že mě to moc nevyděsí ![]()
@lenka345 jak to myslíš, že jdeš na prohlídku porodnice? ![]()
Já na kurzy nechodím a ani jsem nevěděla, že se dělají prohlídky porodnic ![]()
@Burunda Jojo jdu se podívat, jak to tam vypadá
Když jsem se byla zapisovat do porodnice, tak jsem se ptala sestřičky, jestli má cenu chodit na ty předporodní kurzy, co pořádají. A ona sama mi řekla, že ne
Ale ať si domluvím prohlídku, ať vím do čeho jdu
Do té doby jsem taky nevěděla, že je něco takového možný ![]()
@Peťule.prochy Přesně tak
ale zase si říkám, že to zvládli jiní, tak já to zvládnu taky ![]()
Ahoj, velice rada bych se mezi vas pridala. Dnes jsem 28+3 a termin mam 7.9. ![]()
Od 6.tydne do 15. byl zachod muj nejlepsi kamos, trpela jsem silenyma celodennima nevolnostma
Pak nastalo obdobi klidu, kdy jsem se vubec necitila jako tehotna a zvladla jsem se prestehovat z ostravy 1200 km daleko
Od pondeli me zacala bolet stydka kost, takze nemuzu moc sedet a kdyz stojim toci se mi hlava ![]()
Momentalne se tesim az to bude vsechno za mnou ![]()
@balik88 Taky jsem měla šílený nevolnosti tak do 15. týdne
ale teď už mě jen bolí záda
My zase dovybavujeme byt a malujeme ![]()
@Krisťule88 Ufff malovani, mate co delat teda.
Jinak z vybavicky mam zatim porizene jen obleceni, rucnicky a kocarek. Ten nam dal teda zabrat, vybirali jsme v obchode pres pet hodin
Zvitezil u nas Maxi Cosi Mura 4 Plus a uz se nemuzu dockat az s nim vyrazime ven ![]()
@balik88 Joji malování je noční mura
ale musí to být…my jdeme vybírat kočárek v pátek a taky se toho děsím ![]()
Ahoj, taky bych se ráda přidala… Termín mám 17.9., žijeme v zahraničí a momentálně jsem kvůli náhlým komplikacím upoutaná doma na lůžko, z čehož už mi dost hrabe:). Manžel celé dny v práci a ostatní rodina a kamarádi daleko.
Výbavičku nemám téměř žádnou a teď už mi nezbývá než jí vybírat online virtuálně:).
@Krisťule88 No byl to masakr, sli jsme tam s tim, ze koupime kocarek do urcite castky, ale jak jsme to porovnali, tak nakonec zvitezil uplne jiny.
Dalsi beh na dlouho trat bude vybrat postylku a matraci ![]()
@Peťule.prochy Tak uz jsem natazena na postel
jen nikam nesmim…porad jen lezet a lezet..kdyz se nic nezhorsi, tak bych mohla za tyden domu ![]()
@lenka345 Ja chtela chodit, ale nevyhovoval mi cas kurzu
Jinak na prohlidku se nechystam, ale mam ted saly hned vedle pokoje ![]()
@balik88 Ahojky
Tak ja jsem nastesti zvracela asi 5×, ale vubec jsem nemohla jist…Ted uz se taky citim fajn, jen me upoutali na luzko..Ale co bychom pro sve miminko neudelaly
Taky se nam libil Maxi Cosi, ale nakonec to vyhral Stokke. A jestli te to uklidni, tak my vybirali kocarek 3 mesice
Ostatni nam chybi..Jen jsem vcera rychle objednala postylku. Preci jen to na me padlo, ze nic nemame..
@Krisťule88 My nastesti vymalovali zacatkem roku. Jakou volite barvu? A uz mate nějakou představu kocarku?