Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, když jsme byli min. týden na screeningu, to jsem byla 12+5 a mimi 6,5cm, tak jsem se doktorky pro jistotu taky zeptala jestli to není málo… Řekla, že v pohodě ![]()
Lucinko, ten kočárek se mi hodně líbí (hlavně kvůli těm kolečkům
Já jsem po kočárkách brouzdala včera a zatím jsem našla jen tento: „Kombinovaný kočárek KUNERT VIP 24 barev“ (nepustilo mi sem vložit přímo ten web s kočárkem ![]()
Sice má ty obyčejné plastové nafukovací kola, ale jinak se mi líbí vzhledem, kombinacemi, cenou a že má tolik barevných variant. Co na něj říkáte? ![]()
Nettinka píše:
Ahojky, když jsme byli min. týden na screeningu, to jsem byla 12+5 a mimi 6,5cm, tak jsem se doktorky pro jistotu taky zeptala jestli to není málo… Řekla, že v pohodě
Lucinko, ten kočárek se mi hodně líbí (hlavně kvůli těm kolečkůmJá jsem po kočárkách brouzdala včera a zatím jsem našla jen tento: „Kombinovaný kočárek KUNERT VIP 24 barev“ (nepustilo mi sem vložit přímo ten web s kočárkem
Sice má ty obyčejné plastové nafukovací kola, ale jinak se mi líbí vzhledem, kombinacemi, cenou a že má tolik barevných variant. Co na něj říkáte?
na str. max4baby cz
Proste se neda rict jak ma byt mimi velke,kazde roste jinak.
BealyAM píše:jap14 píše:Možná to je tím, že přítel má 190 cm a já 182 cm a tak asi budeme mít velké dítě.BealyAM píše:tak my v 13+1 měli 6,4 cm. tak to jste teda o dost větší…
My jsme měli na screeningu 7,8 cm a byli jsme 13+1 a podle velikosti plodu to pry bylo 13+5.Taky jsme se nad tím pozastavovali. Ona to komentovala jen tím, že to nevypadá na 13+1 ale na 13+5.
Ono když mimčo měřili v 7+4 tak to mělo 12mm, to jsem si říkala, že to žádný prťous není. Možná to je i tím, že mám dost pohybu, denně lítám min 2 hodiny se psem a v lednu jsem byla 14 dní lyžovat v Alpách.
ty jo tak to možná bude tím
tak já mám 174 a přítel 179 cm… jsem teda zvědavá, 15.3 jdu na další ultrazvuk, jak budeme velcí..
Já jdu na 20.3. tak jsem taky zvědavá. Teď jsem si četla co se všechno zjišťuje na tom ultrazvuku, tak to bude zase zážitek.
Jinak pro zajímavost. Chovám dobrmany a když jsem měla štěňata, tak jsem měla fenku co byla na horní hranici ideální výšky a kryla jsem psem co byl naopak na spodní hranici ideální výšky. Během březosti měla fenka hodně pohybu a byla dobře krmena a štěňata byla ohromná a psi v dospělosti byli na horní hranici standartní výšky a fenky byly ideál.
Můj táta je 182 a mamka byla 175 a já mám 182 shodně s bráchou.
Pce, v 16.týdnu velikost CRL 8,5 cm je naprostý standard. Já jsem byla naposledy u doktora ve 12 týdnu (dle UZ 11+5, dle PM 11+2) a naše miminko mělo 4,91 cm. Velikost je velice individuální a musí být v určitém rozsahu, aby byl vývoj správný. Teď jdu k doktorovi po měsíci - v úterý odpoledne, šíleně se těším, protože ten měsíc do kontroly je fakt dlouhá doba. Velikost Vám pak napíši.
holky a ještě se mi líbí tenhle
http://deti.aukro.cz/…5977478.html
janulen píše:
Pce, v 16.týdnu velikost CRL 8,5 cm je naprostý standard. Já jsem byla naposledy u doktora ve 12 týdnu (dle UZ 11+5, dle PM 11+2) a naše miminko mělo 4,91 cm. Velikost je velice individuální a musí být v určitém rozsahu, aby byl vývoj správný. Teď jdu k doktorovi po měsíci - v úterý odpoledne, šíleně se těším, protože ten měsíc do kontroly je fakt dlouhá doba. Velikost Vám pak napíši.
děkuju, uklidnila jsi mě…
Já jdu právě na kontrolu až za 14dní ale ještě že mám ten Angelsound…
Holky oba nové kočárky se mi líbí, u toho druhého Zagma hlavně barva hnědobéžová s kolečkama
Jinak jsem koukla do zprávy z posledního sona a tam mám, že: podle PM 13+0, podle sono 13+3 (tak to mimi dost vyrostlo, proto asi mluvil o porodu 4.8.
) a velikost CRL 69. A jinak měřím 182 a přítel 187 cm, tak i proto koukám na ty velké korbičky
S aktivitama to moc nepřeháním, na spin pořád chodím, ale šlapu si spíš bez zátěže, lyže mi dr. zakázal, abych nespadla, na kolo venku je stejně zima a občas jdu na procházku (dnes tedy asi 20km, ale to je výjimka
) Jinak pohyby necítím, občas spíš pnutí nebo jak to popsat, ale to je vše.