Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@matkabagristy píše:šikovná matinka…
jo, další jsem mu musela uháčkovat
@Regina Hero píše: šikovná matinka…
jsem neodhadla počet cípů hvězdy ![]()
@matkabagristy píše:
no dyť
@jdukolem asi v tom hubertusu, nechal si ho koupit z vyřazených zdrojů německé armády. Cyklodres je mu trapný
@matkabagristy píše:Že tys tam provokativně narvala komunistických pět cípů???
jsem neodhadla počet cípů hvězdy
@matkabagristy píše:
@jdukolem asi v tom hubertusu, nechal si ho koupit z vyřazených zdrojů německé armády. Cyklodres je mu trapný
No dyk, moc prďácký…
@Anna766 píše: Že tys tam provokativně narvala komunistických pět cípů???![]()
o jeden víc, ten komunistický by asi vynosil. Život s pubošem by asi nebyl marný námět na román
@matkabagristy píše:
jsem neodhadla počet cípů hvězdy
ale na druhý pokus už jsi byla úspěšná, ne?
@Regina Hero píše:
ale na druhý pokus už jsi byla úspěšná, ne?
jo, i mně to to došlo
Já to háčkovala, aby to bylo hezké, trapka
@matkabagristy píše:
o jeden víc, ten komunistický by asi vynosil. Život s pubošem by asi nebyl marný námět na román
pak dej vědět, přijedu na autogramiádu… ![]()
@Jana206 píše:
@Kelsey Tak oddil reckorimskeho zapasu tam asi nemáteSyn si tento sport vybral v peti letech a ted uz jezdi na zavody s oddilem i mimo republiku. Dcera chodi na nastroj, dramatak v ZUS, dalsi dcera balet v ZUS. Jinak věřím, ze ve větši vesnici může byt take bohaté vyžití. Do jedne takové jsem chodila do skoly, pobocka ZUS tam byla, ale jen hudebni obor, ne tanecni nebo literárně dramaticky. Ale ja jsem mestsky typ, vesnice mi nechybí a po životě tam netouzim. Maximálně mi vyhovuje tam, kde jsme
Slo mi hlavně o to vcitit se do zakladatelky, jak musí být vycerpana
Ne srovnavat zivot ve městě a na vesnici. Mam podobny počet dětí a nic z toho nemusim, vsude se dostanou sami a kdyz fakt nemůžu, jsou schopni doprovodit i tu petiletou.Pet az deset minut chůze. Kdezto jeji 16.leta dcera mladsiho sourozence autem nikam neodveze, že
Ono to asi fakt záleží na situaci, na druhém stupni ZŠ už jsme taky jezdili sami (MHD) ač jsme to neměli za rohem a první stupeň ZŠ mnohé maminky nepouští ani do školy o ulici dál… a to jsou v klidné části, v centru by to bylo ještě horší. Další věc je, že to stejně nikdy na 100% neodhadneš. Jsou kroužky, které ani v centru nejsou - a zrovna třeba s těma koňma je problém, to je klidně na 1 - 2 hodiny dojíždění, v téměř všech školách jsem se potkávala s lidmi ze všech možných částí města, mnozí jezdili i z vesnic. Vlastně znám jen málo lidí, kteří chodili do škol jen poblíž (kromě prvního stupně ZŠ), většina stejně nakonec jezdila někam úplně jinam.
@Regina Hero píše:
pak dej vědět, přijedu na autogramiádu…
nic psát nehodlám, čtu, kriticky hodnotím.