Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nostress píše:
Jako co myslíš? Mám báječného manžela, který mi nosí kytky kdykoliv, dělá snídaně do postele, bere mě na krásné dovolené, víkendové pobyty, večeře, prostě mě rozmazluje. Ale musím podotknout, že u nás je to vzájemné. Jsme manželé už dlouho a můžu říci, že náš vztah je čím dál hezčí.Nebo si čekal jinou odpověď?
Strrrášný klišé, to fakt zvládáš? něco originálnějšího by neměl na skladě
A vzala jsi ho někdy i ty na dovolenou? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.
Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?
Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.
Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.
A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.
A jak si představíte vy romatika??
Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být
PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…
Ty si takhle představuješ romantika? ![]()
Připadá mi to, že řešíš kraviny.
@AméliezMontmartru píše:
Ty si takhle představuješ romantika?
Připadá mi to, že řešíš kraviny.
A v sexu jí určitě strašně bere 50 odstínů, to je holt taková maminovská romantika ![]()
Příspěvek upraven 21.02.16 v 19:01
@pohledzdruhestrany Aj to je možné ![]()
I když nechápu koho ta kravina 50 odstínu baví. ![]()
Třeba jen neví, co slovo „romantik“ znamená. Najdi mu to ve slovníku cizích slov a nahlas přečti. Třeba chyběl ve škole, když se to bralo a spletl si to třeba s nějakým jiným slovem např. „sobec“.
![]()
@Kobliha51 píše:
Třeba jen neví, co slovo „romantik“ znamená. Najdi mu to ve slovníku cizích slov a nahlas přečti. Třeba chyběl ve škole, když se to bralo a spletl si to třeba s nějakým jiným slovem např. „sobec“.![]()
a copak dělá romantik, tedy „pravý“ romantik podle tebe? ![]()
@Kobliha51 Proč by hned měl být sobec? Někteří mužský na takové kraviny prostě nejsou, ani ženské kolikrát na to nejsou. ![]()
@nostress píše:
Pro někoho klišé, a pro někoho super báječný život. Na dovolenou jezdíme společně. Nejsem závislá na svém manželovi finančně, ani nijak, takže jsme zároveň rovnocenní
partneři. Nemám problém uhradit třeba dovolenou.
Jsem nadšenej že jsi šťastná a navíc vítám, jak nám o tom dokážeš poutavě popovídat, a chápu, že je to dané tvou skvělostí
![]()
@AméliezMontmartru píše:
@Kobliha51 Proč by hned měl být sobec? Někteří mužský na takové kraviny prostě nejsou, ani ženské kolikrát na to nejsou.
Bože, umíš číst? On sám o sobě říká, že je romantik. Mě je jedno, na jaký kraviny je a nebo není. Každopádně nebudu o sobě říkat, že jsem romantická, když nejsem. To pak asi nevím, co to slovo znamená. Jen píšu, že si asi plete význam slov a ne že je sobec. Já toho člověka neznám.
Příspěvek upraven 21.02.16 v 19:13
@pohledzdruhestrany píše:
a copak dělá romantik, tedy „pravý“ romantik podle tebe?
Najdi si to ve slovníku.
@Kobliha51 Umím číst, ty jen nechápeš to co píšu. A to je to, že on tu romantiku může brát jinak, než jak jí bereš ty. ![]()
Už chápeš, nebo ti to mám vysvětlit jak malému dítěti polopatě?
@AméliezMontmartru píše:
@Kobliha51 Umím číst, ty jen nechápeš to co píšu. A to je to, že on tu romantiku může brát jinak, než jak jí bereš ty.
Už chápeš, nebo ti to mám vysvětlit jak malému dítěti polopatě?
Jakože romanticky sedí u počítače
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
v tvym pojetí romantik = v mym pojetí korunovanej blbec
Někdo, kdo slaví svátky, narozky a občas druhého potěší nějakou drobností?
Tomu já neříkám romantik, ale normálně fungující chlap. ![]()