Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
to je dost podobný..jistoty moci či přesněji jistoty zdrojů a ochrany
ja nejak nevim, zrovna u sebe bych to na potrebu zdroju a ochrany nevidela, zrejme nejaka podvedoma potreba ujisteni
@Mango_Lassi píše:
Asi tak. Chlap dává lásku najevo svými činy.
A furt se mi vybavuje ta reklama na kafeproč to ženy potřebují furt slyšet?
Protože milují ušima stejně, jako chlapi očima, tak už to konečně pochopte! ![]()
@Žirafa 69 píše:
Protože milují ušima stejně, jako chlapi očima, tak už to konečně pochopte!
OK. Já to tak nemám tak se ptám
![]()
@Žirafa 69 píše:
Protože milují ušima stejně, jako chlapi očima, tak už to konečně pochopte!
@Mango_Lassi píše:
OK. Já to tak nemám tak se ptám
ja teda rozhodne ano ![]()
@Venetia píše:
priklad nejakeho cinu??
třeba že se jednou za čas vzchopí a prohlásí „miluji tě“? ![]()
jako vykládat, že projevuje lásku činy, to jó, ale udělat něco tak jednoduchého, jako nabrat vzduch do plic a strukturovaně ho při výdechu modulovat hlasivkami požadovaným způsobem, to né…
@Knihomyš píše:
třeba že se jednou za čas vzchopí a prohlásí „miluji tě“?
jako vykládat, že projevuje lásku činy, to jó, ale udělat něco tak jednoduchého, jako nabrat vzduch do plic a strukturovaně ho při výdechu modulovat hlasivkami požadovaným způsobem, to né…
to neni cin, ale slovni vyjadreni ![]()
@Venetia mluvení je činnost jako každá jiná
a každý čin cosi vyjadřuje (aspoň většinou). nebo jsi snad někdy narazila na alternativní nabídku, že by to dotyčný třeba zastepoval? kde je ta hranice mezi činem a vyjádřením?
@Knihomyš píše:
@Venetia mluvení je činnost jako každá jináa každý čin cosi vyjadřuje (aspoň většinou). nebo jsi snad někdy narazila na alternativní nabídku, že by to dotyčný třeba zastepoval? kde je ta hranice mezi činem a vyjádřením?
Jako ciny se tu většinou popisují záležitosti typu..vyměnil mi něco u auta, umyl nádobí apod..já prostě raději ty slova a fyzicky kontakt
Kdyz te ma nekdo rad, tak pro tebe udela vsechno, co potrebujes, nebo zadas. Projevy jsou napr. Jde s tebou na nakup a koupi ti neco, zaplati dovolenou, pochvali te jak hezky vypadas, nebo uces, chvali te za dobre jidlo, rika ti jak jses uzasna a jak je stastnej, ze si te nasel. Kdyz jses nemocna prinese ti leky z lekarne, uvari ti caj, nenecha te v problemu, kdyz nemas penize, bez komentare ti da, nebo koupi, zaplati to co je potreba.
@repetitorium píše:
Kdyz te ma nekdo rad, tak pro tebe udela vsechno, co potrebujes, nebo zadas. Projevy jsou napr. Jde s tebou na nakup a koupi ti neco, zaplati dovolenou, pochvali te jak hezky vypadas, nebo uces, chvali te za dobre jidlo, rika ti jak jses uzasna a jak je stastnej, ze si te nasel. Kdyz jses nemocna prinese ti leky z lekarne, uvari ti caj, nenecha te v problemu, kdyz nemas penize, bez komentare ti da, nebo koupi, zaplati to co je potreba.
Hmm…když myslis…ale já přeci jen nejvíc ocenim ty slova..když mi to umí říct