Prý romantik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
22.2.16 10:03
@pohledzdruhestrany píše:
Tak míle dámy, uznávám, že jsem někdy zlehynka rejpavy, ale pomáhá mi to ventilovat se v obtížném pracovním procesu. Ale uznejte, nadavam vám někdy úhel pohledu podpořený briskni argumentaci, ktery vás donutí se na věci kouknout i jinak? A samozřejmě vaše moudré názory občas i mě donutí se zamyslet nad myma chybama, i když neformuloval bych to tak tvrde, spíš jako roztomilé preslapy :jazyk: :mrgreen:

Až tak obžížný ten pracovní proces nebude. Je pondělí 10 hodin dopoledne a ty se flákáš na emiminu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.2.16 10:39
@Lutonka píše:
Vždycky pravdu nemá ani Bůh :mrgreen:

jsi blízko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.2.16 10:41
@berusa.m píše:
Až tak obžížný ten pracovní proces nebude. Je pondělí 10 hodin dopoledne a ty se flákáš na emiminu. :mrgreen:

to se právě pozná, když jsem tady nejaktivnější, řeším ty nejsložitější kauzality :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.2.16 10:53
@Kobliha51 píše:
Ano, romantik má jistě mozek, protože má svou partnerku rád a rád pro ni něco romantického vymyslí. Čímž je patrné, že mozek je použit. U můžu tvého typu převládají pudy a tam je mozek na překážku. Takže jsi na tom dobře. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

uvědom si, že jsou jen 2 typy romantiků

romantik slaboch, který romantiku využívá jako nástroj k manipulaci, ten přemýšlí hlavou

romantik taktik, který romantiku využívá jako nástroj kvalitního zásunu, ten přemýšlí primárně spodkem a hlava mu pomůže dosáhnout požadovaného užitku

víc typů romantiků neexistuje, maximálně jsi variantě 2 vždycky skočila na lep :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.2.16 12:31
@Mango_Lassi píše:
Tak mne nazory @pohledzdruhestrany přijdou sympatické. Navíc je to jeden z mála chlapů na EM. A to není málo. :mrgreen:

chlapů tu je mraky.. jen někteří jsou víc vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 12:33
@jdukolem píše:
no mě nepopřát ženě o které tvrdí že ji má rád k narozeninám jako kravina nepřipadá :roll:

@jdukolem Ten můj zapomíná běžně. Někdo na ty data není. Dokonce Minulý týden (když jsem měla narozeniny) se i divil, proč jsem dostala dárek od své matky. Tak jsem mu další den odpověděla, že k narozeninám a on se mě ještě překvapeně zeptal, že jsem jako měla zase narozeniny?? :-D :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.2.16 12:34
@pohledzdruhestrany píše:
uvědom si, že jsou jen 2 typy romantiků

romantik slaboch, který romantiku využívá jako nástroj k manipulaci, ten přemýšlí hlavou

romantik taktik, který romantiku využívá jako nástroj kvalitního zásunu, ten přemýšlí primárně spodkem a hlava mu pomůže dosáhnout požadovaného užitku

víc typů romantiků neexistuje, maximálně jsi variantě 2 vždycky skočila na lep :jazyk:

Koukám, že tě to téma chytlo za srdce, nebo za co…Každopádně zakladatelce to nijak nepomůže a tím bych to tak nějak uzavřela. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.2.16 12:46
@AméliezMontmartru píše:
@jdukolem Ten můj zapomíná běžně. Někdo na ty data není. Dokonce Minulý týden (když jsem měla narozeniny) se i divil, proč jsem dostala dárek od své matky. Tak jsem mu další den odpověděla, že k narozeninám a on se mě ještě překvapeně zeptal, že jsem jako měla zase narozeniny?? :-D :zed: :mrgreen:

a mluví o sobě jako o romantikovi? to je oč tu běží to řeší zakladatelka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 13:12
@jdukolem píše:
a mluví o sobě jako o romantikovi? to je oč tu běží to řeší zakladatelka… ;)

Občas má dny, kdy se za romantika považuje a říká o sobě, že romantický je dost. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.2.16 13:15

@AméliezMontmartru otazka je jestli to je humor nebo si to fakt mysli:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 13:22

@a12 On si to fakt myslí. Když jsme spolu začínali, tak romanticky byl, ale po X letech ho to přestalo bavit. Ale na jeho obranu musím říct, že kdybych si nezapisovala datum narozenin a svátku do kalendáře (ano i svátky :D ) tak bych taky věděla houby.
Ale zase mohu říct, že třeba výročí si pamatuje lépe jak já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.2.16 13:25

@AméliezMontmartru no to muj pritel si pamatuje presny datumy nejakych vyznamensji dnu:P kde jsme kdy byli na jakych vyletech nebo dovolenych.. najednou z nej vypadne dneska to je presne 5 let co jsme byli tam a tam:P ale ze by byl romantik si nemyslim teda:-) a ona se za nej nejspis taky nepovazuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 13:43

@a12 Proto jsem i já na začátku psala, že každý tu romantiku vidí jinak. I sám ten člověk co o sobě říká, že je romantik. Třeba pro někoho je romantika i to, když při sexu to není jen rychlovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.2.16 13:49
@a12 píše:
@AméliezMontmartru no to muj pritel si pamatuje presny datumy nejakych vyznamensji dnu:P kde jsme kdy byli na jakych vyletech nebo dovolenych.. najednou z nej vypadne dneska to je presne 5 let co jsme byli tam a tam:P ale ze by byl romantik si nemyslim teda:-) a ona se za nej nejspis taky nepovazuje..

tedy závěr je - nezaměňovat romantika s autistou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.2.16 14:06

@pohledzdruhestrany jakoze muj pritel je autista protoze si pamatuje kdy jsme byli na jaky dovoleny a na jakym vyletu? jo pamatuje si treba ze na dovoleny v roce 2013 jsme byli ja nevim treba 23.8 na vylete tam a tam.. ale kvuli tomu fakt neni autista :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí