Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten můj taky na ty svátky kašle, dává i to najevo jinak, ve všední dny. Jo, klasická romantika proběhla kdysi v pravěku, když jsme spolu chodili.
Tak se s nim rozved když seš nespokojená
Jednoduché řešení
Já osobně si romantiku představuji trochu jinak, třeba že mi namasíruje chlap záda nebo mi uvaří moje oblíbené jídlo
koupí mi občas čokoládu nebo kytku. Večeře při svíčkách moc nejsem to už se mi zdá až moc filmové ![]()
Tak to bude romantik, kterýmu záleží spíš na tom souznění, na okázalosti kašle, bude to trošku idealista, který věří, že to dvěma může fungovat až do smrti, tak nehraje na předmanželské smlouvy apod? Nebo romantik, co dá na západy slunce (třeba), jezdí na čundry, na vodu - to je taky druh romantiky, to nepohodlí.
@Jitulinka.1 …dobře, mě jde jen o možnosti, ale mého nenapadne nic, čumí do PC a říká já nemám čas, ja nemám čas, přitom jenom hraje, kdyby vydělával tím peníze tak neřeknu. Sám by chtěl vše ale dávat nic..
@Anonymní píše:
@Jitulinka.1 …dobře, mě jde jen o možnosti, ale mého nenapadne nic, čumí do PC a říká já nemám čas, ja nemám čas, přitom jenom hraje, kdyby vydělával tím peníze tak neřeknu. Sám by chtěl vše ale dávat nic..
jejda, tak problém je jinde ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.
Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?
Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.
Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.
A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.
A jak si představíte vy romatika??
Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být
PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…
Nevím. To, co popisuješ jsou pro mě takové zbytečnosti. Nic z toho můj chlap nedělá a je mi to jedno.
@matkabagristy no nechtěla jsem se nějak ani rozepisovat no, ale at mě pak netvrdí že je romantik, mě nepříjde že by dělal pro mě něco vyjimečného. A ty dny narozeniny výročí atd by měli být třeba o něčem vyjimečném. že v aspon ten den by to mělo být.
Asi se neprotly vaše představy o romantice, no, tak si vyhodnoť, jak ti na tom moc záleží a podle toho se zařiď ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.
Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?
Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.
Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.
A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.
Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být
PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…
v tvym pojetí romantik = v mym pojetí korunovanej blbec ![]()
A proč narozeniny či výročí měly být o něčem jiným? Dny jako všechny ostatní.
@nostress píše:
Dle tvého popisu mám doma romantika.Spíše bych řešila, proč se chování tvého partnera tak změnilo. Měla by jsi s ním v klidu promluvit. Jemu třeba taky něco vadí zase na tobě, a ani to nemusíš vědět. Bez komunikace to nevyřešíte.Příspěvek upraven 21.02.16 v 18:44
A dá se to přežít?
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:
Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.