Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
snažím se na narozky nechčůrat do umyvadla, nebo se aspoň snažím, aby mě nikdo nechytil?
Ty musíš byt opravdu poklad…ale snad mas stejně pragmatickou partnerku
jinak by to byl dost pruser
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany skoda ze tady nemuzu mluvit sproste protoze bych musela rict ze si deb.. nechapu proc si sem prisel rejpat.. zakladatelka resi to, ze ten jeji o sobe tvrdi ze je romantik ale evidentne neni.. nikdo nepise nic o tom ze chlap musi rikat zensky miluju te mocinky moc.. jestli nakou zenskou mas tak asi budes dobrej podpantoflak kterej manzelku mocinky moc miluje a udela co ji na ocich vidi ale sem chodi delat frajera jak je nad veci..
já jsem něžnej romantik a ty na mě takhle sprostě
drahá anonymko ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany skoda ze tady nemuzu mluvit sproste protoze bych musela rict ze si deb.. nechapu proc si sem prisel rejpat.. zakladatelka resi to, ze ten jeji o sobe tvrdi ze je romantik ale evidentne neni.. nikdo nepise nic o tom ze chlap musi rikat zensky miluju te mocinky moc.. jestli nakou zenskou mas tak asi budes dobrej podpantoflak kterej manzelku mocinky moc miluje a udela co ji na ocich vidi ale sem chodi delat frajera jak je nad veci..
Nemá cenu na něj reagovat. On si sem jen chodí zvedat sebevědomí, protože to prostě potřebuje. Ale narazíš tu občas i na chlapa, který myslí mozkem. Tenhle to ale není.
miláčku miluji tě, ano opravdu opravdicánky tě miluju (šeptá zemdlelý touhou ve vířivce), a svíčka bliká romantické SOS
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.
Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?
Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.
Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.
A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.
A jak si představíte vy romatika??
Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být
PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…
On je romantik, ale pouze hubou ne skutky.
Ne, romantik rozhodne neni, ten se chova jinak, mam jednoho doma, takze to muzu porovnat.
@Kobliha51 píše:
Nemá cenu na něj reagovat. On si sem jen chodí zvedat sebevědomí, protože to prostě potřebuje. Ale narazíš tu občas i na chlapa, který myslí mozkem. Tenhle to ale není.
a romantik myslí mozkem nebo čím? jen taková filozofická otázka? ![]()
to zní jak myšlenky odsouzence v cele smrti
A pak, kdo nemá smysl pro humor ![]()
Ne vážně, pokud chceš, aby vztah fungoval, musíš do něj investovat, nejen prachy, ale spíš nějaké úsilí. Radím ti, protože doufám, že přes ty silácké řečičky to nějak popíráš. Bojím se, že život máme jen jeden a chyby se těžko napravují.
@Kobliha51 píše:
Chodí. Ale já věřím, že trochu toho Bábrdlina moudra k němu pronikne, jeho život se zlepší a bude šťastnější. Howgh. ![]()
@Kobliha51 a ostatní mile dámy. Pohledzdruhestrany má velmi zajímavé a pravdivé názory. Jen jsou jiné než zastáváte vy. Hlavně takové nechcete slyšet. On má prostě vždycky pravdu a velice reálný pohled.
a romantik myslí mozkem nebo čím? jen taková filozofická otázka?
Ano, romantik má jistě mozek, protože má svou partnerku rád a rád pro ni něco romantického vymyslí. Čímž je patrné, že mozek je použit. U můžu tvého typu převládají pudy a tam je mozek na překážku. Takže jsi na tom dobře.
![]()
@elvia2 píše:
@Kobliha51 a ostatní mile dámy. Pohledzdruhestrany má velmi zajímavé a pravdivé názory. Jen jsou jiné než zastáváte vy. Hlavně takové nechcete slyšet. On má prostě vždycky pravdu a velice reálný pohled.
býval prima a pak se s ním něco stalo - chce být vtipný za každou cenu a napříč diskuzemi - což je škoda
a ne nemá VŽDYCKY pravdu zase to s tou rektální turistikou nepřeháněj ![]()
Tak míle dámy, uznávám, že jsem někdy zlehynka rejpavy, ale pomáhá mi to ventilovat se v obtížném pracovním procesu. Ale uznejte, nadavam vám někdy úhel pohledu podpořený briskni argumentaci, ktery vás donutí se na věci kouknout i jinak? A samozřejmě vaše moudré názory občas i mě donutí se zamyslet nad myma chybama, i když neformuloval bych to tak tvrde, spíš jako roztomilé preslapy
![]()
@elvia2 píše:
Ano. Zrovna tak jako ty. Ověřeno na mnoha diskusích, kam přispíváš.
![]()
Tak mne nazory @pohledzdruhestrany přijdou sympatické. Navíc je to jeden z mála chlapů na EM. A to není málo. ![]()
@elvia2 píše:
Vždycky pravdu nemá ani Bůh ![]()