Prý romantik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
21.2.16 19:35
@Anonymní píše:
@matkabagristy no nechtěla jsem se nějak ani rozepisovat no, ale at mě pak netvrdí že je romantik, mě nepříjde že by dělal pro mě něco vyjimečného. A ty dny narozeniny výročí atd by měli být třeba o něčem vyjimečném. že v aspon ten den by to mělo být.

Tak se ho na rovinu zeptej, v čem je teda jako podle něj romantik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.2.16 19:36
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:

Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.

Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?

Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.

Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.

A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.

A jak si představíte vy romatika??

Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být :)

PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…

Tvj chlap podle popisu romantik není.
Můj chlap by asi chytil třesavku, kdyby o něm někdo řekl, že je romantik, a přitom narozky si pamatuje, svátek taky, nějakou tu drobnost pro potěšení sem tam kmoupí jen tak, i kytku (na větší dary teda vyžaduje, abych si napsala, co chci), s flaškou vína se taky občas vytasí…

Na společnou koupel už jsme moc staří, na svíčky mě už neužije, ale občas si je zapálíme jako kompropisní olsvětlení při techtlích mechtlích, kdy on by chtěl osvětělení jak na operačním sále a já ideálně tmu, neb mě světlo ruší (já vždycky byla na hmatovo, chuťové (ano, řekla jsem chuťové) vjemy a vždycky, když otevřu oči, bodá mě do očí. edit: to světlo mě bodá, ne chlap :lol:

Příspěvek upraven 21.02.16 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
21.2.16 19:37
@pohledzdruhestrany píše:
Strrrášný klišé, to fakt zvládáš? něco originálnějšího by neměl na skladě :lol: A vzala jsi ho někdy i ty na dovolenou? :think:

Co originalnejsiho děláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.2.16 19:40
@Bábrdl píše:
Někdo, kdo slaví svátky, narozky a občas druhého potěší nějakou drobností?
Tomu já neříkám romantik, ale normálně fungující chlap. :nevim:

miláčku miluji tě, ano opravdu opravdicánky tě miluju (šeptá zemdlelý touhou ve vířivce), a svíčka bliká romantické SOS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.2.16 19:40
Strrrášný klišé, to fakt zvládáš? něco originálnějšího by neměl na skladě :lol: A vzala jsi ho někdy i ty na dovolenou? :think:

Ale houby klišé, vztah není soutěž v originalitě. To bys koukal, kdyby ti stará řekla, na co šu. at? to už jsme dělali, pojďme si kontrolovat těsnost tlakových nádob :mrgreen:

Některé věci k fungujícímu vzathu patří - a tělesná i psychická blízkost jsou mezi nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.2.16 19:41
@Venetia píše:
Co originalnejsiho děláš ty?

snažím se na narozky nechčůrat do umyvadla, nebo se aspoň snažím, aby mě nikdo nechytil? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
21.2.16 19:41

A neni to nahodou tak, ze ti toto tvrdil kdysi v dobe randeni aby te sbalil na jednoducha gesta a casem se z nej vedle tebe stal proste normalni chlap? :think:

Pokud too sobe tvrdi stale, asi bych se zeptala, s kym tu romantiku praktikuje ;)

• Citovat
  • Upravit
36556
21.2.16 19:43
miláčku miluji tě, ano opravdu opravdicánky tě miluju (šeptá zemdlelý touhou ve vířivce), a svíčka bliká romantické SOS

Já vím, že se snažíš být zajímavý, jako v každé druhé diskuzi, ne počkat v každé :lol:

Ale velký holky i kluci vědí, že když to má být na doživotí, proč si to neudělat hezký… Bez výřivky pokud možno, tam se šíří kvasinky, romantická koupel ve vodě, která jiným dámám vymyla vagínu? ne díky… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.2.16 19:43

Kobliha, Bábrdl :to je přesné. Zakladatelce prostě vadí, že ji přehlíží jak ho..no. Jestli je nebo není romantik je jedno. A nechápu větu některé, že si třeba představuje romantika jinak, nebo co ještě vlastně chce. Prostě chce chlapa, od kterého cítí, že si ji váží, že má zájem o její osobu a že si i všimne, že má nějaké výročí a třeba jenom slovem, či malou kytkou ji udělá radost. Já romantiky neberu, nemám ráda žádná divadla okolo, ale tady jasně cítím o co zakladatelce jde. Jo, máš sobce, co s tím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.2.16 19:47
@Bábrdl píše:
Já vím, že se snažíš být zajímavý, jako v každé druhé diskuzi, ne počkat v každé :lol:Ale velký holky i kluci vědí, že když to má být na doživotí, proč si to neudělat hezký… Bez výřivky pokud možno, tam se šíří kvasinky, romantická koupel ve vodě, která jiným dámám vymyla vagínu? ne díky… :poblion:

to zní jak myšlenky odsouzence v cele smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 19:47

@jipo Otázka je, zda ten chlap se spíš nechce za tím pc odreagovat. Třeba pro nás s přítelem je kolikrát romanticky večer otevřít si lahváče (on si otevře lahváče) a žrát popcorn a čučet na nějakou kravinu, hlavně že jsme spolu :)
A nebo včera jsme romanticky hráli hry na xboxu který si ve svých 35 letech nadělil k vánocům… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.2.16 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj muj chlap mi řekl že je romantik. Já si pod romantikem představím…Například něco z tohohle:

Pozvat na večeři, do kina, připravit třeba doma nějaké překvapení společná koupel, udělat si nějak ten romantický večer. A slovně si dokazovat lásku že se milujete, záleží vám na vás, apod. Říkat si třeba zlato míláčku… a spousta jiných věcí. Rozhodně nemyslím že chlap má dělat vše, třeba něco z toho občas, ne moc málo ale ne zas moc.

Realita, nic z toho nedělá, říká mě přezdívkou jako moje kamarádky, nic pro něho neznamená, valentýn, narozeniny, svátek, výročí, vánoce, nový rok. Valentýn každý neslaví dobře, ale narozeniny a třeba výročí?

Ze začátku byl jiný teda, ale že ho třeba nenapadne koupit kytku? Cokoliv? Nechci veledary, ale aby si aspon vzpoměl, ne že by zapoměl jen je asi líný.

Ale jak o sobě muže říct že je romantik??? Vždit si mě ani kloudně nevšímá, ani třeba když příjdu z páce že by se zeptal jak jsem se měla, spíš tak sotva pozdraví.

A neříkejte že moc koukám na telenovely atd, na to nejsem ani na romantické filmy, ale fakt koupit kytku a nebo aspon popřát dokáže každý debil.

A jak si představíte vy romatika??

Jednou jsem dala svíčky na stul, byť mě neseřval co tam dávam ten nesmysl. A omlouvám se za případné hrubky a vše co by tu nemělo být :)

PS: každý si pod romantikou představí něco jiného, třeba romantik zpusobu psaní básniček, zpívání pod oknem, mi zas příjde jako extrém. Ale tohle by mě stačilo něco z toho někdy…

no to není romantik, to je normální chlap.. proč sobě tvrdí, že je romantik to nechápu.. nic tomu nenasvědčuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.2.16 19:59
@AméliezMontmartru píše:
@Kobliha51 Proč by hned měl být sobec? Někteří mužský na takové kraviny prostě nejsou, ani ženské kolikrát na to nejsou. :D

no mě nepopřát ženě o které tvrdí že ji má rád k narozeninám jako kravina nepřipadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.2.16 20:29

Co tím myslí lze nejlíp zjistit přímým dotazem.
už jsem narazila i na výklad, že romantik je ten, co jde, kam ho zrovna penis táhne. Halt když se partnerka okouká, tak už to není ta romantika (ono to tedy podobně funguje i u některých dám, co si budeme povídat).
Nebo možná očekává romantická gesta (=zvýšenou péči) od partnerky.
Možností je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.16 20:48

@pohledzdruhestrany skoda ze tady nemuzu mluvit sproste protoze bych musela rict ze si deb.. nechapu proc si sem prisel rejpat.. zakladatelka resi to, ze ten jeji o sobe tvrdi ze je romantik ale evidentne neni.. nikdo nepise nic o tom ze chlap musi rikat zensky miluju te mocinky moc.. jestli nakou zenskou mas tak asi budes dobrej podpantoflak kterej manzelku mocinky moc miluje a udela co ji na ocich vidi ale sem chodi delat frajera jak je nad veci..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky