Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
@pohledzdruhestrany jakoze muj pritel je autista protoze si pamatuje kdy jsme byli na jaky dovoleny a na jakym vyletu? jo pamatuje si treba ze na dovoleny v roce 2013 jsme byli ja nevim treba 23.8 na vylete tam a tam.. ale kvuli tomu fakt neni autista
ježiš tomu se myslím říká hyperbola v literatuře ne? ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Tak se s nim rozved když seš nespokojenáJednoduché řešení
Já osobně si romantiku představuji trochu jinak, třeba že mi namasíruje chlap záda nebo mi uvaří moje oblíbené jídlo
koupí mi občas čokoládu nebo kytku. Večeře při svíčkách moc nejsem to už se mi zdá až moc filmové
Nečetla jsem celou diskuti, ani nebudu, ale tento příspěvek hned na 1.stránce vystihuje přesně i mé pocity.
Jako určitě je fajn občas slyšet i „miluji tě“ nebo " mám tě rád", " chybíš mi" atd. ![]()
@AméliezMontmartru píše:
@a12 Proto jsem i já na začátku psala, že každý tu romantiku vidí jinak. I sám ten člověk co o sobě říká, že je romantik. Třeba pro někoho je romantika i to, když při sexu to není jen rychlovka
jo ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
uvědom si, že jsou jen 2 typy romantikůromantik slaboch, který romantiku využívá jako nástroj k manipulaci, ten přemýšlí hlavou
romantik taktik, který romantiku využívá jako nástroj kvalitního zásunu, ten přemýšlí primárně spodkem a hlava mu pomůže dosáhnout požadovaného užitku
víc typů romantiků neexistuje, maximálně jsi variantě 2 vždycky skočila na lep
Omluv mou francouzštinu, ale kecy, prdy, beďary… ![]()
Holky, že mu to baštíte…
Počítám, že půlka holek tady budou matky synů. Tak si vzpomeňte, donesl vám synek někdy kytičku, namaloval obrázek… Nejspíš ano. Dělal to proto, aby mohl zasunout? Nejspíš ne, prostě chtěl mámě udělat radost.
Snad to není velké tajemství, ale chlapi jsou jen chlapečci, co vyrostli
Jsou to normální lidské bytosti, jasně, zasouvání je do určité míry ovládá, ale ne tak, aby k němu neměli normální potřebu blízé bytosti (tedy ti normální, ti co za sebou mají mizerné dětství jsou jiná kapitola, ale to i ženské)
POkud chlap není dát babě najevo, že jí má rád (nějak), tak ji prostě rád nemá. ![]()
@nostress píše:
Přesně tak. Ale zase na druhou stranu, když tak čtu jeho příspěvky, o to více si vážím svého manžela.
hmm, taky ho začínám obdivovat, ten chlápek bude pekelně prohnanej ![]()
hmm, taky ho začínám obdivovat, ten chlápek bude pekelně prohnanej
Ty máš zjevně nějaký problém.
hmm, taky ho začínám obdivovat, ten chlápek bude pekelně prohnanej
Už trochu křeč, ne? ![]()
Chlapi nejsou žádné stroje, dokonce ani žádní démoni. Jsou to úplně stejné bystosti, která o dvacet let dříve modelovali svojí mamince příšernou vázičku na výtvarce. Mamince, která je pak dojatá, místo toho, aby hodila hysterku se slovy: ty pekelně prohnanej haj. líku, stejně chceš jen zasouvat ![]()
@nostress píše:
Ty máš zjevně nějaký problém.
Mno, v každé diskuzi se snaží zdůraznit, jak chlapům na ženě nezáleží, že ji má jen jako matroš na to zasouvání, protože pak mu nemůže ublížit odmítnutím, nevěrou…
Ale kdo se bojí nesmí do lesa (a defekuje v síni
). Lidské vztahy nejsou pro zbabělce.
@Bábrdl píše:
Mno, v každé diskuzi se snaží zdůraznit, jak chlapům na ženě nezáleží, že ji má jen jako matroš na to zasouvání, protože pak mu nemůže ublížit odmítnutím, nevěrou…Ale kdo se bojí nesmí do lesa (a defekuje v síni). Lidské vztahy nejsou pro zbabělce.
Tipuji to na jeho problémy ve vztazích.
@nostress píše:
Tipuji to na jeho problémy ve vztazích.
Kdepak já bych přišel k lidskejm vztahům ![]()
@Bábrdl píše:
Omluv mou francouzštinu, ale kecy, prdy, beďary…![]()
Holky, že mu to baštíte…
Počítám, že půlka holek tady budou matky synů. Tak si vzpomeňte, donesl vám synek někdy kytičku, namaloval obrázek… Nejspíš ano. Dělal to proto, aby mohl zasunout? Nejspíš ne, prostě chtěl mámě udělat radost.
Snad to není velké tajemství, ale chlapi jsou jen chlapečci, co vyrostli
POkud chlap není dát babě najevo, že jí má rád (nějak), tak ji prostě rád nemá.Jsou to normální lidské bytosti, jasně, zasouvání je do určité míry ovládá, ale ne tak, aby k němu neměli normální potřebu blízé bytosti (tedy ti normální, ti co za sebou mají mizerné dětství jsou jiná kapitola, ale to i ženské)
Tohle mi trochu zavani oidipovskym komplexem, naštěstí je tu puberta, aby se chlapečci od maminky odpoutali a poznali, že jsou dvě nesmiřitelný plemena ženy, matka a partnerka. ![]()
A na romantice kvůli zasouvani není nic špatného, vždyť výsledkem jsou milované deti ![]()
Kdepak já bych přišel k lidskejm vztahům
Nesmíš se bát, vztahy nejsou pro zbabělce. ![]()
Tohle mi trochu zavani oidipovskym komplexem, naštěstí je tu puberta, aby se chlapečci od maminky odpoutali a poznali, že jsou dvě nesmiřitelný plemena ženy, matka a partnerka.A na romantice kvůli zasouvani není nic špatného, vždyť výsledkem jsou milované deti
Nemyslím si, že je nějak psychicky zdravé idealizovat si matku a ošklivit si ženy, s nimiž se sexuálně stýkám. Naopak, řekla bych, že je to hodně nezdravé.
K mamince se chovám hezky, přeju jí k narozeninám, mám radost, když ji něčím potěším. Ale k partnerce se chovám vypočítavě, její narozeniny mě nezajímají, rozhodně ji nebudu snažit něčím potěšit… Jako proč? Kromě obavy, že když dám partnerce najevo, že ji mám rád, získá tím nade mnou moc, čehož se člověk u maminky obvykle nebojí. Ale tím se ten vztah sabotuje už od začátku.
@Bábrdl píše:
Nemyslím si, že je nějak psychicky zdravé idealizovat si matku a ošklivit si ženy, s nimiž se sexuálně stýkám. Naopak, řekla bych, že je to hodně nezdravé.K mamince se chovám hezky, přeju jí k narozeninám, mám radost, když ji něčím potěším. Ale k partnerce se chovám vypočítavě, její narozeniny mě nezajímají, rozhodně ji nebudu snažit něčím potěšit… Jako proč? Kromě obavy, že když dám partnerce najevo, že ji mám rád, získá tím nade mnou moc, čehož se člověk u maminky obvykle nebojí. Ale tím se ten vztah sabotuje už od začátku.
A na koho teď reaguješ? Nikde jsem takový názor nezaznamenal. ![]()