Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Omluv mou francouzštinu, ale kecy, prdy, beďary…![]()
Holky, že mu to baštíte…
Počítám, že půlka holek tady budou matky synů. Tak si vzpomeňte, donesl vám synek někdy kytičku, namaloval obrázek… Nejspíš ano. Dělal to proto, aby mohl zasunout? Nejspíš ne, prostě chtěl mámě udělat radost.
Snad to není velké tajemství, ale chlapi jsou jen chlapečci, co vyrostli
POkud chlap není dát babě najevo, že jí má rád (nějak), tak ji prostě rád nemá.Jsou to normální lidské bytosti, jasně, zasouvání je do určité míry ovládá, ale ne tak, aby k němu neměli normální potřebu blízé bytosti (tedy ti normální, ti co za sebou mají mizerné dětství jsou jiná kapitola, ale to i ženské)
Heh. Někdo na to není. Takový to, jasně že tě mám rád, miluju tě. Jinak bych s tebou nebyl. Hotovo, dvacet. Jo a už se nemusíš ptát. Až se něco změní, tak ti dám vědět. Ju?
@Honza 12 píše:
Heh. Někdo na to není. Takový to, jasně že tě mám rád, miluju tě. Jinak bych s tebou nebyl. Hotovo, dvacet. Jo a už se nemusíš ptát. Až se něco změní, tak ti dám vědět. Ju?
Asi tak. Chlap dává lásku najevo svými činy.
A furt se mi vybavuje ta reklama na kafe
proč to ženy potřebují furt slyšet? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Kdepak já bych přišel k lidskejm vztahům
Aha, takže mimoň, to chápu. ![]()
@nostress píše:
Aha, takže mimoň, to chápu.
ne každý má takovou karmu, aby byl tak vyspělý, jako ty s manželem, ale přeju vám to vaše štěsí ![]()
@Mango_Lassi píše:
A furt se mi vybavuje ta reklama na kafeproč to ženy potřebují furt slyšet?
potvrzení moci? ![]()
ne každý má takovou karmu, aby byl tak vyspělý, jako ty s manželem, ale přeju vám to vaše štěsí
Děkuji. Taky ti přeji všechno dobré. ![]()
potvrzení moci?
Uznáváš, ty vůbec emocionální potřeby žen? Ať už jsou racionální nebo iracionální?
@Honza 12 píše:
Uznáváš, ty vůbec emocionální potřeby žen? Ať už jsou racionální nebo iracionální?
můžeš nazývat věci vznešenějšími výrazy nebo méně vznešenými, ale přesto mohou mít stejné obsahy
bůh - nevědomí
láska - psychologický nástroj přežití (mě, potomstva, přátel…)
to že nějak emoce vnímáme, nevypovídá nic o tom, proč je doopravdy cítíme… a ty důvody… ty jsou ty nejvznešenější - přežití vlastního druhu
@Honza 12 píše:
ne ![]()
@Mango_Lassi píše:
A furt se mi vybavuje ta reklama na kafeproč to ženy potřebují furt slyšet?
priklad nejakeho cinu??
@pohledzdruhestrany píše:potrebuji mit pocit jistoty?
potvrzení moci?
@Venetia píše:
potrebuji mit pocit jistoty?
to je dost podobný..jistoty moci či přesněji jistoty zdrojů a ochrany ![]()