Prý se ode mě nakazil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.19 07:44

Prý se ode mě nakazil

Ahoj, mám novou známost. Párkrát jsme spolu spali. Teď poslední týdny ne. Ale… Dne smí psal celý naštvaný, že ode mě něco chytil. Poslal mi fotku má na penisu tečky… Tmavé. Hází to na mě, že ode mě něco chytil. Přitom mi spolu spali vždy přes kondom… K oralu nedošlo. Já nevím co dělat. Jen brecim. Vím že ode mě něco mít nemůže…jsem čistá, s nikým jsem měsíce nespala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.2.19 07:47
@Anonymní píše:
Ahoj, mám novou známost. Párkrát jsme spolu spali. Teď poslední týdny ne. Ale… Dne smí psal celý naštvaný, že ode mě něco chytil. Poslal mi fotku má na penisu tečky… Tmavé. Hází to na mě, že ode mě něco chytil. Přitom mi spolu spali vždy přes kondom… K oralu nedošlo. Já nevím co dělat. Jen brecim. Vím že ode mě něco mít nemůže…jsem čistá, s nikým jsem měsíce nespala

Byl jen orál z jeho strany. Ale pupínky ma dole

• Citovat
  • Upravit
4785
26.2.19 07:48

Když jste spolu spali přes kondom, těžko se od Tebe mohl nakazit. Napsala bych mu, že ode mě to stopro nemá, a ať zpytuje svědomí. A ukončila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
26.2.19 07:50

Tak proč brečíš, když máš svědomí čisté? :)
Hlavu vzhůru, nejspíš si narazila na blb.ce, který si rád užívá a neví, na koho by ted svuj „problém“ hodil.. ;)
Naštvaná bys měla být ty na něj a udělat mu pápá se zdvyženou hlavou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
26.2.19 07:52

tmave tecky? to neznam. co to je podle nebo kozniho za chorobu? muze mit neco od minule partnerky a az ted se to projevilo…jestli jste meli kondom tak jsi ho nenakazila ty.
to mu rekni a uz se s nim nebav a nebrec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40371
26.2.19 07:52
@Anonymní píše:

Za prvé bych mu řekla, že toto nebudu řešit po sms a zavolala bych mu.

Za druhé at jde k dr. a pak je teprve co řešit.

Mohly by to být nějaké bradavičky třeba z HPV viru, tu infekci mohl by mít i předtím.
Jinak je známo, že se přenáší i přes prezervativ, s tím musí chlapec počítat, když chce souložit.

Ale bez vyjádření lékaře bych se s ním nebavila, nikdo neví, co tam má… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
26.2.19 07:53

Poděkuj mu, že tě informoval, že má nějakou nemoc, kterou chytil bůhví kde (od Tebe přes kondom ne) a ukonči to s ním. A doporuč mu doktora, ať to dál neroznáší a ty víš, Jestli tě něčím nenarazil…

Příspěvek upraven 26.02.19 v 07:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
26.2.19 07:55

Asi tak. Pokud jste měli kondom je to nesmysl… ať si o tom něco počte na netu a pak ať se ti omluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 07:59

Tmavé tečky a okolo červené … Jen se teď hádáme

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.2.19 08:00

Odepiš mu, že když měl pláštěnku, tak si těžko může stěžovat, že zmoknul. A jestli ho trápí, že mu na pinďovi rostou houbičky, tak si má občas vyměnit spodní prádlo. Já bych se s takovým hulvátem nes..la.

• Citovat
  • Upravit
26.2.19 08:02

Tak se s ním nehádej a pošli ho do háje. S takovým jednáním si nic jiného nezaslouží. Je to osel. Hlavně se neponižuj, když máš svědomí čisté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.2.19 08:02

Přestala bych se s nim hádat a radši skakla na gyndu. Nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.2.19 08:08

@free333 má pravdu.
Sorry, ale ani s kondomem to není jednoznačné. Zdůvodnění např. viz https://www.blesk.cz/…lekarka.html, sice je to blbej Blesk, ale hned první odkaz s názorem lékaře, co mi to našlo.
Ani kondom není 100%, důvod viz článek.
Kromě toho je - mimochodem - samozřejmě možný přenos pohlavních chorob i nechráněným (chráněný by znamenal zde s rouškou k tomu určenou) orálním stykem. A i dotýkání se genitálií obou při předehře může být rizikové.
To, že jsi s někým měsíce nespala, neznamená, že jsi na 100 % zdravá, i když pravděpodobně budeš, jen nemusíš mít akutní projevy nebo je správně vyhodnotit, i to se stává.

Nedoporucuju hned psát „ode mě to určitě nemáš“, ani to vůbec řešit přes SMS.
Každopádně musí k lékaři, nemusí to nutně vůbec být projev pohlavně přenosné choroby, zároveň pokud je, nemusí být od tebe, ale nikdo jinej než doktor mu to neřekne. To, že hned naštvaně obviňuje tebe, místo aby mazal k doktorovi a PAK to řešil, není moc ok.
Hádka nemá smysl a od přítele je to možná lidsky pochopitelný, ale pěkně nablblý přístup, kdyby ti nedejbože něco bylo, asi nepotřebuješ, aby ti k tomu zjištění někdo nadával. Ono je i dost dobře možné, že potíže má odjinud a projevily se až teď, a pak je to spíš na místě obava, zda jsi to nějak nemohla chytit ty. Nevím, no, přijde mi, že jeho chování kolem toho ti o něm může taky dost říct.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 08:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 08:17

Prý u muži to jde z oralu dolů. Holky já se úplně klepu....... Teď se uvidíme ale nevím co dělat. Já vím, že mi nic není. Měla jsem jednou styk s ex partnerem a hned jsme se rozešli. Pak 8 let přítele, ke konci s gumou. Předtím roky ha a nic mu nebylo. Je pravda, že když jsem s tímto co tě splaší měla sex podruhé tak jsem cítila špatný Oder ...... Najednou

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
26.2.19 08:20

Zajdi si lri jistotu k doktorovi. A jeho posli do hajzlu. Ocividne je to IQ tykve. Muze to mit i zapareny ze spodku ci alergie na praci prasek cokoliv alr muze mit i nemoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky