Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.19 08:20

@Maiandra Prý přede mnou měl poslední v březnu 2018.

• Citovat
  • Upravit
720
26.2.19 08:20

Ale neklepej se, jen si preventivně zajdi na gyndu. Nic dělat nemůžeš, leda poskytnout doprovod na venerologii. Tady to teď chce přístup „budeme to řešit“, ne nějaký vzájemný obviňování, tím si fakt nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
26.2.19 08:21

at jde na dermatovenerologii at vi co to je za chorobu. nebo uz to vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
26.2.19 08:21
@Anonymní píše:
Prý u muži to jde z oralu dolů. Holky já se úplně klepu....... Teď se uvidíme ale nevím co dělat. Já vím, že mi nic není. Měla jsem jednou styk s ex partnerem a hned jsme se rozešli. Pak 8 let přítele, ke konci s gumou. Předtím roky ha a nic mu nebylo. Je pravda, že když jsem s tímto co tě splaší měla sex podruhé tak jsem cítila špatný Oder ...... Najednou

Jako že jemu se vyrazily pupínky z toho, jak ti on dělala orální sex? :potlesk: kolik ti je, 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
26.2.19 08:27
@Anonymní píše:
Ahoj, mám novou známost. Párkrát jsme spolu spali. Teď poslední týdny ne. Ale… Dne smí psal celý naštvaný, že ode mě něco chytil. Poslal mi fotku má na penisu tečky… Tmavé. Hází to na mě, že ode mě něco chytil. Přitom mi spolu spali vždy přes kondom… K oralu nedošlo. Já nevím co dělat. Jen brecim. Vím že ode mě něco mít nemůže…jsem čistá, s nikým jsem měsíce nespala

Tak je to znamost, kdyz jste poslecni tydny nesoulozili? Nebo uz to neni znamost?
Zeptej se ho, co mu je (at jde k lekari), abys ty mohla ke svemu uz rovnou s jeho diagnozou. Ze nejsi zrovna nadsena z toho, ze te necim mohl nakazit ON :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.2.19 08:28

Ja nevím co řešíme. Prostě oba k doktorovi, udělat stěry, vzít krev a s hotovými výsledky můžete teoretizovat co kde kdo a komu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 08:32

Uklidni se, zajdi pro jistotu na gyndu, pokud nic nenajde, určitě ti i rád vystaví potvrzení o zdravotním stavu. A nechápu, proč se s ním dohaduješ. S takovým hulvátem bych ukončila jakoukoli komunikaci okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 08:33

Mě na gynde řeklo, že on musí k lékaři. A dát mi potvrzení pak případně řešit mě. Ale mě nic není. Tvrdí, že na vikipedii vygooglig že to mužům jde dolů, ikdyz dělají orál

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.2.19 08:34

Pošli ho do řiti a k urologovi. A ty si projisototu zajdi na testy na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 08:35
@Anonymní píše:
Mě na gynde řeklo, že on musí k lékaři. A dát mi potvrzení pak případně řešit mě. Ale mě nic není. Tvrdí, že na vikipedii vygooglig že to mužům jde dolů, ikdyz dělají orál

Takže jsi na prohlídce byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
26.2.19 08:36
@Anonymní píše:
@Maiandra Prý přede mnou měl poslední v březnu 2018.

Ono jestli opravdu jde o tu HPV infekci, tak ta se může projevit kdykoliv později.

Většinou při oslabení organismu, po chřipce, po viroze - ted ve chřipkovém období bych se tomu nedivila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.2.19 08:37
@Anonymní píše:
Mě na gynde řeklo, že on musí k lékaři. A dát mi potvrzení pak případně řešit mě. Ale mě nic není. Tvrdí, že na vikipedii vygooglig že to mužům jde dolů, ikdyz dělají orál

tak mu napiš, že jsi teď vygooglila, že na to není lék a že mu teď zčerná a odpadne :pocitac: . Vůbec se s ním nebav a vyřeš si svoje zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
26.2.19 08:37
@Anonymní píše:

Spíš jestli dělal orál, tak může mít HPV infekci i v krku, ale tím bych ho raději neděsila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 08:38

Mimochodem, ani ty si nemůžeš být stopro jistá, že ti nic není :nevim: Jsou nemoci, které dlouho probíhají bez příznaků. Takže tu přestaň fňukat, zajdi na tu gyndu (kdy jsi byla na poslední prevenci, na stěrech atd.?) a jeho pošli do háje. I kdyby to od tebe chytil, tak co jako? Stejně musí zajít na urologii a léčit se, tím, že identifikuje zdroj se nevyléči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27686
26.2.19 08:38

hlavně si dojdi na gyndu at ti potvrdí že jsi fakt zdravá a máš o tom záznam, kdyby tě dal k soudu nebo kdyby to pak řešila hygiena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí