Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
26.2.19 12:34
@Anonymní píše:
@e-Surfařka Prostě se bojím, že doktor řekne ano chytil jste to od ženy. A on to hodí na mě. Přitom to může být roky, měsíce

Tak řekne. A co jako? Když máš chřipku, tak taky zjišťuješ, od koho jsi to chytla, abys ho mohla seřvat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.19 12:35

Hlavní je jedna věc. Pohlavní nemoc se dá chytit všelijak a nemusí v tom být ani nijaká forma sexu. Takže se hoď k***a do klidu. 8)

A to ti říkám jako zdravotní sestra. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.19 12:35
@Anonymní píše:
@Ebbi77 Tmavě fleky, ale taky jakoby vředy

Ano. Ta druhá fotka byly fleky pod předkožkou. Asi jak to tam nedýchá…se to už rozjelo v zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:36

@Maiandra On o tom zřejmě nevěděl. Já to cítila a všimla si toho. Neřešila jsem a nic mu neřekla

• Citovat
  • Upravit
7692
26.2.19 12:37
@Anonymní píše:
@Maiandra On o tom zřejmě nevěděl. Já to cítila a všimla si toho. Neřešila jsem a nic mu neřekla

A proto se ve vztazích má mluvit i o nepříjemných věcech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:37

@Lexter Tvrdí pořád že je to ode mě. Žádný WC, prostě styk

• Citovat
  • Upravit
7692
26.2.19 12:38
@Anonymní píše:
@Lexter Tvrdí pořád že je to ode mě. Žádný WC, prostě styk

Tak ho pošli sem na e-mimino a já ho osobně pošlu do řitě spratka jednoho nevzdělaného. Možné je vše, ale on ví leda velké kulové a jen si chladí žáhu.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.19 12:38
@Lexter píše:
A proto se ve vztazích má mluvit i o nepříjemných věcech. :think:

Pod to se podepíšu i já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 12:40
@Anonymní píše:
@Lexter Tvrdí pořád že je to ode mě. Žádný WC, prostě styk

Začínáš být poměrně trapná. Pořád dokola tu opakuješ stejné věci a i kdyby ti celé emimino napsalo to, co my tady, tak si stejně pojedeš dál svou.
Normálka mu řekni, že nemůže vědět, kdo od koho nebo čeho to má a i kdyby to měl od tebe, tak co jako? Bude tě žalovat nebo co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
26.2.19 12:41
@Anonymní píše:
@e-Surfařka Prostě se bojím, že doktor řekne ano chytil jste to od ženy. A on to hodí na mě. Přitom to může být roky, měsíce

:mrgreen: tak pokud neni na kluky, tak to má stoprocentně od ženy :lol: to mu doktor ani nemusí říkat. Ale přijdete mi oba úplně stejný. To by ses k tomu fakt neuměla postavit čelem,když by to skutečně začlo u tebe? Pukud jsi dřív měla vztah s děvkařem a podváděnym chlapem,tak jo,mohlas to v sobě mít od nich ty. Nebo to mohl mít on. To se k tomu fakt neumíte ani jeden postavit?Nemáte si co vyčítat. Předevšim byste to měli léčit a zjistit,jestli to máš taky. Ne takovýhle tanečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
26.2.19 13:08

A jedna tematická k tématu https://youtu.be/oye2TjwU-1s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.2.19 13:36

@Ebbi77 to mi bylo taky divný - vždyť předkožku nemá … :) zakladatelka psala, že má obřízku… já už se fakt strácím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.2.19 13:38
@Lexter píše:
Dyť nemuselo dojít k přenosi viru nebo bakterie na penis. Pohlavní orgány nejsou jediná vstupní brána pro pohlavní nemoc. A pokud ji lízal poštěváček? No co, zvlhla, bakterie se dostala ven a šup…Příspěvek upraven 26.02.19 v 12:20

no ale jak vysvětlíš, že se nakazil lízáním jejího poštěváčku na penise, který měl pláštěnku a ke kontaktu nedošlo?
Zakladatelko, co ten článek z Wikipedie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.19 13:40
@bětee píše:
no ale jak vysvětlíš, že se nakazil lízáním jejího poštěváčku na penise, který měl pláštěnku a ke kontaktu nedošlo?
Zakladatelko, co ten článek z Wikipedie?

Protože orálním stykem se klidně nakazíš. Snad si tu někdo nemyslí, že se pohlavní nemoci přenášejí jen kopulací… Copak ty víš, že pokud má pohlavní nemoc tak ji nemá po celém těle? Chřipka také zachvátí celé tělo a prsty ti z ní neotečou. Jinými slovy, může mít postižené celé tělo, ale jen ptáček to dává najevo. :palec:

Co třeba syfilis? Pohlavní nemoc, ale může vypovědět i srdce a kardiovaskulární systém jako takový. A tímhle systémem je protkané celé tělo.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 13:42

Hele, ja bych zacala premyslet jinak a bala se, cim nakazil on Tebe.
Pockej v klidu na jeho diagnozu a nechej se pak taky vysetrit.
A treba condylomata se prenesou i pres kondom.
Takze ja bych v klidu nebyla z duvodu, cim me teda nakazil on nebo co to vlastne mam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky