Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s píše:
Ukaž foto
Asi to k tomu vážně dospěje. Ale jo, ukaž, aspoň mě přejde chuť na sváču ![]()
@Anonymní píše:
Je obřezaný. Na mykozu to nevypadá. Na úplně volaly, kromě těch černých pupínků a kolem nich červené.Poslat někomu fotky aby mi poradil by bylo lepší
Když tak můžeš, kouknu, jsem už po snídani a v práci, takže o.k. ![]()
Horší by to bylo v neděli, když jsem bojovala ze všech sil se školkovým blitkosračkovým virem, to by mě asi pohled na penis s tečkama dorazil ![]()
Snad to nevadí, když tak prosím smazat ![]()
edit adminem - smazané fotky - nevhodný obsah
No tak ale to nevypada jako sranda, to je rovnou k pobytu na infekcnim ![]()
@Anonymní píše:
Teď jsme se viděli..... Když jsem mu řekla že to mohl říct jinak. Nechápal. Prý jak jinak. S nikým nic neměl, WC mám chodí jsou čistá.
Končit s rmnou nechce. V pátek jde na URL. Já si případná hrozně. Vrátila jsem mu věci. Nemlvila, dělala uraženou..... Nechápe jak mě to jeho chování vzalo. Nevím co teď dělat jak jednat??? A docela se začínám bar zda fakt nejsme přenašeč. Ale jak říkám měla jsem dva partner s jedním konec po prvním sexu, a druhým 7/8 let. Nejdřív ha, pak po vysazení kondom a nikdy žádný problém. I čípek mám lepší po vysazení než kdy jindy, žádný mašinky natož nějaký nemoci
Vy jste oba dárečci. Vlastně jednáte oba úplně stejnou logikou - vám nic nebylo, to ten druhej. Akorát on to navíc podává jako hulvát a osočuje. A ty se zas točíš na nesmyslnym tvrzení, žes nic neměla, to bys musela mít příznaky (nemusela). Někde se to vzít muselo, takže jeden z vás něco holt měl. Jestli jste před sebou měli jednoho nebo 50 partnerů neni zvlášt důležitý. Jasně, s větším počtem se riziko zvyšuje, ale k tomu, aby jste něco „chytli“ a byli přenašeči, jeden jedinej partner úplně stačí. Souvislost s HA a vysazenim jsem vůbec nepobrala. Že by se nedalo nic chytnou přes kondom je samozřejmě úplná blbost, jasně, že i s pláštenkou se dá taky zmoknout (už jenom boty můžou být úplně promočený-přirovnání).Jednání gyndy mi přijde dost podivný-opravdu to tak bylo? Tvůj dr. má řešit tvůj zdravotní stav (a podezření, riziko nějaky infekce) a ne čekat na výsledky někoho jinýho…Nevyřeší to nikdo jinej než doktor na obou stranách,jakýkoliv handrkanice a čekání jsou k ničemu. A se vztahem bych to neviděla růžově. Základ vztahu je umět se domluvit a řešit spolu problémy -to vám moc nejde.
@e-Surfařka Ano:-(, tak to má Dr řekla. Zítra ji bude zastupovat můj předchozí gynekolog, je starší v důchodu. Zavolám jemu zda by mě vzal.....
@Anonymní píše:
@e-Surfařka Ano:-(, tak to má Dr řekla. Zítra ji bude zastupovat můj předchozí gynekolog, je starší v důchodu. Zavolám jemu zda by mě vzal.....
Tak ono by asi lepší než obvolávat doktory bylo tam jít a popsat jim,co má přítel,přidat,že jsi měla výtok (což jsi myslim někde psala) a ujišťuju tě,že si žádnej normální doktor nedovolí tě nevyšetřit. Ale nějak mam pocit,že vás s přítelem víc baví se osočovat a vymlouvat z vyšetření.Jinak už byste tam oba dávno byli a nahandrkovali se ![]()
@Anonymní píše:
Snad to nevadí, když tak prosím smazat
Přítel by měl normálně vyrazit do nemocnice na kožní - venerolog. jako akutní, nikdo ho nevyhodí.
Nechápu to řešení po telefonu… ![]()
Edit - bývalý přítel…
@e-Surfařka Já nic nemám. Žádné problémy. On měl divný výtok, potom co byl t jeho strašný orál. Asi týden potom… Nevoněla to a bylo to dost tahle a husté
Zítra Zajdu za doktorem, zastupuje tuhle doktorku. Je to starý doktor. Snad mě vezme. Nebudu čekat do patka až jeho vyšetří na url ![]()
@free333 Já taky ne. Můj názor zná. Nejde. Prý nemá čas, kvůli práci. Je pravda. Ale čekat taky nejde ......
@Anonymní píše:
@free333 Já taky ne. Můj názor zná. Nejde. Prý nemá čas, kvůli práci. Je pravda. Ale čekat taky nejde ......
Tak moc přeju, at Ti to u dr. dobře dopadne… ![]()
Děkuji
Nenapadá vás to by to mohlo být??? Psala jsem email své Dr že nebudu čekat zda by mě mohla vzít dřív, než on půjde na vyšetření
ale vztah to vyrpuchalo
Nechápu jeho reakci. Jak dkybych byla nějaká špína
Rozhodně to hezky na těch fotkách nevypadá. A nepsala si, že má obřízku? Buď se špatně dívám, nebo ten pindík obřezaný není. Tak nevím. Ale musí s tím každopádně hned za doktorem. Už včera bylo pozdě.