Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
26.2.19 09:49

Ukaž foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 09:51
@_BBQ_s píše:
Ukaž foto :mrgreen:

Asi to k tomu vážně dospěje. Ale jo, ukaž, aspoň mě přejde chuť na sváču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
26.2.19 09:51
@Anonymní píše:
Je obřezaný. Na mykozu to nevypadá. Na úplně volaly, kromě těch černých pupínků a kolem nich červené.Poslat někomu fotky aby mi poradil by bylo lepší

Když tak můžeš, kouknu, jsem už po snídani a v práci, takže o.k. :)

Horší by to bylo v neděli, když jsem bojovala ze všech sil se školkovým blitkosračkovým virem, to by mě asi pohled na penis s tečkama dorazil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 09:59

Snad to nevadí, když tak prosím smazat :,(

edit adminem - smazané fotky - nevhodný obsah

• Citovat
  • Upravit
10867
26.2.19 10:07

No tak ale to nevypada jako sranda, to je rovnou k pobytu na infekcnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
26.2.19 10:09
@Anonymní píše:
Teď jsme se viděli..... Když jsem mu řekla že to mohl říct jinak. Nechápal. Prý jak jinak. S nikým nic neměl, WC mám chodí jsou čistá.
Končit s rmnou nechce. V pátek jde na URL. Já si případná hrozně. Vrátila jsem mu věci. Nemlvila, dělala uraženou..... Nechápe jak mě to jeho chování vzalo. Nevím co teď dělat jak jednat??? A docela se začínám bar zda fakt nejsme přenašeč. Ale jak říkám měla jsem dva partner s jedním konec po prvním sexu, a druhým 7/8 let. Nejdřív ha, pak po vysazení kondom a nikdy žádný problém. I čípek mám lepší po vysazení než kdy jindy, žádný mašinky natož nějaký nemoci

Vy jste oba dárečci. Vlastně jednáte oba úplně stejnou logikou - vám nic nebylo, to ten druhej. Akorát on to navíc podává jako hulvát a osočuje. A ty se zas točíš na nesmyslnym tvrzení, žes nic neměla, to bys musela mít příznaky (nemusela). Někde se to vzít muselo, takže jeden z vás něco holt měl. Jestli jste před sebou měli jednoho nebo 50 partnerů neni zvlášt důležitý. Jasně, s větším počtem se riziko zvyšuje, ale k tomu, aby jste něco „chytli“ a byli přenašeči, jeden jedinej partner úplně stačí. Souvislost s HA a vysazenim jsem vůbec nepobrala. Že by se nedalo nic chytnou přes kondom je samozřejmě úplná blbost, jasně, že i s pláštenkou se dá taky zmoknout (už jenom boty můžou být úplně promočený-přirovnání).Jednání gyndy mi přijde dost podivný-opravdu to tak bylo? Tvůj dr. má řešit tvůj zdravotní stav (a podezření, riziko nějaky infekce) a ne čekat na výsledky někoho jinýho…Nevyřeší to nikdo jinej než doktor na obou stranách,jakýkoliv handrkanice a čekání jsou k ničemu. A se vztahem bych to neviděla růžově. Základ vztahu je umět se domluvit a řešit spolu problémy -to vám moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 10:23

@e-Surfařka Ano:-(, tak to má Dr řekla. Zítra ji bude zastupovat můj předchozí gynekolog, je starší v důchodu. Zavolám jemu zda by mě vzal.....

• Citovat
  • Upravit
2923
26.2.19 10:41
@Anonymní píše:
@e-Surfařka Ano:-(, tak to má Dr řekla. Zítra ji bude zastupovat můj předchozí gynekolog, je starší v důchodu. Zavolám jemu zda by mě vzal.....

Tak ono by asi lepší než obvolávat doktory bylo tam jít a popsat jim,co má přítel,přidat,že jsi měla výtok (což jsi myslim někde psala) a ujišťuju tě,že si žádnej normální doktor nedovolí tě nevyšetřit. Ale nějak mam pocit,že vás s přítelem víc baví se osočovat a vymlouvat z vyšetření.Jinak už byste tam oba dávno byli a nahandrkovali se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
26.2.19 10:45
@Anonymní píše:
Snad to nevadí, když tak prosím smazat :,(

Přítel by měl normálně vyrazit do nemocnice na kožní - venerolog. jako akutní, nikdo ho nevyhodí.
Nechápu to řešení po telefonu… :nevim:

Edit - bývalý přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 10:53

@e-Surfařka Já nic nemám. Žádné problémy. On měl divný výtok, potom co byl t jeho strašný orál. Asi týden potom… Nevoněla to a bylo to dost tahle a husté

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 10:54

Zítra Zajdu za doktorem, zastupuje tuhle doktorku. Je to starý doktor. Snad mě vezme. Nebudu čekat do patka až jeho vyšetří na url :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 10:54

@free333 Já taky ne. Můj názor zná. Nejde. Prý nemá čas, kvůli práci. Je pravda. Ale čekat taky nejde ......

• Citovat
  • Upravit
40428
26.2.19 11:03
@Anonymní píše:
@free333 Já taky ne. Můj názor zná. Nejde. Prý nemá čas, kvůli práci. Je pravda. Ale čekat taky nejde ......

Tak moc přeju, at Ti to u dr. dobře dopadne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:07

Děkuji

Nenapadá vás to by to mohlo být??? Psala jsem email své Dr že nebudu čekat zda by mě mohla vzít dřív, než on půjde na vyšetření :,( ale vztah to vyrpuchalo

Nechápu jeho reakci. Jak dkybych byla nějaká špína

• Citovat
  • Upravit
864
26.2.19 11:22

Rozhodně to hezky na těch fotkách nevypadá. A nepsala si, že má obřízku? Buď se špatně dívám, nebo ten pindík obřezaný není. Tak nevím. Ale musí s tím každopádně hned za doktorem. Už včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí