Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
26.2.19 12:11
@Anonymní píše:
Ne, odkaz nemám a ani mě to nezajímá.Bohužel se v těchto nemocech nevyznám, proto nemám přehled a možná že sebe dělám krávu

Trošku no, podle mě jsi jen vystrašená. Doktor, léčba a pak si už můžete vyměňovat jen ty hodné bakterie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:12

@free333 S první není 2.5 roku, s druhou se rozešel někdy v létě 2018 :roll: tvrdí, že je to ode mě. Předtím nevím koho měl ..........

• Citovat
  • Upravit
7692
26.2.19 12:13
@Anonymní píše:
@free333 S první není 2.5 roku, s druhou se rozešel někdy v létě 2018 :roll: tvrdí, že je to ode mě. Předtím nevím koho měl ..........

Obviňujte se až vyřešíte problém. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:14

@Lexter Jsem, protože rkeni to narovinu. Kdysi je to asi 7-9 let zpátky jsem má jeden styk s mužem bez ochrany - nechtěl, znali jsme se dýl. Já potom zjistila, že je děvkař. Pak jsem měla 8 let přítele. Ten byl věrný, ale ta jeho jo podváděla s jiným. Nikdy žádný problém mého námi nebyl. Ani kvasinky. A teď mám tohoto..... A co má on nyní dole nevypadá vůbec dobře. Nevím jak se teď chovat??? Jak říkám vrátila jsem mu věci. Dárky ještě mám. Myslela jsem, že dneska budeme spolu...... Udělala jsem jídlo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
864
26.2.19 12:15

@unuděná
stavím se, že nepošle. Nic takové totiž není. To nemá ani logiku. Jak by se virus z jejího klitorisu přenesl na celý jeho orgán bez styku? A prý jí mušličku ani nelízal, jen klitoris - i když pominu fakt, že by cosi z pochvy na klitoris projít mohlo, jak jsem psal, jediná cesta jak to dostat z jeho pusy na jeho pinďu je zase jenom jeho vlastní pusou. Ona mu orál nedělala - on sám sobě taky ne. Něco tady nehraje, někdo taky kecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.19 12:16
@Anonymní píše:
@Lexter Jsem, protože rkeni to narovinu. Kdysi je to asi 7-9 let zpátky jsem má jeden styk s mužem bez ochrany - nechtěl, znali jsme se dýl. Já potom zjistila, že je děvkař. Pak jsem měla 8 let přítele. Ten byl věrný, ale ta jeho jo podváděla s jiným. Nikdy žádný problém mého námi nebyl. Ani kvasinky. A teď mám tohoto..... A co má on nyní dole nevypadá vůbec dobře. Nevím jak se teď chovat??? Jak říkám vrátila jsem mu věci. Dárky ještě mám. Myslela jsem, že dneska budeme spolu...... Udělala jsem jídlo. :zed:

Hlavně se hoď do klidu. Pokud se od tebe nakazil, přeléčíte se oba, pokud ne, přeléčí se jen on. Tak jako tak se oba chováte jako děti. Pohlavní nemoc je stejná jako chytit blbou angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 12:17
@Anonymní píše:

Hele, ono je to vlastně úplně jedno. Může to být klidně alergické, může to být mykóza. Pokud to není syfáč nebo kapavka, tak je zcela irelevantní, odkud to chytil, důležité je to vyléčit. Jestli se takhle moc bojíš, zajeď klidně někam do nemocnice, aby tě vyšetřila nějaká jiná lékařka (ta tvoje je zjevně taky číslo, když tě odmítá vyšetřit i přes podezření, že jsi byla v kontaktu s pohlavně přenosnou nemocí :roll: ) a budeš mít jisto ještě dnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.19 12:18
@bětee píše:
@unuděná
stavím se, že nepošle. Nic takové totiž není. To nemá ani logiku. Jak by se virus z jejího klitorisu přenesl na celý jeho orgán bez styku? A prý jí mušličku ani nelízal, jen klitoris - i když pominu fakt, že by cosi z pochvy na klitoris projít mohlo, jak jsem psal, jediná cesta jak to dostat z jeho pusy na jeho pinďu je zase jenom jeho vlastní pusou. Ona mu orál nedělala - on sám sobě taky ne. Něco tady nehraje, někdo taky kecá

Dyť nemuselo dojít k přenosi viru nebo bakterie na penis. Pohlavní orgány nejsou jediná vstupní brána pro pohlavní nemoc. A pokud ji lízal poštěváček? No co, zvlhla, bakterie se dostala ven a šup…

Příspěvek upraven 26.02.19 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.19 12:18

Na té fotce byly fleky tmavé. Herpes je bílá krupička. Ten to nebude. Jak jsem psala…takže klasický Momoribundus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:27

Znáte chlapy, aby pak neřekl, že to má ode mě. Pořád si myslím, že to má buď z WC nebo zánět. Nevím jak se to projevuje u chlapa :roll:

Když jsem sním dost vlhnut. Ještě dodám, že on se po styku ač s kondomem, nejde umýt :roll: jinak je velmi čistotný. Jak jsem psala peníze dva styky v pořádku i vůně sperma. Pak nevune a divná tekutina, já byla zticha abych se ho nedotkla. Případně myslela že je to kouřením, stravou a alkoholem.

Víte mě jen zaráží jak to podal, jako hotovou věc, že to bere tak že to má ode mě. Přitom chová se ke mě dobře, hezký. Ale dneska mi přišlo, že to láska z jeho strany asi nebude dík této reakci

• Citovat
  • Upravit
2923
26.2.19 12:27
@Anonymní píše:
@free333 Ale kdybych byla přenašeč muselo se to projevit i i ex ne ?? I on mi dělal orál

Proč se na to ptáš pořád dokola,když už ti několik lidí nepsalo,že to tak nefunguje? Takže ještě jednou. Ne,nemuselo by se to projevit u ex. Můžeš být přenešač a projevit by to mohlo u jednoho chlapa z deseti,se kterýma bys byla.Tim ale vůbec neříkam,že to tak je! Pravděpodobnější bude,že on to buď teď někde chytil nebo už to nějakou dobu měl (klidně měsíce,roky) a při oslabení imunity se to projevilo. Ale jak to je,určitě nezjistíte sami osočovánim se navzájem nebo s lidma na netu. Pokud to máte oba,jenom doktor vám může říct,u koho to začlo.A možná ani on ne, to dokáže určit jenom v některých případech.Takže pokud je pro vás tak strašně důležitý,kdo to „dotáhl“ tak možná podle hladiny protilátek v krvi by se dalo zjistit,kdo to měl dřív…Ale vztah k ničemu,to jenom k tomu,abyste konečně měli prokázanýho toho viníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:28

@Ebbi77 Tmavě fleky, ale taky jakoby vředy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 12:30

@e-Surfařka Prostě se bojím, že doktor řekne ano chytil jste to od ženy. A on to hodí na mě. Přitom to může být roky, měsíce

• Citovat
  • Upravit
720
26.2.19 12:30

No chová se dětinsky. Ale ty v reakci na to taky. A sorry, ale on má zapáchající výtok, a ani jeden z vás to neřeší, dokud mu nenaskočí vyrážka? Tak pro příště: je lepší riskovat, že se ho metaforicky dotknou tvá slova, než že se tebe „dotkne“ chlap se zjevnými akutními potížemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.2.19 12:32

Hele a kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie