Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@free333 To jsi mě nepotěšila. Rovnou se můžu sbalit z jeho bytu a jeho věci ode mě
A co má proboha nějaká pohlavní nemoc společného s tím, zda spolu budete nebo ne?? Vylečte se a je to ![]()
@unuděná Pochybuji, že to pak ještě půjde. Připadám si jak špína a bůhví co on si myslí
Buďte rádi, že ještě máme nějaká účinná ATB pokud to nemoc je. A hlavně je doberte děcka. ![]()
Představuj si že má chřipku, takovou „ptačí chřipku“. ![]()
@Lexter píše:
Buďte rádi, že ještě máme nějaká účinná ATB pokud to nemoc je. A hlavně je doberte děcka.Představuj si že má chřipku, takovou „ptačí chřipku“.
Asi tak… ![]()
Poradce doperuje tím, že se to přenáší králem. Což k minulému týdnu bylo 6 týden. Doba je prý 5 týdnu co našel. Minuly týden mu začalo být špatně, průjem, horečky, zimnice. Vše ustoupilo a pak ta vyrážka dole ![]()
Má Dr trvá na tom, že mě vyšetří až po něm. ![]()
Spíš bych se zamyslela nad tím jestli by ti bez něj nebylo líp. Když se takhle k tobě chová. ![]()
Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu
Prosím tě, kolik ti je, že mu žereš tu pohádku, že to jde dolů…? Rad tu máš spoustu, tak nechápu, proč se ptáš furt na to samé dokola ![]()
@Anonymní píše:
Poradce doperuje tím, že se to přenáší králem. Což k minulému týdnu bylo 6 týden. Doba je prý 5 týdnu co našel. Minuly týden mu začalo být špatně, průjem, horečky, zimnice. Vše ustoupilo a pak ta vyrážka doleMá Dr trvá na tom, že mě vyšetří až po něm.
Juj můžeš to pls napsat do češtiny?
Pro nás maďary?
@Anonymní píše:
@bětee Já mu orál nedělala. On mě ano. Př yna Wikipedii psalo, že chlapům to jde z oralu dolů
vždyť já vím… já nic o tobě nepsal… ale aby mněl vyrážku z dělání orálu tobě u sebe na pindíka to mi hlava nebere… prosím tě, máš ten odkaz z Wiki? Rád se na to kouknu, ale mám za to, že je to blbost
@Anonymní píše: Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu
Jistě, pohlavní nemoc se nemusí přenášet jen samotnou kopulací.
Příspěvek upraven 26.02.19 v 12:09
@Anonymní píše:
Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu
Ježiši je to blbost, ať ti tu stránku z wikipedie pošle, to si ráda počtu
A i kdyby, HPV virus není nic, co by o tobě vypovídalo, že jsi špína, ne??
Mám pocit, že tu jen trollíš, nebo jsi hodně mladá a hloupá ![]()
Ne, odkaz nemám a ani mě to nezajímá.
Bohužel se v těchto nemocech nevyznám, proto nemám přehled a možná že sebe dělám krávu
@Anonymní píše:
@free333 To jsi mě nepotěšila. Rovnou se můžu sbalit z jeho bytu a jeho věci ode mě
Ale třeba to HPV může mít od kterékoliv předchozí partnerky…