Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.19 11:58

@free333 To jsi mě nepotěšila. Rovnou se můžu sbalit z jeho bytu a jeho věci ode mě

• Citovat
  • Upravit
53190
26.2.19 11:59
@Anonymní píše:
@free333 To jsi mě nepotěšila. Rovnou se můžu sbalit z jeho bytu a jeho věci ode mě

A co má proboha nějaká pohlavní nemoc společného s tím, zda spolu budete nebo ne?? Vylečte se a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:03

@unuděná Pochybuji, že to pak ještě půjde. Připadám si jak špína a bůhví co on si myslí

• Citovat
  • Upravit
7692
26.2.19 12:03

Buďte rádi, že ještě máme nějaká účinná ATB pokud to nemoc je. A hlavně je doberte děcka. :P

Představuj si že má chřipku, takovou „ptačí chřipku“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.19 12:04
@Lexter píše:
Buďte rádi, že ještě máme nějaká účinná ATB pokud to nemoc je. A hlavně je doberte děcka. :PPředstavuj si že má chřipku, takovou „ptačí chřipku“. :lol:

Asi tak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:05

Poradce doperuje tím, že se to přenáší králem. Což k minulému týdnu bylo 6 týden. Doba je prý 5 týdnu co našel. Minuly týden mu začalo být špatně, průjem, horečky, zimnice. Vše ustoupilo a pak ta vyrážka dole :roll:

Má Dr trvá na tom, že mě vyšetří až po něm. :,(

• Citovat
  • Upravit
551
26.2.19 12:05

Spíš bych se zamyslela nad tím jestli by ti bez něj nebylo líp. Když se takhle k tobě chová. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:06

Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu

• Citovat
  • Upravit
26.2.19 12:07

Prosím tě, kolik ti je, že mu žereš tu pohádku, že to jde dolů…? Rad tu máš spoustu, tak nechápu, proč se ptáš furt na to samé dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
@Anonymní píše:
Poradce doperuje tím, že se to přenáší králem. Což k minulému týdnu bylo 6 týden. Doba je prý 5 týdnu co našel. Minuly týden mu začalo být špatně, průjem, horečky, zimnice. Vše ustoupilo a pak ta vyrážka dole :roll:Má Dr trvá na tom, že mě vyšetří až po něm. :,(

Juj můžeš to pls napsat do češtiny? :D Pro nás maďary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
@Anonymní píše:
@bětee Já mu orál nedělala. On mě ano. Př yna Wikipedii psalo, že chlapům to jde z oralu dolů

vždyť já vím… já nic o tobě nepsal… ale aby mněl vyrážku z dělání orálu tobě u sebe na pindíka to mi hlava nebere… prosím tě, máš ten odkaz z Wiki? Rád se na to kouknu, ale mám za to, že je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
26.2.19 12:08
@Anonymní píše: Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu

Jistě, pohlavní nemoc se nemusí přenášet jen samotnou kopulací.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 12:08
@Anonymní píše:
Parodn za chyby, pořád operuje tím, že se to přenáší oralem. Píšu na mobilu

Ježiši je to blbost, ať ti tu stránku z wikipedie pošle, to si ráda počtu :mrgreen: :mrgreen: A i kdyby, HPV virus není nic, co by o tobě vypovídalo, že jsi špína, ne?? :roll: Mám pocit, že tu jen trollíš, nebo jsi hodně mladá a hloupá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 12:10

Ne, odkaz nemám a ani mě to nezajímá.

Bohužel se v těchto nemocech nevyznám, proto nemám přehled a možná že sebe dělám krávu

• Citovat
  • Upravit
40437
26.2.19 12:11
@Anonymní píše:
@free333 To jsi mě nepotěšila. Rovnou se můžu sbalit z jeho bytu a jeho věci ode mě

Ale třeba to HPV může mít od kterékoliv předchozí partnerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí