Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.19 11:32

@bětee Má. Mě to neříkej, má svoji hlavu. V práci nejsou lidi o pauzu to nestíhá..... Jeho věc.

Já jen teď nevím jak se chovat. Fakt nevím. Dotklo se mě to. Vrátila jsem mu věci, mám tu ještě od něj dárky..... A nevím co dělat nechci se chovat jak mala e zároveň si srst na hlavu taky ne. Svoji Dr jsme napsala teď že trvám na vyšetření.

On tvrdí, že to má z oralu, že u hlapi to jde prostě dolů. Dělal mi ho, ale na klitorisu. Ne přímo dole. A hlavně vždy se předtím nyní, samozřejmě intimním mýdlem. Nemám ani špatný výtok, kvasinky. Nikdy žádná nemoc. I čípek mám v pořádku..... Teď si případná jak největší špína. Pokud se potvrdí, že jsem přenašeč s něčím o tom. Nevím co budu dělat, co bude s náma. Zas nechápu, kdybych byla měl by to i ex partner přeci. S tím jsem spala...... Někdy v létě naposledy, možná dříve. Pak nic. Až teď tento. S kondomem. Já holky jsem v háji..... Všichni jsou pryč a nevím co dělat nemám komu se svěřit, nebo jít ven - mám natažený sval jak naschvál

• Citovat
  • Upravit
748
26.2.19 11:33

Na té druhé fotce to vypadá jak vřed - že by syfilis? zkus si vygooglit fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:34

@Helen78 To jsem zkoušela. Ale nepřijde mi to stejně. Syfilis? To bych musela mít i já přeci

• Citovat
  • Upravit
40405
26.2.19 11:35
@Anonymní píše:
@Helen78 To jsem zkoušela. Ale nepřijde mi to stejně. Syfilis? To bych musela mít i já přeci

těch vředů může být víc druhů, nechala bych to na doktorovi, takhle to stejně nikdo nepozná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:37

@free333 Holky na nikdy nemá problém s ničím. Myslíte, že je možnost, že to má ode mě nebo z WC?? Nikdy jsem nemá důvod se o tuto problematiku zajímat..... :roll: Silim. Protože mám spolu bylo dobré a tkahle to vypadá dřív nebo později na konec :,(

• Citovat
  • Upravit
551
26.2.19 11:39

Tak nějak mě překvapila reakce toho partnera. :( :( Proč to neřeší s tebou ruku v ruce? Snad jste na to dva ne? Podle mne to vypadá na nějakou kožní infekci. Možná mykózu. Oni chlapi nemusí nic cítit a mají ji tam. Možná i reakce na kondom. Ale na 99% si myslím, že už něco měl, když s tebou šel. Ty sis nevšimla nějakých teček u něj? No tak si říkám, že máš velké štěstí pokud ti nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.19 11:41
@Anonymní píše:
@Helen78 To jsem zkoušela. Ale nepřijde mi to stejně. Syfilis? To bych musela mít i já přeci

Můžeš to mít a projevit se to může později. Proč myslíš, že tě tu všichni honí na gyndu? A ještě jednou opakuji - můžeš to naopak mít ty od něj, 100% věříš tomu, že ti byl věrný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.2.19 11:43

Syfilis by měl fleky v puse a po těle. To snad ne! Nestrašte ji chudinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
26.2.19 11:46
@Anonymní píše:
@free333 Holky na nikdy nemá problém s ničím. Myslíte, že je možnost, že to má ode mě nebo z WC?? Nikdy jsem nemá důvod se o tuto problematiku zajímat..... :roll: Silim. Protože mám spolu bylo dobré a tkahle to vypadá dřív nebo později na konec :,(

https://www.ceskaordinace.cz/…55-6817.html

Třeba tady taky píšou, že nejčastější vředy jsou způsobené HPV infekcí, přijde mi to takové nejpravděpodobnější, ale nic to neznamená, dokud to neuvidí doktor :hug:

Z wc bych tomu nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.2.19 11:48
@Anonymní píše:
On tvrdí, že to má z oralu, že u hlapi to jde prostě dolů. Dělal mi ho, ale na klitorisu.

Bullshit! Pardon za výraz. To prostě nejde… chápal bych to jen tehdy, pokud by si měla problém i ty, nakazil by se od tebe a po orále si pindíka ožužlával ještě sám svojí pusou. Ty si čistá, self-orál si jistě nedělal, takže je to nemožné. Opíjí tě rohlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 11:52

@Ebbi77 Ne, opravdu nic něm. Dokonce sperma normni i vůně. Po dalším sexu b i orál t jeho strany a pak jsem si všimla týden annto, že mu nevoní sperma. A má divnou konzistenci. Přikládala jsem tu stravě, případně kouření. Ale nic mu neřekla, až dnes ve vzteku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 11:53

@bětee Já mu orál nedělala. On mě ano. Př yna Wikipedii psalo, že chlapům to jde z oralu dolů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 11:54

@free333 Ale kdybych byla přenašeč muselo se to projevit i i ex ne ?? I on mi dělal orál

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 11:54

@unuděná Ano věřím. Trávíme spolu dost času i přepadovky apod z mé strany. Znám jeho domov i on můj, jeho maminku která s ním bydlí

• Citovat
  • Upravit
40405
26.2.19 11:55
@Anonymní píše:
@free333 Ale kdybych byla přenašeč muselo se to projevit i i ex ne ?? I on mi dělal orál

Já myslím, že nemuselo…

Tady hodně záleží na imunitě, někdy se to projeví při oslabení, po chřipce, někdy nikdy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí