Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Má večer příjet. Nevím jak se chovat
Řekni mu co my. Že je to nemilé, ale ani jeden z vás neví od čeho to je a že nejdřív ze všeho se musíte/musí léčit. Pak se třeba sežerte a najděte si někoho nového. Pak dalšího a ještě jednoho než dospějete.
@Anonymní píše:
Tlačila bych ho zítra k dr. ![]()
@Anonymní píše:
Chovala bych se normálně, hlavně ale žádný sex
@Lexter To ví. Ale celkově jak se chovat. Teď jsme uražená a oba docela odměření
@Anonymní píše: @Lexter To ví. Ale celkově jak se chovat. Teď jsme uražená a oba docela odměření
To ti asi nikdo neporadí. Buď se zase porafáte nebo zázrakem dospějete.
@pikola píše:
Chovala bych se normálně, hlavně ale žádný sex
Jojo, taky bych dnes do sexu nešla… ![]()
@Anonymní píše:
@Lexter To ví. Ale celkově jak se chovat. Teď jsme uražená a oba docela odměření
Normálně. A zítra se vemte za ruce a jděte spolu k lékaři. Plkáním na miminu diagnózu nezjistíš, ani kde jste se nakazili a kdo koho nakazil. Ve finále je to stejně úplně jedno, důležité je jít se léčit.
@Anonymní píše:
@divine woman Po x ty. Mě doktorka nevezme. Jeho url az v pátek
To máte nějaké divné lékaře, urgentní případy berou ihned.
@divine woman On nemůže kvůli práci. O pauzu to nestíhá a vzhledné k tomu, že nejsou lidi tak jde až o dva volno. A podle mě se i boji
A mě Dr 2× poslala do háje, že až bude vědět co on lak teprve se budu řešit na, pokud vůbec. ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman On nemůže kvůli práci. O pauzu to nestíhá a vzhledné k tomu, že nejsou lidi tak jde až o dva volno. A podle mě se i boji
Kdyz se chce, vsechno jde. Spise se boji, co to bude.
Rekmu mu, ze s syfilidou se nema zahravat … obecna kazda nemoc, cim driv se zacne lecit, tim lepe.
Prace pocka … a vetsinou nikde neni nahraditelny (kromě OSVČ bez zaměstnance)
@Milan42 Jsem stejného názoru. Ale má svoji hlavu. Pokud je to syf budu si připadat jak špína. Já která nežila nikdy životem, že jsem měla x partnerů ![]()
Tvl vidis, ze tam neco ma, nereknes mu to a spis s nim
kondom nekondom, proste kontakt tam je. Condylomata se tak taky prenasi, kondom nepomuze