Psychika nebo neco vážného

172
11.3.17 18:09

Psychika nebo neco vážného

Ahoj holky, uz jsem sem psala dřív s podobnými problémy a ted uz v tom zase lítám. Mám strašný strach ze vsech nemoci hlavně z rakoviny, strasne prožívám vzdy kdyz slysim nějaký příběh o nekom kdo to měl nebo má..ted poslední zhruba týden se mi zacala tak divne motat hlava, takovy neprijemny pocit jako na omdlení. Nikdy jsem to nezazila
Mivala jsem uzkosti a brala ad ale tohle je takove jiné. Strašně me to vyděsilo. Mam hrozný strach ze mam nador v hlavě. Pze ten pry muze mit takove příznaky jako závratě a pocity na zvracení..coz ja mam..byla jsem u sve dr te je ale vsechno jedno..pry jestli to budu mit dyl mam si zajit na neurologii..je mi hrozně..snazim se delat bezne veci ale je to hrozná křeč..myslite si, ze tohle muze delat zase ta ma blba hlava nebo co mu může byt? Vim ze mi nikdo neřekne nic jiste.spis me zajima co si o tom myslite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65253
11.3.17 18:10

Řekla bych, že je to psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.3.17 18:13

@Luciestep Myslím, že bys měla zajít na neurologii (kde se zjistí, jak to doopravdy je), a poté i k psychologovi. Očividně tě to netrápí tak, abys hned letěla na neurologii, ale zato se tím stresuješ a těžko funguješ v normálním životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.3.17 18:17

@Luciestep
Jako bych to psala ja. Jestli chces napis mi sz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
11.3.17 18:23

A co tlak? krční páteř? panická ataka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
11.3.17 18:24

Já taky patřím mezi ty lidi, co si hned mysli při každém píchnout, ze je to rakovina… Čtu příznaky na netu a to jsem pak úplně v háji…Každopádně zakladateko, myslím, že to co popisuješ, může mít 1000dalších příčin. Od těch psychických po nízký tlak, nedostatek nějakého vitamínů/minerálů, atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.3.17 18:29

Tlak mam normalni, manzel ma vyssi a tak mame doma tlakoměr. Takže zrovna o tomhle mam celkem přehled. Dekuju vsem za reakce. Ja uz to ani doma moc ventilovat nemůžu. Uz tak jsem za magora, pze tohle neni prvni psycho co si prožívám. A myslite ze nádor v hlavě by mel horší příznaky? A poznaji to na te neurologii kdyby něco vážného? Ja tam nikdy nebyla vubec nevim jak to tam chodi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.17 18:33

@Luciestep prosím anonym kvůli sousedce, má rakovinu mozku a první příznak byl, že zapomněla komu telefonovala. Do té doby nic a to má několik lékařů v rodině

• Citovat
  • Upravit
5866
11.3.17 18:33

Léčíš se nějak s tím strachem? To ti musí hrozně komplikovat a ztěžovat život…
Také si myslím, že to máš psychické a šla bych za odborníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.3.17 18:59

Lecila jsem se s nespavosti u psychouse. Nejakou dobu jsem tam docházela. Brala ad nekdy i hypnotika, kdyz bylo nejhůř ale to uz je roky pryč. Cca 5 let. Ted ale posledni dobou me hrozně trapi tyhle nemoci. Nejhorsi je, ze ja si to nevymyslim ja to opravdu mam. Ty vsechny priznaky. Jako ted to motani hlavy a zavrat a pocit na zvracení. Je to hofnw obtezujici a nejak nevim co s tim. Ten strach je hroznej. Stydim se za to. Tak nevim co s tim. Kazdy se mi akorat vysmeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
11.3.17 19:00

@Luciestep nádor v hlavě se může projevovat jakkoliv, záleží na miste uložení toho nadoru. Moje spolužačka měla nádor na mozku a projevilo se to u ni silenymi bolestmi hlavy. můj děda mel také nádor na mozku, ten ale začal zapomínat -Sel třeba do kuchyně, zapnul plyn a nezapalil… babička pak ucítila plyn v byte a on vůbec nevěděl, že to zapnul.nebo si šel pro kolo do sklepa a zapomněl, kam má jet a proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.3.17 19:02

Anonymni..je mi lito sousedky..je mlada? Drzim palce. Ma kadernice mi zase vypravela o sve svagrove, ktera zacala mit takove záchvaty ze ji zapadalo jedno oko..chodila po doktorech nikde nic, poslali ji k psycho brala leky na nervy. Pry to mela vse z nervů..no a jednou dostala ten svůj zachvat primo u psychouse odvezla ji RZ a v nemocnici rekli rakovina mozku v poslednim stadiu..pak mam verit doktorum a vysledkum vyšetření..kdyz slysite takový příběh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.17 19:07
@Luciestep píše:
Anonymni..je mi lito sousedky..je mlada? Drzim palce. Ma kadernice mi zase vypravela o sve svagrove, ktera zacala mit takove záchvaty ze ji zapadalo jedno oko..chodila po doktorech nikde nic, poslali ji k psycho brala leky na nervy. Pry to mela vse z nervů..no a jednou dostala ten svůj zachvat primo u psychouse odvezla ji RZ a v nemocnici rekli rakovina mozku v poslednim stadiu..pak mam verit doktorum a vysledkum vyšetření..kdyz slysite takový příběh..

je jí kolem 60 takže tak moc stará není, moc dobře to nevypadá a ironie je že má mozkového chirurga v rodině

• Citovat
  • Upravit
172
11.3.17 19:13
@Anonymní píše:
je jí kolem 60 takže tak moc stará není, moc dobře to nevypadá a ironie je že má mozkového chirurga v rodině

No to je fakt ironie..aspoň ze ji neni třeba 30..ach jo..a nevis na jakém vyšetření ji na to přišli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.17 19:14

@Luciestep tak přesně s tímto se léčí moje mama v Bohnicích. Má halucinace, že má všechny možné nemoci obzvlášť rakoviny atd. Léčí se pár měsíců s maniodepresivní psychozou. Bohuzel nastoupila na léčbu dost pozdě a nikdy nebude už ok. Prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex