Puberťák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
13.2.12 11:03

Ahojte,v některých příspěvcích mám pocit že píšete o naší Valince.
Ona je teda rarach už od malička,tedka má 8 roků a je to občas k nevydržení.Je drzá,odmlouvá,neposlouchá…nevím jestli je to tím že já s ní byla doma na mateřské a měla mě v paži,ale i ve škole to pěkné fláká.
Někdy mám pocit že když jí řeknu at si uklidí,něco udělá nebo nedělá tak spíš mluvím sama k sobě.Manžela poslechne na slovo,ten když totiž už zařve tak stojím málem v pozoru i já :)
Je teda ještě takové telátko,že se ke všemu přizná(několikrát mi dokonce řekla že si myslela něco nehezkého v duchu).Nedokážu si představit,že bude ještě hůř :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muck
13.2.12 15:38

jajš miminko nebude dostala sem to :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
512
15.2.12 02:16

U nás jednoznačne vedú pc hry, to je dnešný nový trend a niekedy aj človek lutuje,že vobec tie pc sú. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.12 19:15
Marau píše:
KačuliKačka píše:
Ahoj Katysimi,

mám syna 13,5 let. Jak píšeš… chvíli zlatíčko, pak dítě na zabití :cert:
U nás problém s chováním bývá, když přijede od svého otce, to je rozjetý jak vagon na kolejích. Jeho otec ho vidí, jako malého hodného chlapečka, co nemá přece žádné problémy, a když jo, tak je to moje vina… ale to by bylo na dlouho.

DOma pomůže, sice to obkecá, ale jde to. Horší je, když po něm chci, at si uklidí ten mega bordel v pokojíku, to je pak hádka a mě svrbí ruka.

Pár facek ? No to u nás jde jen lstí… už je vyšší než já a má tak o 20 kg víc než já :lol: Ale dobře mířená rána v pravý čas není nikdy na škodu (zaslouženě).

Velkým problémem je u nás škola … nebaví ho učení, stejně to prý nikdy nebude potřebovat, takže jsme z vzorného chlapce s pár dvojkama sjeli v sedmé třídě na několik čtyřek a trojek. Ale z chování chválabohu jednička :lol:
Osmá třída pololetí - trojky, čtyřky a výtvarky dokonce pětka (letitý spor s paní uč. nejen se mnou jako rodičem, ale s rodiči skoro všech dětí).

Prý bude hůř… nezbývá nám než se obrnit trpělivostí a vymyslet lsti, jak na ty naše zlatíčka.

Jednou mi řekl, že se těší, až mu bude 18, že se odstěhuje z domu. Na to jsem mu řekla: „Už aby to bylo“ … koukal na mě jak tele, tak jsem mu řekla, že když je tak chytrý, at si najde pak podnájem a zkusí si žít sám, platit byt, živit se sám a starat se o sebe. Koukal jak výr po ránu :lol: :lol:

Sem tam na něj zabere, když je ke mně hnusný, že mu to vracím stejným způsobem a nebo ještě hůř… většinou to (zatím) zabere a na čas se zklidní. Funguje to ovšem jen v chování, v přístupu ke škole je to katastrofa.

Takže, hodně sil !!!!!!!!!
Popisuješ moji dceru???? Trefnééé teda až na ty čtvřky a pětky. Z holky s vyznamenáním na trojkařku, jinak to fakt sedí.

já mám doma naprosto to samé kluk doma pomůže ale těch keců a škola nezájem nic nepomáhá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
21.3.12 18:27
maramima píše:
Marau píše:
KačuliKačka píše:
Ahoj Katysimi,

mám syna 13,5 let. Jak píšeš… chvíli zlatíčko, pak dítě na zabití :cert:
U nás problém s chováním bývá, když přijede od svého otce, to je rozjetý jak vagon na kolejích. Jeho otec ho vidí, jako malého hodného chlapečka, co nemá přece žádné problémy, a když jo, tak je to moje vina… ale to by bylo na dlouho.

DOma pomůže, sice to obkecá, ale jde to. Horší je, když po něm chci, at si uklidí ten mega bordel v pokojíku, to je pak hádka a mě svrbí ruka.

Pár facek ? No to u nás jde jen lstí… už je vyšší než já a má tak o 20 kg víc než já :lol: Ale dobře mířená rána v pravý čas není nikdy na škodu (zaslouženě).

Velkým problémem je u nás škola … nebaví ho učení, stejně to prý nikdy nebude potřebovat, takže jsme z vzorného chlapce s pár dvojkama sjeli v sedmé třídě na několik čtyřek a trojek. Ale z chování chválabohu jednička :lol:
Osmá třída pololetí - trojky, čtyřky a výtvarky dokonce pětka (letitý spor s paní uč. nejen se mnou jako rodičem, ale s rodiči skoro všech dětí).

Prý bude hůř… nezbývá nám než se obrnit trpělivostí a vymyslet lsti, jak na ty naše zlatíčka.

Jednou mi řekl, že se těší, až mu bude 18, že se odstěhuje z domu. Na to jsem mu řekla: „Už aby to bylo“ … koukal na mě jak tele, tak jsem mu řekla, že když je tak chytrý, at si najde pak podnájem a zkusí si žít sám, platit byt, živit se sám a starat se o sebe. Koukal jak výr po ránu :lol: :lol:

Sem tam na něj zabere, když je ke mně hnusný, že mu to vracím stejným způsobem a nebo ještě hůř… většinou to (zatím) zabere a na čas se zklidní. Funguje to ovšem jen v chování, v přístupu ke škole je to katastrofa.

Takže, hodně sil !!!!!!!!!
Popisuješ moji dceru???? Trefnééé teda až na ty čtvřky a pětky. Z holky s vyznamenáním na trojkařku, jinak to fakt sedí.
já mám doma naprosto to samé kluk doma pomůže ale těch keců a škola nezájem nic nepomáhá :,(

U ná puberta probíhá úplně stejně :zed: Myslí si že není nad ně můj syn má 14 někde jsem teď psala , že má 13. Bože to letí :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
17162
21.5.12 08:53

Ahojky,
tak mi spadl obrovitánský kámen ze srdce, nebot to mé střelené dítě je přijato na Vítkovickou střední průmyslovou školu na obor autoelektrikář :dance: :dance:
Zítra si tam Erda jede nechat zapsat přijetí do „zápisového lístku“, čímž nám oficiálně potvrdí přijetí na učiliště! Jupí, mám radost, že mám o starost méně :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.12 15:11
@KačuliKačka píše:
Ahojky,
tak mi spadl obrovitánský kámen ze srdce, nebot to mé střelené dítě je přijato na Vítkovickou střední průmyslovou školu na obor autoelektrikář :dance: :dance:
Zítra si tam Erda jede nechat zapsat přijetí do „zápisového lístku“, čímž nám oficiálně potvrdí přijetí na učiliště! Jupí, mám radost, že mám o starost méně :dance: :dance:

Tak to velká gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.5.12 15:51
@maramima píše:
Tak to velká gratulace :)

Děkuji :-)

Kdyby ten osel měl takové známky jako ted na 3/4 -letí, tak to má levou zadní a bez mých nervů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.5.12 12:00

Blázinec

Ahoj všem,
když to tak tady čtu, tak me „těší“, že v tom nejsem sama. Mám syna 11. Problémy má ve škole už od druhé třídy, kdy jsme se přestěhovali do Prahy z malého města a začali žít sami jen my dva :-( Od té doby se to s ním táhne. Ted končí pátou třídu, hrozí mu 5 z češtiny a 2 z chování. Po těch letech jsem bezradná. Celou dobu navštěvoval pedagogickou poradnu a letos i psycholožku, ale pokroky velice malé. Čím je starší, tím se mi zdá, že je to s ním horší. Doma (se mnou) je zlatíčko, pořád na mě visí, pusinkuje mě, ale ve škole a u babičky je na zabití. Neposlouchá, vyrušuje, ze všeho má srandičky, je sprostý, občas se popere, vše je mu jedno. Podle učitelky není hloupý, jen šíleně líný. Došla mi trpělivost, začínám mít pocit, že jsem to podělala v začátcích já a začíná se to odrážet v mé psychice :,(
Zkusím najít nějakou šikovnou psycholožku v Praze a asi tam budeme chodit oba. Nic jiného mě nenapadá…jedině kdyby v pasťáku dělali exkurze. Vzala bych ho tam a možná i nechala přespat. Třeba by to zabralo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
11.10.12 13:52

Ahoj holky, můj drahý 15-letý syn po mě chce, abych ho nechala přespat u kamaráda na zahradě, prý tam budou slavit narozeniny. Moc se mi do toho nechce, bydlíme tu jen půl roku a mám strach, kdo tam bude a a aby něco nevyvedli. Pouštíte takhle starý děti přes noc ke kamarádům na oslavy?

• Citovat
  • Upravit
17162
11.10.12 14:46
@taichistka píše:
Ahoj holky, můj drahý 15-letý syn po mě chce, abych ho nechala přespat u kamaráda na zahradě, prý tam budou slavit narozeniny. Moc se mi do toho nechce, bydlíme tu jen půl roku a mám strach, kdo tam bude a a aby něco nevyvedli. Pouštíte takhle starý děti přes noc ke kamarádům na oslavy?

Zatím jsem neřešila takovou věc, ale rozhodně bych se stavila u rodičů kamaráda a domluvila se s nimi, když mu to dovolíš, aby ti pak dali vědět, nebo jestli jim můžeš zavolat, zda je vše o. k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
11.10.12 15:26

No to jsem po něm chtěla, ale prý tam budou sami! Moc se mu to nelíbí, tak jsem mu řekla, že jsem ochotná pro nějv 11 večer přijet.

• Citovat
  • Upravit
17162
11.10.12 19:47
@taichistka píše:
No to jsem po něm chtěla, ale prý tam budou sami! Moc se mu to nelíbí, tak jsem mu řekla, že jsem ochotná pro nějv 11 večer přijet.

Tak pokud rodiče kamaráda nebudou doma a kluci tam chtějí být sami, tak bych asi taky trvala na 1) kontrolách kluků nebo 2) na odvozu domů (doprovodu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
13.10.12 12:50

@taichistka tak to je teď u nás taky aktuální téma ;) moje skoro 15-tka zatím slavila dvakrát do desíti s tím, že ji rodiče oslavence do půl jedenácté dovezli, pokud bude sekat latinu, tak ji za 14 dní u kamarádky, kterou znám, nechám přespat, ale na nějakou chatu s partou nemá nárok, kór když tam nebudou rodiče.
Jo a prý jsem divná, bo všichni spolužáci prý můžou být o víkendu venku minimálně do půlnoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.10.12 20:37
@analoja píše:
@taichistka tak to je teď u nás taky aktuální téma ;) moje skoro 15-tka zatím slavila dvakrát do desíti s tím, že ji rodiče oslavence do půl jedenácté dovezli, pokud bude sekat latinu, tak ji za 14 dní u kamarádky, kterou znám, nechám přespat, ale na nějakou chatu s partou nemá nárok, kór když tam nebudou rodiče.
Jo a prý jsem divná, bo všichni spolužáci prý můžou být o víkendu venku minimálně do půlnoci :nevim:

DO půlnoci??? BOže co tam dělají???
Syn i když jede od tatínka domů, tak do osmi musí být doma (o víkendu). Neexistuje, aby se flákal někde do půlnoci po ulicích… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí