Puchýře/pupeny v podpaží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
3.9.18 19:16

@Everyone tak at ae to brzo zlepsi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
3.9.18 19:20

Držím palce at se brzy uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
5.9.18 21:00

už je to mnohem lepší.diky holky

• Citovat
  • Upravit
9148
5.9.18 21:01

@Everyone no tak to bylo fakt ono, ze zabrala atb. Tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.7.22 11:22

Puchýřky v podpaží

Dobrý den, jsem vážně už zoufalá. Vážně prosím o nějakou odpověď protože tady už píšu tak tři dny a nikdo mi neodepisuje. Před pár dny se mi objevily v obou podpaží takové malé puchýřky s tekutinou uvnitř a když prasklý tak teď to celkem pálí a bolí. První den byl jenom jeden a potom skoro celé podpaží. Zasla bych s tím nekam akorát teď nemám doma rodiče a za chvíli vyrážím na sportovní soustředění. Vážně prosím o radu. Nevim co s tím a nevim co to je jestli je to vážné atd… Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65414
3.7.22 11:55
@Nicolka96 píše:
Dobrý den, jsem vážně už zoufalá. Vážně prosím o nějakou odpověď protože tady už píšu tak tři dny a nikdo mi neodepisuje. Před pár dny se mi objevily v obou podpaží takové malé puchýřky s tekutinou uvnitř a když prasklý tak teď to celkem pálí a bolí. První den byl jenom jeden a potom skoro celé podpaží. Zasla bych s tím nekam akorát teď nemám doma rodiče a za chvíli vyrážím na sportovní soustředění. Vážně prosím o radu. Nevim co s tím a nevim co to je jestli je to vážné atd… Předem děkuji

Jak ti může nekdo jen tak poradit, bez toho, aby to treba videl. To rodice nebyli cele tri dny doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
3.7.22 15:33
@Nicolka96 píše:
Dobrý den, jsem vážně už zoufalá. Vážně prosím o nějakou odpověď protože tady už píšu tak tři dny a nikdo mi neodepisuje. Před pár dny se mi objevily v obou podpaží takové malé puchýřky s tekutinou uvnitř a když prasklý tak teď to celkem pálí a bolí. První den byl jenom jeden a potom skoro celé podpaží. Zasla bych s tím nekam akorát teď nemám doma rodiče a za chvíli vyrážím na sportovní soustředění. Vážně prosím o radu. Nevim co s tím a nevim co to je jestli je to vážné atd… Předem děkuji

Není to z holení? Já bych šla normálně k dětské lékařce, že je to akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí