Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Najdi si dluhovou poradnu a bez se tam poradit co jde s tvou situací udělat. Rozhodně si neber další půjčku někde kdo ví kde. Asi si budeš muset sehnat nějakou práci.
No holka, bude to těžké, ovšem fakt bylo nutné si do takové situace ještě pořizovat dítě? Předpokládám, že jsi navíc svobodná matka.
Vyhledej dluhovou poradnu, tam radí odborníci na takové( beznadějné) případy.
@Anonymní píše:
Dobrý den, už nevím kam mám napsat. Jsem bezradná. Potřebovala bych půjčku 200 000 Kč na zaplacení dluhů a mohla splácet pouze jednu splátku. Bohužel jsem se do toho hrozně zamotala. Půjčky byly na zbytečné věci, nebudu lhát a hrála jsem automaty. Bohužel jsem tomu propadla. Teď už mám 3 měsíční dceru a automaty nehraju, ale mám dluhy kam se podívám. Snažím se žít konečně normálně, ale z rodicaku mi fakt nic nezbývá kdyz poplatim dluhy a to splacim jen rodině. Vzali si na sebe půjčku kterou jsem chtěla. Nevěděli na co. Chtela jsem jit do insolvence, ale bohužel to nejde. Napujcovala jsem si a ani jsem neposlala splátku a uz jsem žádala o insolvenci. Vůbec jsem nevěděla jak to funguje. Prosím, chci se z toho vyhrabat a žít normálně. Kdo by mi prosím půjčil 200 000 Kč na zaplacení dluhů a mohla splácet pouze jednu splátku? Nechci aby jste mi nadávali, ja vím, že jsem blbá, ze jsem si zničila zivot a ze si za to všechno můžu sama. Chci jen radu. Nikdo mi uz nepůjčí, protože jsem dlužník. Chci začít nový život už kvůli mé malé. Děkuji a omlouvám se za anonym.
Ach jo, další, na kterou všichni doplácíme. proč máš dítě v téhle situaci? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, už nevím kam mám napsat. Jsem bezradná. Potřebovala bych půjčku 200 000 Kč na zaplacení dluhů a mohla splácet pouze jednu splátku. Bohužel jsem se do toho hrozně zamotala. Půjčky byly na zbytečné věci, nebudu lhát a hrála jsem automaty. Bohužel jsem tomu propadla. Teď už mám 3 měsíční dceru a automaty nehraju, ale mám dluhy kam se podívám. Snažím se žít konečně normálně, ale z rodicaku mi fakt nic nezbývá kdyz poplatim dluhy a to splacim jen rodině. Vzali si na sebe půjčku kterou jsem chtěla. Nevěděli na co. Chtela jsem jit do insolvence, ale bohužel to nejde. Napujcovala jsem si a ani jsem neposlala splátku a uz jsem žádala o insolvenci. Vůbec jsem nevěděla jak to funguje. Prosím, chci se z toho vyhrabat a žít normálně. Kdo by mi prosím půjčil 200 000 Kč na zaplacení dluhů a mohla splácet pouze jednu splátku? Nechci aby jste mi nadávali, ja vím, že jsem blbá, ze jsem si zničila zivot a ze si za to všechno můžu sama. Chci jen radu. Nikdo mi uz nepůjčí, protože jsem dlužník. Chci začít nový život už kvůli mé malé. Děkuji a omlouvám se za anonym.
No, me tak trochu prijde, ze pěkně kecáš… Když splacis pouze rodine, tak jak muzes byt dluznik, kteremu nikdo nepůjčí
když vymyslis pohadky, tak musi sedet alespon zakladni fakta.
Jako to, ze ti nikdo nepujci celkem chapu, pokud mas ve 3 mesicoch dcery rodicak, tak to znamena, zes nepracovala a tedy bonita nula riziko velke. A proto by byl naprosty blazen kdokoliv, kdo by ti pujcpval tvych poradovanych 200 litru. Hezky jdi s pravdou ven pred rodinou a pozadej je, zda bys jim to mohla splácet déle a po mwnsich castkach.
Příspěvek upraven 21.06.22 v 06:59
@j.a.n.i1 píše:
No, me tak trochu prijde, ze pěkně kecáš… Když splacis pouze rodine, tak jak muzes byt dluznik, kteremu nikdo nepůjčíkdyž vymyslis pohadky, tak musi sedet alespon zakladni fakta.
novidíš, ještě že jseš tak pozorná ![]()
@j.a.n.i1 No tak já to chápu tak, že splácí jen rodině a ostatní dluhy ne. Takže se řítí do exekuce.
@inkakřivák píše:
@j.a.n.i1 No tak já to chápu tak, že splácí jen rodině a ostatní dluhy ne. Takže se řítí do exekuce.
aha, i to je možné.
Holky, já jsem teda asi zatím zabržďěná ![]()
@inkakřivák píše:
No, tak jestli tuhle situaci formuluje slovy nastesti, tak potes koste
ale zas pise, ze si jw vzali oni na sebe
i když v dalsi vete nwco o pokusu o insolvenci, no prpste splacanina, ktere se neda verit.
@Kockazvysocan píše:
Ach jo, další, na kterou všichni doplácíme. proč máš dítě v téhle situaci?
No přeci aby obměkčila věřitele a nemusela makat…
Tak hlavně že máš mimíska. Máš jen rodicak, takže jsi ani nikde nepracovala. Sežeň si hlídání a jdi makat.
Insolvence, nevidím od tebe jediný důvod proč by jsi jí nemohla projít. To je opravdu jediná cesta jak se dluhů zabavit a mít relativně čistý stůl.
A pokud dlužíš kde se podíváš, máš RP jako jediný příjem, tak ti nikdo 200 tis nepujci, na to fakt zapomeň. Leda bys měla majetek ve vyšší hodnotě, který by jsi mohla zastavit.
@Anonymní píše:
S takovými lidmi fakt nemám soucit.
Běž se někam poradit, hlavně si neber další půjčku.
Fakt, pořídit si dítě v této situaci nechápu už vůbec… Nebylo by lepší jít do práce a dítě si pak pořídit, až budeš mít splacené dluhy a našetřeno na miminko? Ale on za tím určitě bude nějaký příběh, že selhala antikoncepce. ![]()
@ropucha 02 píše:
No přeci aby obměkčila věřitele a nemusela makat…
A joooo ![]()
Jsi v dluhové pasti. Neřeš to další půjčou, teď už ti půjčí jen opravdu hnusný lichvář.
Zajdi do nejbližší dluhové poradny a řeš to s nimi.
Poradny, které ti skutečně budou chtít pomoci a ne ti jen vnutit další půjčku najdeš tady
https://www.jakprezitdluhy.cz/…vych-poraden
A ne - jen tak snadno se toho nezbavíš, rozhodně ne zázrakem a rozhodně se ještě pár let prostě budeš muset uskrovňovat.