Půjčka Provident - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35325
18.12.11 14:07

Zkusila bych so jakoukoli castku pujcit od pribuznych a znamych, i za cenu toho, ze se znemoznim, teprve pak bych se MOZNA obratila na provident, ale treba by se zadarilo s nejakou kreditkou… radsi se znemoznim, nez se s ditetem zadluzit az do smrti…( necekej, ze spalceni pujde hladce, vzdycky se nejaky problem najde a bude hur a hur).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
18.12.11 14:07

Splatkovy kalendar neni mozny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.12.11 14:08
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
Děkuji za Vaše cenné rady, ale bohužel nemám na vybranou. Žádost mám podanou, tak uvidím co se bude dít dále. Zakladatelka
a kolik si chces pujcovat???
Potřebuji 40.000,– až 50.000,– kč. Od ledna nastupuji do práce, takže potom už bych to měla zvládnout.
tak to ale asi neni problem jednoho najmu, to je tak za pul roku ne? 8)
3× nájem ;)

platis skoro 17tisic najem??? to je bud blbost nebo bys tedy mela hledat levnejsi variantu, kdyz ne to financne nestacite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
18.12.11 14:12
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
Děkuji za Vaše cenné rady, ale bohužel nemám na vybranou. Žádost mám podanou, tak uvidím co se bude dít dále. Zakladatelka
Potřebuji 40.000,– až 50.000,– kč. Od ledna nastupuji do práce, takže potom už bych to měla zvládnout.
3× nájem ;)
platis skoro 17tisic najem??? to je bud blbost nebo bys tedy mela hledat levnejsi variantu, kdyz ne to financne nestacite…

Nezlob se, ale je to moje věc kolik platím a kolik potřebuju ;) !!!

• Citovat
  • Upravit
18305
18.12.11 14:18

No, to je pravda… Možná měla být formulace takováto - když není reálné navýšit v současné době příjmy, bylo by dobré hledat úspory. A jedna z možností úspor je najít si levnější bydlení.
Je to každého věc, kolik platí, ale tohle půjčka fakt nevyřeší. Spíš naopak, toť zkušenost moje i lidí z mého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.12.11 14:19
AnetinkaKopretinka píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
beruska2× píše:
Anonymní píše:
3× nájem ;)
Nezlob se, ale je to moje věc kolik platím a kolik potřebuju ;) !!!

to jiste je, ja ale dluhy na najmu nemam - mmch 17 tisic je splatka hypoteky zhruba na 2,5milonu - pro predstavu :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.12.11 14:26

Já myslím, že je zbytečné zatvrzelého člověka o něčem přesvědčovat. Přijde na to sama. Jestli je nájem 17 tisíc, pár jich už je nezaplacených, a v lednu půjde zakladatelka teprv do práce ( kde by musela vydělat alespoň 30 tisíc měsíčně aby mohla zaplatit nájem, zplatit půjčku a nechat si nějakou kačku na jídlo) přijde brzy na to, že stejně bude muset s prckem z bytu odejít. A ještě s dluhama. Možná, že taky ne a opravdu má na region, ve kterém bydlí hooodně dobře placenou práci a bude jí fajn.. každý svého strůjcem :nevim: . K dotazu, já s providentem skušenosti nemám, má maminka ano její slova : „nikdy více“ víc k tomu nemám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
18.12.11 14:53

Myslím, že je to zcela jinak pochopeno, mě přijde, že zakladatelka potřebuje tu částku tj. 3× na to, aby mohla dostat ten byt, kde chce jít bydlet.....je to tudíž pro ni akutní, dle mě jde asi „akutně“ bydlet a potřebuje složit 3× ten nájem, aby se vůbec s malou nastěhovala…jak píše, že nastoupí do práce a bude mít z čeho platit nájem, to už se nás netýká a není radno tady dohledávat důvody a zjišťovat, či na to bude mít, či ne, myslím, že je to zcela jeji soukromá věc a ona sama nejlépe ví, co dělá :nevim: Kdyby na to neměla, tak do toho nejde. Tím bych chtěla říct, že není hloupá a nerozumná, jak to tady někde už vyznělo, je to opravdu jenom její věc a to, že si chce půjčit od Providentu ji jak vidíme neodradí. Asi je zřejmě natolik situace zavážná a nemá jinou možnost si půjčit kdekoliv jinde( nemá rodinu, přátelé, znamé- OCHOTNÉ…je to to asi situace dost zavážná, že se musí postarat o svou dceru nějak, nemyslíte? :nevim: V takové situaci bych ji pochopila, že si půjčku, byť lichvářskou, musí vzít. Musí se nějak postarat o osud svůj a dcery a to ho si ona je myslím vědoma a ví, co ji čeká pak. Já sama jsem odpůrce takových půjček, sama bych si ji nevzala, ale nehodlám zakladatelku přemlouvat, či odsuzovat…my stjeně houbeles víme, jaké zavážné důvody ji k tomu vedou…takže nezbývá, než jenom popřát " hodně štěstí zakladatelko a co nejméně problémů se splácením..... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
18.12.11 14:57

No mě se to nějak nezdá, nájem 17 tisíc je dost luxus na samoživitelku na mateřské. Já jen jestli zakladatelka nepodceňuje inteligenci zde diskutujících. Jestli to není náhodou jedna z těch co má sice nějaký dluh na nájmu, ovšem není tak vysoký jak píše, ani ten dluh ani nájem. A nechce náhodou půjčkou zaplácnou i něco jiného. Jsou lidi co hledají důvod proč si půjčit a půjčí si víc než potřebují aby měli ještě na nějaké to povyražení(zaplacení vánoc, dovolené atd.) Takový většinou končí osobním bankrotem. Pokud tomu tak není tak se zakladatelce omlouvám za své veřejné úvahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.12.11 15:02

Jinak pri castce 40 tisic cini tydenni splatka 879kc na 60mesicu to je skoro 4tisice pri bezhotovostni pujcce .Pri hotovostni je to 1224 na 60 mesicu.
Kdyz tedka mas dluh na najmu nevim jak to utahnes i kdyz jdes do prace.Ale vis co je to tvuj problem. Ale je to cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.12.11 15:51
Vanesanka píše:
Myslím, že je to zcela jinak pochopeno, mě přijde, že zakladatelka potřebuje tu částku tj. 3× na to, aby mohla dostat ten byt, kde chce jít bydlet.....je to tudíž pro ni akutní, dle mě jde asi „akutně“ bydlet a potřebuje složit 3× ten nájem, aby se vůbec s malou nastěhovala…jak píše, že nastoupí do práce a bude mít z čeho platit nájem, to už se nás netýká a není radno tady dohledávat důvody a zjišťovat, či na to bude mít, či ne, myslím, že je to zcela jeji soukromá věc a ona sama nejlépe ví, co dělá :nevim: Kdyby na to neměla, tak do toho nejde. Tím bych chtěla říct, že není hloupá a nerozumná, jak to tady někde už vyznělo, je to opravdu jenom její věc a to, že si chce půjčit od Providentu ji jak vidíme neodradí. Asi je zřejmě natolik situace zavážná a nemá jinou možnost si půjčit kdekoliv jinde( nemá rodinu, přátelé, znamé- OCHOTNÉ…je to to asi situace dost zavážná, že se musí postarat o svou dceru nějak, nemyslíte? :nevim: V takové situaci bych ji pochopila, že si půjčku, byť lichvářskou, musí vzít. Musí se nějak postarat o osud svůj a dcery a to ho si ona je myslím vědoma a ví, co ji čeká pak. Já sama jsem odpůrce takových půjček, sama bych si ji nevzala, ale nehodlám zakladatelku přemlouvat, či odsuzovat…my stjeně houbeles víme, jaké zavážné důvody ji k tomu vedou…takže nezbývá, než jenom popřát " hodně štěstí zakladatelko a co nejméně problémů se splácením..... :kytka:

kauce a dlouh na najemnem jsou ale 2 odlisny veci a ani na tu kauci neni rozumny si pujcovat od takovych firem.. ale o to tady asi uz ani nejde ze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.12.11 16:42
beruska2× píše:
Vanesanka píše:
Myslím, že je to zcela jinak pochopeno, mě přijde, že zakladatelka potřebuje tu částku tj. 3× na to, aby mohla dostat ten byt, kde chce jít bydlet.....je to tudíž pro ni akutní, dle mě jde asi „akutně“ bydlet a potřebuje složit 3× ten nájem, aby se vůbec s malou nastěhovala…jak píše, že nastoupí do práce a bude mít z čeho platit nájem, to už se nás netýká a není radno tady dohledávat důvody a zjišťovat, či na to bude mít, či ne, myslím, že je to zcela jeji soukromá věc a ona sama nejlépe ví, co dělá :nevim: Kdyby na to neměla, tak do toho nejde. Tím bych chtěla říct, že není hloupá a nerozumná, jak to tady někde už vyznělo, je to opravdu jenom její věc a to, že si chce půjčit od Providentu ji jak vidíme neodradí. Asi je zřejmě natolik situace zavážná a nemá jinou možnost si půjčit kdekoliv jinde( nemá rodinu, přátelé, znamé- OCHOTNÉ…je to to asi situace dost zavážná, že se musí postarat o svou dceru nějak, nemyslíte? :nevim: V takové situaci bych ji pochopila, že si půjčku, byť lichvářskou, musí vzít. Musí se nějak postarat o osud svůj a dcery a to ho si ona je myslím vědoma a ví, co ji čeká pak. Já sama jsem odpůrce takových půjček, sama bych si ji nevzala, ale nehodlám zakladatelku přemlouvat, či odsuzovat…my stjeně houbeles víme, jaké zavážné důvody ji k tomu vedou…takže nezbývá, než jenom popřát " hodně štěstí zakladatelko a co nejméně problémů se splácením..... :kytka:
kauce a dlouh na najemnem jsou ale 2 odlisny veci a ani na tu kauci neni rozumny si pujcovat od takovych firem.. ale o to tady asi uz ani nejde ze… :roll:

presne tak.Ono neni rozumny v dnesni dobe si vubec nekde neco pujcit myslim tim nesmyslne pujcky tipu lednicka,pracka,auto apod.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
18.12.11 16:44
Vanesanka píše:

Děkuji jediná normálí odpověď. Velice mě potěšila :)

• Citovat
  • Upravit
AnetinkaKopretinka
18.12.11 16:50

PRO VŠECHNY !!!

Když Vás to tedy tak zajímá, nájem bytu činí 9.000,– kč. Takže 3× 9.000 = 27.000,–. V lednu musím zaplatit znovu 9.000,– na celá měsíc. Ze 40.000,– kč mi zbydou 4.000,– a to budu mít na celý měsíc než dostanu výplatu.
Stačí Vám to takhle, nebo chcete ještě další vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit
1724
18.12.11 16:51

mas kazdopadne narok na prispevek na bydleni, kdyz jsi v podnajmu a jak jsem videla u jedne sousedky, neni to zrovna mala castka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel