Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Já třeba byla taky tak blbá a a Provident si vzala.. 45 000 Kč na 18 měsíců, se splátkou měsíčně +- 4 420Kč… Kdo je chytrý, tak si to spočítá… Na co jsem si to vzala je jedno (teď už, předtím to byli závažné důvody…). Refinancovat mi to nikde nechcou, naštěstí už mi zbývá „jen“ rok… Je to těžká lichva, ale když člověk má na to, aby splácel, tak se to dá zvládnout! Ale sama pro sebe jsem si řekla, že už nikdy víc!
@Enmamma Jo a takhle to bohužel teď chodí. Nakonec ať si každý udělá tu svou vlastní zkušenost… ![]()
Já docela dobře pamatuji dobu, kdy byl Provident brán všude jako těžká lichva. Byli známí, ale například v TV ještě tehdy reklamy neměli. Každý ale věděl, jaká je to šílená lichva, že si pro peníze pak chodí cca týdně domů a že na úroky to pak za rok vyjde jako naprostá slušně řečeno čuňárna. Mezi lidmi bylo povědomí, že je to skoro někdo jako takoví dnes mediálně známí „šmejdi“. Postupně se mi ale zdá, jakoby se to tiše „normalizovalo“. Dostali se do TV reklam, tváří se tam jako mesiáši a přesto mám pocit, že podmínky jsou pořád stejně lichvářské. Jako by to „zoficielnělo“ a takové „půjčování“ se stalo nevinným a běžným. Jinými slovy, jakoby se společnost změnila a byla k tomuto tolerantnější, což podle mě dobře není. Nebo se pletu a změnili podmínky?
Sorry ale to jsou zase jen vymyšlený kecy od neplatičů…provident těžko obchází neplatiče a vyhrožuje likvidací…to že někdo přes rok neplatí provident a pak se diví, že to odprodají nějaké firmě a ta to vyřizuje po „svém“ je vběc uplně jiná
Já jsem horkotěžko Provident před měsícem doplatila a s půjčkami jsem skončila a oni mi pořád vypisují a vyvolávají, že mi opět půjčí, už nikdy, i když ke mně byli vždy slušní a nějakou dobu jsem splácela méně než jsem měla a domluva s nimi byla a žádné penále nenaskakovaly, splatila jsem to, co bylo ve smlouvě, myslím, že jiné nebankovky tak benevolentní nejsou.
Anonym, děkuji.
@Anonymní píše:
Potřebovala bych radu. Máte někdo zkušenost s půjčkou provident ? Děkuji za radu
Raději nebrat! Jen lži! Půjčka start? Ani omylem. Při doplacení půjčky dříve třeba o polovinu úroky vrátí? Nevrátí! Při podpisu smlouvy vám zástupci lžou do očí. Jednou a dost, už nikdy! Podvodníci!
@kattkka píše:.
Ono je nejlepsi si nepujcovat vubec.
@Anonymní píše: .
Udělala jsem tu blbost, že jsem si vzala půjčku od P… A chtěla jsem ji splatit dřív a žádná sleva
tak záleží v jaké je to fázy…provident jsem měla „bohužel“ asi 10× za posledních 10 let a nikdy žádnej problém a pokaždé když jsem byla vzorná tak vždy sleva atd.-…
.
Příspěvek upraven 04.02.24 v 10:43
Nedoporucuju si brat pujcku od providentu diž si pujcite na priklad 40000 tak jim vratite 60000
Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.
Příspěvek upraven 21.02.25 v 10:45