Půjčka Provident - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
2.2.13 10:52

Někdo odkoupil tvoji pohledávku, takže už to je věcí těch vymáhaču. Bránit se budeš jen hodně těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj.
brala jsem si půjčku, kvůli přítelovy, teď vím že sem udělala tu největší blbost, mám příjem jen 4100 RP. Alimenty na dceru nedostávám. Providentu dávám vše co mi zbyde. Půjčku se snažím platit jak jen to de, ale dnes mi bylo oznámeno že to předávají vymahačům, da se pro ti tomu nějak braní.
Babička má stejnou pujčku od providentu, ale neplatí ji, a nemá snima takovy problém jako já. Nevím co s tím.

Na někoho provident „zapomene“ a nevymáhají. Vím o více lidech, asi o 5, co přestali provident splácet a klííd. jeden si dokonce po nějakých 10 letech vzal další půjčku a zase nesplácel a dneska je to už promlčené :nevim: Nevím o nikom, po kom by to provident takhle natvrdo vymáhal, ale možná změnili strategii, tohle je několik let staré. Kolik jsis u nich půjčila? jestli to není tajné. Jinak nejlépe asi sehnat peníze a zapatit, jinak ti to naroste o prachy té vymahačské agentury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 14:02

Brala jsem si 20000,nemám zaplaceny 6 splatek

• Citovat
  • Upravit
101532
2.2.13 14:12
@Anonymní píše:
Brala jsem si 20000,nemám zaplaceny 6 splatek

Jako že ti chybí 6 splátek do konce, nebo že už jim 6 splátek dlužíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 15:50
@j.a.n.i1 píše:
Jako že ti chybí 6 splátek do konce, nebo že už jim 6 splátek dlužíš?

No, jestli chybí už jen 6 splátek, tak si sehnat peníze a doplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.13 10:05

Mi zbiíva doplatit

• Citovat
  • Upravit
17013
3.2.13 11:14
@Anonymní píše:
Mi zbiíva doplatit

Tak si těch 6 splátek sežeň, kolik to je? Když je seženeš a zaplatíš hned providentu, nic se ti nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DonSeladon
6.2.13 21:44

Provident doporucuju do castky 10 tisic.Tam ty splatky utahne kazdy. Podminky sice nejsou extra vyhodne, ale vynahrazuji to pristupem.Jsou velmi ochotni, pristoupi na rozumny navrh pri problemech a i presto, ze ma clovek problemy, tak neuctuji zadne penale apod.Vse je pruhledne a srozumitelne. Navic tam nehrozi vymahani externich firem. Provident ma vlastni pravni oddeleni, ktere se snazi dohodnout.Je to dobra volba…na castky do 10 tis. A taky kompromis. Podminky nic moc, ale v pripade problemu je jistota, ze se dluzna castka skokove nezveda a na 99 procent budou mit pochopeni.

• Citovat
  • Upravit
BaraBu
9.2.13 20:21
@DonSeladon píše:
Provident doporucuju do castky 10 tisic.Tam ty splatky utahne kazdy. Podminky sice nejsou extra vyhodne, ale vynahrazuji to pristupem.Jsou velmi ochotni, pristoupi na rozumny navrh pri problemech a i presto, ze ma clovek problemy, tak neuctuji zadne penale apod.Vse je pruhledne a srozumitelne. Navic tam nehrozi vymahani externich firem. Provident ma vlastni pravni oddeleni, ktere se snazi dohodnout.Je to dobra volba…na castky do 10 tis. A taky kompromis. Podminky nic moc, ale v pripade problemu je jistota, ze se dluzna castka skokove nezveda a na 99 procent budou mit pochopeni.

Tak s tím taky souhlasím. Pokud potřebuješ nutně pár tisíc (max. těch 10K), tak než nějaké anonymní společnosti, je nejlěpší půjčit si u Providentu. Vyšší úěvry už jsou extrémně nevýhodné. taky je lepší splácet peníze z účtu a ne nechat jejich zaměstnance, aby k vám pro splátky chodili domů. Jo a naštěstí oni opravdu nepoužívají vymahače. V mnoha případech lidem vycházejí vstříc.

• Citovat
  • Upravit
1011
9.2.13 20:40

My jsme od Providentu půjčku měli a máme-jedna je hotovostní, což se pěkně prodraží a druhou bezhotovostní, což se dá-nejsou vysoké úroky, peníze máte do 3dnů na účtu a s nikým nemusíte komunikovat…

Při první půjčce přítel párkrát nezaplatil, pak jsem to doplatili najednou a nikdo nic neřekl ani nevyhrožoval. Pokud jsem neměli na splátku, přítel byl mimo Čr, s OZ se vždy dalo domluvit..:-) Takže za mě-máme s němi dobré zkušenosti.

Jinak pokud člověk peníze opravdu nepotřebuje, tak je nejlepší si nepůjčovat a nejhorší je splácet půjčku půjčkou…:-( Nebo si půjčit(je sice skvělé, že peníze budete mít téměř hned), a pak nemáte na to to splácet-stačí číst a počítat, co si dovolit mohu a na co prostě nemám…:-( Napůjčovat si je lehký, ale vrátit to už je těžší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laddyda
8.3.13 14:25

Tak díky providentu asi v insolvenci neskončila, že? To bude asi tím, že měla kupu dalších půjček a může být ráda, že se provident nepřihlásil, třeba by díky tomu ani na to nedosáhla a to mluvim z vlastní zkušenosti, pokud je potřeba tak dokáží pozastavit nebo snížit splátky na minimum a to bez sankcí, takže tak se občas hrabe banka a ostatní poskytovatelé!!!

• Citovat
  • Upravit
Luboslav
30.5.13 11:08

kontokorent

Tak říkáš kontokorent a co myslíš je to lepší než provident? tak se mílíš..jak nezaplatiš jednou nebo několikrát tak ti to naskáče tak že se ti bude hlava točit…radší každy týden zaplatím něco a mám to z krku a když na to nemám tak mi hned nenavišují a příště to doplatím… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
101532
30.5.13 11:22
@Luboslav píše:
Tak říkáš kontokorent a co myslíš je to lepší než provident? tak se mílíš..jak nezaplatiš jednou nebo několikrát tak ti to naskáče tak že se ti bude hlava točit…radší každy týden zaplatím něco a mám to z krku a když na to nemám tak mi hned nenavišují a příště to doplatím… :mavam:

Evidentně nevíš, jak funguje kontokorent, tam se žádné pravidelné splátky platit nemusí… pouze se musí jednou ročně vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BaraBu
30.5.13 12:34
@j.a.n.i1 píše:
Evidentně nevíš, jak funguje kontokorent, tam se žádné pravidelné splátky platit nemusí… pouze se musí jednou ročně vyrovnat.

přesně tak, kontokorent je náhodou celkem dobrá věc, člověk má jistotu, že když bude potřebovat občas víc peněz, než kolik má svých vlastních, tak má kam sáhnout :-) ale na druhou stranu být celý rok na účtě v mínusu není dobré, ty úroky jsou dost velký

• Citovat
  • Upravit
Luboslav
31.5.13 08:43

kontokorent

Já moc dobře vím že se to platí jednou ročně ale musíš mít stálý příjem…stalo se mi že jsem měl malej příjem a stále jsem se znažil něco z toho vyždímat a pak jsem byl tam kde jsem nechtěl být ono to stále svádí brát více jak to dá a těch mojich 20000kč jsem sice doplatil, ale za stáleho upozorňování poštou i telefonování…nicméně byl jsem ve finančnim srabu přišel jsem o práci a na kontě byla nula…pracák mi dal pár korun…ale dostal jsem se z toho…úroky tak ty naskočily škaredě…a ten stres tak ten mě taky potrápil…ale mám to v cajku práci mám..a nula užtam není…tak s rozvahou brát půjčky…a radší menší…přeji pěkný sice pršavý den…jo a byla to poštovní spořitelna :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel