Půjčka Provident - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
8.8.12 17:11
@j.a.n.i1 píše:
A ten výkřik do tmy je na koho 8o

to me pobavilo :0))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.8.12 18:15
@papavlinka33 píše:
Možná je to drsný a řeknu to hnusně, ale mně těch lidí líto není. Vždyť věděli do čeho jdou. Zase nemůžu souhlasit s tím že tyto firmy lžou, řeknou vám přesně kolik budete splácet a jak dlouho, jsou to sice lichváři kvůli těm nekřesťanským úrokům, ale nikde a nikdy se nechlubí že jsou levní. Navíc každý má možnost si smluvní podmínky prostudovat. Každý si přece může spočítat jestli je ta půjčka pro něj ok či ne. Já bych si od nich nevzala nic, ale jak se říká kdo chce kam....., jestli si někdo pokazí život providentem, cetelemem či jiným tak je to jeho problém. Každý svého štěstí strůjcem. Jsou to podnikatelé co vydělávají na lidské hlouposti, a když jsou v tom dobří tak ať, nejsou první ani poslední komu se to daří.
:potlesk: souhlasim. Dospely clovek ktery si bere pujcku vzdy ma moznost si to poradne promyslet a rozhodnout se. Jestli si ji bere i kdyz vi ze nema na splaceni tak je to podvod a muze jit do vezeni. Jestli si ji vezme a pak nemuze splacet kvuli ztrate zamestnani, nemoci a jine tak pak delal hloupost ze si neudelal rezervu na splaceni svych zavazku. Kazdy je strujce sveho sesti sam. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chupina
19.9.12 18:35

Tak..u Providentu pracuji už nějakou dobu a ráda bych vyjádřila následující: víte o tom, že při dřívějším splacení máte opravdu velkou slevu? Již při podpisu smlouvy víte veškeré náležitosti, tudíž nechápu proč se někdo dodatečně diví. Nebo jinak..přijde Vám normální půjčit si 10000 Kč a splácet to 60 týdnů? Každý normální člověk to zvládne i za poloviční dobu a ta sleva je opravdu velká…Z mojí zkušenosti jediný kdo si takto stěžuje je ten, kdo nedostojí splácení..tak to prostě je. Ještě jsem nezažila, aby si stěžoval kvalitní klient. Mimochodem spočítali jste si někdo kolik skutečně vrátíte bance včetně mezipoplatků, které si ani neuvědomujete a jsou mimo smlouvu??? Tak vsaďte se se mnou, že Provident je někdy levnější varianta, protože tam už je ve smlouvě skutečně uvedená naprosto konečná maximální částka, kterou máte vrátit. Tzn. žádné sankční poplatky, žádné peníze za nic neříkající a zbytečné dopisy, žádné skryté poplatky které občas překvapí u bank (mám s tím bohaté osobní zkušenosti). Pokud se dostanete do potíží s financemi (což je dost běžné, jsme jenom lidi), tak Vám splátka bude snížena. Bylo by dobré opatřit si veškeré a konečné informace než někoho začnete kritizovat :) Přeji Vám krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24320
19.9.12 19:52
@chupina píše:
Tak..u Providentu pracuji už nějakou dobu a ráda bych vyjádřila následující: víte o tom, že při dřívějším splacení máte opravdu velkou slevu? Již při podpisu smlouvy víte veškeré náležitosti, tudíž nechápu proč se někdo dodatečně diví. Nebo jinak..přijde Vám normální půjčit si 10000 Kč a splácet to 60 týdnů? Každý normální člověk to zvládne i za poloviční dobu a ta sleva je opravdu velká…Z mojí zkušenosti jediný kdo si takto stěžuje je ten, kdo nedostojí splácení..tak to prostě je. Ještě jsem nezažila, aby si stěžoval kvalitní klient. Mimochodem spočítali jste si někdo kolik skutečně vrátíte bance včetně mezipoplatků, které si ani neuvědomujete a jsou mimo smlouvu??? Tak vsaďte se se mnou, že Provident je někdy levnější varianta, protože tam už je ve smlouvě skutečně uvedená naprosto konečná maximální částka, kterou máte vrátit. Tzn. žádné sankční poplatky, žádné peníze za nic neříkající a zbytečné dopisy, žádné skryté poplatky které občas překvapí u bank (mám s tím bohaté osobní zkušenosti). Pokud se dostanete do potíží s financemi (což je dost běžné, jsme jenom lidi), tak Vám splátka bude snížena. Bylo by dobré opatřit si veškeré a konečné informace než někoho začnete kritizovat :) Přeji Vám krásný den :kytka:

Ono je nejlepsi si nepujcovat vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chupina
20.9.12 08:18

To je fakt, nejlepš´í je nepůjčovat si, ale bohužel v týhle „úžasný“ době to není až tak možné… :,(

• Citovat
  • Upravit
24320
20.9.12 21:58
@chupina píše:
To je fakt, nejlepš´í je nepůjčovat si, ale bohužel v týhle „úžasný“ době to není až tak možné… :,(

Co neni mozne?? nepujcovat si?? Ja nevim ale jedina nase pujcka je hypoteka.
Ktera se co nejrychleji zaplati.
Kdyz mam na to si pujcit tak mam na to si nasetrit v dobe kdy tu pujcku nemam takze vlastne ji nikdy nepotrebuju. Tohle nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 22:06
@kattkka píše:
Co neni mozne?? nepujcovat si?? Ja nevim ale jedina nase pujcka je hypoteka.
Ktera se co nejrychleji zaplati.
Kdyz mam na to si pujcit tak mam na to si nasetrit v dobe kdy tu pujcku nemam takze vlastne ji nikdy nepotrebuju. Tohle nepochopim.

myslím, ale že zakladatelka si nechce půjčit na nový prsa, ale na něco důležitého…

• Citovat
  • Upravit
24320
23.9.12 14:52
@Anonymní píše:
myslím, ale že zakladatelka si nechce půjčit na nový prsa, ale na něco důležitého…

Muzes mi rict co je tak strasne dulezite brat si pujcku?? Krome bydleni neni nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
23.9.12 17:02
@kattkka píše:
Muzes mi rict co je tak strasne dulezite brat si pujcku?? Krome bydleni neni nic…

Treba dodělat poslední rok školy, odvrátit hrozící exekuci, odejít od partnera, nekdy je životně důležité i auto… Bez znalosti situace muzes těžko soudit závažnost půjčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.9.12 17:10
@j.a.n.i1 píše:
Treba dodělat poslední rok školy, odvrátit hrozící exekuci, odejít od partnera, nekdy je životně důležité i auto… Bez znalosti situace muzes těžko soudit závažnost půjčky.

Tak třeba na odvracení exekuce bych si půjčku nebrala. Když člověk není schopen platit tak dlouho, že už jsou za dveřmi exekutoři, těžko ho zachrání další půjčka s astronomickým úrokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
23.9.12 23:34
@honeymoney píše:
Tak třeba na odvracení exekuce bych si půjčku nebrala. Když člověk není schopen platit tak dlouho, že už jsou za dveřmi exekutoři, těžko ho zachrání další půjčka s astronomickým úrokem.

Tak ono to nemusí být vždy tak, že člověk nesplácí… stačí se několikrát stěhovat, změnit trvalé bydliště a může se stát, že o nějakém dluhu ani nevíš a zjistíš to až z nařízené exekuce… a některé firmy jsou (nebo byly) tím celkem proslulé, třeba takový pražský dopravní podnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.10.12 23:21

Dobrý den, mám dotaz k providentu.Moje máma si ho vzala a musela prý nahlásit druhou kontaktní adresu. Jenže udala naši mě a mého přítele a řekla nám to až potom. Zavázala nás tímto v případě nesplácení k něčemu nebo proč ji udávala.?Peněz nemáme nazbyt navíc jsem v bytě přihlášená a nerada bych se kvilu tomu dostala do potíží, kor ne když mám dcerku. Všem hezký den Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
8.10.12 23:32

@Hanule81 Buď v klidu..Tu druhou adresu musela hlásit pro případ, kdyby se mamka jakoby „ztratila“,přestala splácet, prostě dělala tzv. Mrtvýho brouka, aby Tě Provident kontaktoval a mohl tak snáze Tvojí mamku najít. Určitě tím dluh nepadá na Tebe, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.10.12 23:37

Gabčulindo děkuji za odpovědˇ, bála jsem se aby se to nedotklo nás, přeci jen nevím kde bych na to z mateřské vzala.Jsi moc hodná hned ráno uklidním přítele. :palec: zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 10:29

Ahoj.
brala jsem si půjčku, kvůli přítelovy, teď vím že sem udělala tu největší blbost, mám příjem jen 4100 RP. Alimenty na dceru nedostávám. Providentu dávám vše co mi zbyde. Půjčku se snažím platit jak jen to de, ale dnes mi bylo oznámeno že to předávají vymahačům, da se pro ti tomu nějak braní.
Babička má stejnou pujčku od providentu, ale neplatí ji, a nemá snima takovy problém jako já. Nevím co s tím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel