Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Pomka píše:Anonymní píše:Pomka píše:Myslet znamená p*d vědět !!! Zakladatelka
Aha, tak to jsem přehlídla, jen jsem tu diskuzi prolítla, co mi uniklo…myslím, že zakladatelka nepotřebovala poradit, věděla, že to potřebuje a chtěla to jen posvětit
jsi dost nepříjemná. A to s tebou všichni mysleli jenom v dobrém…
At si cunu nabije a poradne.
Děkuji všem za Vaše negativní ohlasy. Jenom bych Vám chtěla říct aby jste si všechny přečetly na co jsem se ptala. Nezajímají mě Vaše názory typu jestli budu mít na splácení atd. to je moje věc, pouze jsem se ptala jestli má někdo zkušenosti s půjčkou. Jde vidět co tady v té republice žije za lidi !!!!
Zakladatelka ![]()
Anonymní píše:
Děkuji všem za Vaše negativní ohlasy. Jenom bych Vám chtěla říct aby jste si všechny přečetly na co jsem se ptala. Nezajímají mě Vaše názory typu jestli budu mít na splácení atd. to je moje věc, pouze jsem se ptala jestli má někdo zkušenosti s půjčkou. Jde vidět co tady v té republice žije za lidi !!!!Zakladatelka
ano totalne financne negramotni lidi
preji do noveho roku spustu skvelych zazitku s lichvari ![]()
beruska2× píše:Anonymní píše:ano totalne financne negramotni lidi
Děkuji všem za Vaše negativní ohlasy. Jenom bych Vám chtěla říct aby jste si všechny přečetly na co jsem se ptala. Nezajímají mě Vaše názory typu jestli budu mít na splácení atd. to je moje věc, pouze jsem se ptala jestli má někdo zkušenosti s půjčkou. Jde vidět co tady v té republice žije za lidi !!!!Zakladatelkapreji do noveho roku spustu skvelych zazitku s lichvari
beruska2× píše:Anonymní píše:ano totalne financne negramotni lidi
Děkuji všem za Vaše negativní ohlasy. Jenom bych Vám chtěla říct aby jste si všechny přečetly na co jsem se ptala. Nezajímají mě Vaše názory typu jestli budu mít na splácení atd. to je moje věc, pouze jsem se ptala jestli má někdo zkušenosti s půjčkou. Jde vidět co tady v té republice žije za lidi !!!!Zakladatelkapreji do noveho roku spustu skvelych zazitku s lichvari
Jo děkuji
. Tady jde vidět inteligence
.
Anonymní píše:beruska2× píše:Jo děkujiAnonymní píše:ano totalne financne negramotni lidi
.
Ja myslim ze kdo zde ukazal inteligenci jsi byla ty.Tomuhle se rika financni negramotnost.Akorat je mi lito tveho ditka.
Taky napíšu svojí zkušenost s Providentem. Měli jsme kamaráda, ten přišel o střehu nad hlavou (svojí blbostí), tak jsme mu nabídli, ať jde napár týdnů k nám, než si něco sežene. Bohužel kromě bydlení, neměl ani peníze. Nám teda dával nějaký pakatel za vodu, elektřinu atd., ale prachy neměl. Tak se rozhodl půjčit si u Providentu 30 000,–. Pani přišla k nám domu a sepsala s ním smlouvu (důležité info, kamarád u nás trvalé bydliště neměl, jen náš byt uvedl jako kontaktní místo ve smlouvě). Po pár měsících se milý kamarád odstěhoval k něaké slečně, řekli jsme si fajn, je klid, asi vše poplatil a konečně se postaví na vlastní nohy. Ale ejhle.. po roce u nás zvoní pán z Providentu, že hledá kamaráda. Stalo se to, že kamarád měl spoždění se splácením, a z každého zpoždění mu nabíhalo penále a z nezaplaceného penále další penále. Pána z providentu jsem vypoklonkovala pryč, s informací, že kamarád tu vlastně nikdy ofiko nebydlel a ať mě neotravuje s nějakou exekucí. Fajn. Po půl roce přišel dopis, že kamarád dluží cca 25 000,– na penále. A ještě k dopisu mi přišla SMSka z Providentu, ať laskavě kontaktuju kamaráda, že do tří dnů musí penále zaplatit. To už mě naštvalo, protože jsem na Provident nikdy svoje číslo nedávala a nevim, kde ho vzali. Seřvala jsem je do telefonu, že v tom maj pěknej bordel a že já za něnebudu řešit to, že si neuměj ohlídat svého dlužníka. poté jsem seřvala kamaráda (teď už bývalého) ať to kouká vyřešit. Od té doby je naštěstí klid ![]()
To jen na ukázku, jak i člověk, který s nimi v podstatě nemá nic společného se pak veze na blbosti těch lidí co se do půjčky nechají uvrtat
Za mě, Provident nikdy v životě, i kdybych na rohlík neměla ![]()
kattkka píše:Anonymní píše:Ja myslim ze kdo zde ukazal inteligenci jsi byla ty.Tomuhle se rika financni negramotnost.Akorat je mi lito tveho ditka.beruska2× píše:Jo děkujiAnonymní píše:ano totalne financne negramotni lidi
.
Anonymní píše:
Děkuji všem za Vaše negativní ohlasy. Jenom bych Vám chtěla říct aby jste si všechny přečetly na co jsem se ptala. Nezajímají mě Vaše názory typu jestli budu mít na splácení atd. to je moje věc, pouze jsem se ptala jestli má někdo zkušenosti s půjčkou. Jde vidět co tady v té republice žije za lidi !!!!Zakladatelka
ja s tebou souhlasim..chtela jsi poradit a ne poslouchat blby kecy..ja jsem ti napsala jak to u providentu chodi a taky se tu do me pustili..me prijde zetu zensky nemaji nic jinyho na praci nez jen rejpat a rejpat a byt zlomyslny..asi se nudi..preji krasne svatky a stastny novy rok
AliceP píše:Anonymní píše:ja s tebou souhlasim..chtela jsi poradit a ne poslouchat blby kecy..ja jsem ti napsala jak to u providentu chodi a taky se tu do me pustili..me prijde zetu zensky nemaji nic jinyho na praci nez jen rejpat a rejpat a byt zlomyslny..asi se nudi..preji krasne svatky a stastny novy rok
Zakladatelka chtěla zkušenosti, dostala jich tu několik, až na tu tvou všechny negativní. Je na ní, jak s nimi naloží. Přeju jí, aby jí všechno vyšlo a problémy neměla, ale jak vidno bude muset mít hoooodně velké štěstí, aby to tak bylo.
já bych sinikdy od nich nepůjčila jsou to zloději člověka jen vyždímou z peněz a je jim to jedno,že pak nemáte na zákládní
jojo přeně tak jen otravují a zastrašují jsou to zloději!!!!!!!!!
Anonymní píše:
Potřebovala bych radu. Máte někdo zkušenost s půjčkou provident ? Děkuji za radu
Ahoj,kdysi jsme ji taky museli vzít kvůli bydlení.A dnes?Díky bohu mám od nich pokoj,jsou to hrozný svině!Takže za mě ne…