Půjčka Provident - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
snake222
11.2.12 19:06

,,

mám dost zkušeností se všema půjčkama atˇ bankovníma tak nebankovníma,třeba co se týče sankcí za zpoždění splátky tak nezaplatíte ani korunu přitom banky posílaj upomínky za 400kč(GE),sice příklad půjčka 5000 a vrátíte 8500(přesně tetˇnevím).prostě u nich víte kolik zaplatíte navíc a když třeba rok nebudete mít na splátky tak zaplatíte furt stejně.V bance za50000 zaplatíte 85000( s nejakým pojištěním vedením účtu atd )

• Citovat
  • Upravit
3622
13.2.12 08:46
snake222 píše:
mám dost zkušeností se všema půjčkama atˇ bankovníma tak nebankovníma,třeba co se týče sankcí za zpoždění splátky tak nezaplatíte ani korunu přitom banky posílaj upomínky za 400kč(GE),sice příklad půjčka 5000 a vrátíte 8500(přesně tetˇnevím).prostě u nich víte kolik zaplatíte navíc a když třeba rok nebudete mít na splátky tak zaplatíte furt stejně.V bance za50000 zaplatíte 85000( s nejakým pojištěním vedením účtu atd )

jj presne tak a u providentu pokud splatite pujcku predcasne tak nic neplatite jako jinde..naopak jeste vam vrati urcitou castku coz nekdy dela opravdu hodne..mamci zakaznici se hodne divi kdyz ji jdou doplatit pujcku a ona jim treba i 5 tisic vrati ze to je sleva za predcasny splaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 20:45

Půjčku mám, a zatím jsem spokojená …

• Citovat
  • Upravit
36
22.2.12 08:17
snake222 píše:
mám dost zkušeností se všema půjčkama atˇ bankovníma tak nebankovníma,třeba co se týče sankcí za zpoždění splátky tak nezaplatíte ani korunu přitom banky posílaj upomínky za 400kč(GE),sice příklad půjčka 5000 a vrátíte 8500(přesně tetˇnevím).prostě u nich víte kolik zaplatíte navíc a když třeba rok nebudete mít na splátky tak zaplatíte furt stejně.V bance za50000 zaplatíte 85000( s nejakým pojištěním vedením účtu atd )

když třeba rok nebudete mít na splátky tak zaplatíte furt stejně :zed: to je super a když 100 let tak taky, takže bych vůbec nesplácel a pak to zaplatÍ MÉ DĚTI Z DIET …můžete vaší zkušenost podložit citací ze smlouvy? PROBUDTE SE! JDE o komerční půjčku, neúčelovou, obvykle s úrokovou sazbou 20 - 50% (p.a.) a kolik zaplatíte je jen otázkou jak rychle to splatíte. Existují případy kdy se vyplatí si tuto půjčku vzít, ale je jich hodně málo - s bankovní půjčkou se to dá srovnávat jen těžko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snake222
22.2.12 11:36

..

jelikož jsem bez práce a mám u providentu půjčku tak vím že že žádné sankce za prodlení a úroky nepočítají

• Citovat
  • Upravit
38
3.3.12 23:48

Studentský debetní účet- kontokorent u KB

Přišli mě dvě pokuty za 1000kč a upomínka za 130 protože jsem nezaplatila paušál a mám prodlení cca 20 dní. Tedka mi ukradli telefon a já nestačila bloknout simku a mezitím si dotyčný stačil užít za 2332kč a já to musím zaplatit a i na tom mám spozdný, protože ač jsem simku blokla tak mi operátor t mobilu neřekl, že někdo v té době volal, takže jsem ani nevěděla, že zase dlužím až do doby než mi přišla další obálka od advokátní kaceláře Pullman (nebo jak se jmenují) s tím, že když to neuhradím okamžitě- nebylo napsáno do kdy- chytré) bude to po mě vymáháno soudní cestou, plus další pokuta 1000kč. Takže celkem měsíční „paušálek“ mi sahá skoro k 10 000kč za telefon, který mám zablokovaný a jsem u nich na černé listině.

Bohužel jsem student a mám našetřeno cca 6000kč a další 4000 dostanu až 8. dubna cca abych to mohla zaplatit.

Nemám od koho si pujčit, takže pokud si nechci udělat dluhy ještě větší u lichvářů jako Provident atd tak asi budu muset ten měsíc počkat, ale bojím se co právě ta advokátní kancelář aby k nám jednoho dne nevtrhl exekutor atd…naši by mě zabili, ani další obálka nesmí přijít, protože řekli, že mám vše urychleně zaplatit a že jestli přijde další obálka od t mobilu nebo tý advokátky tak že normálně pujdu a at si bydlím kde chci, že oni nenechají ohrožovat svůj majetek.

Uvažuju o kontokorektu- debetním studentském účtu u Komerční banky kde mám účet, protože jinak fakt nevím…
musím v pondělí ráno těch skoro 10 000kč zaplatit, takže si potřebuju pujčit zhruba 4 000kč.
proto se chci ještě zeptat:

Chci se zeptat je někdo studentem 2. a vyššího ročníků VŠ a má debetní studentský účet (G2, Gaudeamus) u Komerční banky?Já mám domluvenou schůzku na pondělí a dle operátorky splnuji když donesu potvrzení o studiu všechny podmínky k získání debetního účtu.
Chtěla bych se zeptat na nějaké info:
1. Opravdu takhle každý ho dostane? Nebo je to jen vstupní rozhovor a pak se uvidí?
2 . Když dostanu studentský debetní účet za jak dlouho vlastně budu moci jít do minusu? Další kalendářní měsíc? Nebo hned ten den- ideálně po odchodu z banky? Jak jste to měli Vy?
3. Je to to samé jako kontokorent? Budu vděčná za každou odpověd- ale jen k tématu tak nějak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.3.12 10:11

Atas, a nebylo by lepší si tam zavolat a zeptat se, zda můžeš těch deset tisíc zaplatit nadvakrát? Zbytek v tom dubnu? Nebo rodiče by ti ty 4000 nepůjčili? Tohle mi přijde jako komplikovaný řešení :nevim: Jinak se jedná o klasický kontokorent, já ho měla v ČS a občas kdysi využívala. Mám pocit, že tenkrát u Komerční banky musel být na účtu určitý průměrný zůstatek peněz, aby byl kontokorent povolen (je to už nějaký rok, teď to může být jinak). Pokud splňuješ podmínky (když ti to řekli), tak bys kontokorent mohla čerpat hned (si myslím já).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
4.3.12 12:24
Pomka píše:
Atas, a nebylo by lepší si tam zavolat a zeptat se, zda můžeš těch deset tisíc zaplatit nadvakrát? Zbytek v tom dubnu? Nebo rodiče by ti ty 4000 nepůjčili? Tohle mi přijde jako komplikovaný řešení :nevim: Jinak se jedná o klasický kontokorent, já ho měla v ČS a občas kdysi využívala. Mám pocit, že tenkrát u Komerční banky musel být na účtu určitý průměrný zůstatek peněz, aby byl kontokorent povolen (je to už nějaký rok, teď to může být jinak). Pokud splňuješ podmínky (když ti to řekli), tak bys kontokorent mohla čerpat hned (si myslím já).

Kdysi jsem taky měla KTK a musela jsem tam doložit výši příjmu. Pokud má zakladatelka jenom brigádu, tak tam ty příjmy nejsou jisté. Taky bych si ty 4 tisíce půjčila od rodičů a v tom dubnu bych jim to vrátila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.3.12 19:21

Studentský účty mají většinou kontokorent povolený automaticky bez doložení příjmů. Teď teda taky, co mám běžný účet jako pracující, tak pro kontokorent bych příjmy musela doložit (pokud nejsem dlouhodobý klient banky), ale po studentech nic takového nechtějí (student stálý příjem většinou ani nemá). Ale taky říkám, spíš si půjčit nebo nejlépe zažádat o dvě splátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Manuer
19.6.12 17:51

spokojenos

Ja mel hotovostni pujcku. Uroky dost vysoke, ale predem jsem byl jasne srozumnen s jejich podminkami. Smlouva opravdu prehledna. Parkrat se to nedalo utahnout a na splatku jsem nemel. Vysli mi maximalne vstric a pujcku jsem doplatil pozde, ale bez jakychkoli sankcnich poplatku. Obchodni zastupce byl vstricny a profesionalni. Nabizeli mi dalsi pujcku, ale vzhledem k tomu jak jsou uroky vysoke jsem odmitl. Po nekolika dnech mi volal obchodni zastupce znovu, ze ma pro me bezhotovostni pujcku s uroky srovnatelnymi u kreditnich karet. Pujcku jsem si vzal. Penize posilam na jejich ucet jednou mesice i kdyz oni preferuji jednou tydne. Pujcka je o dost levnejsi oproti hotovostni, jelikoz k vam OZ nedochazi. Sám za sebe mohu napsat, ze jsem spokojen a vzdy mi vysli vstric. Radek

• Citovat
  • Upravit
tilina
12.7.12 16:05

Dobry den. Jen se chci zeptat, jestli chce zastupce providentu vedet, jestli mate i jine uvery a kolik splacite. dekuji

• Citovat
  • Upravit
tilina
12.7.12 16:06

Dobry den. Jen se chci zeptat, jestli chce zastupce providentu vedet, jestli mate i jine uvery a kolik splacite. dekuji

• Citovat
  • Upravit
snake222
13.7.12 16:38

...

Ptá se na vaše výdaje celkové ta znamená i na ostatní úvěry

• Citovat
  • Upravit
verča v.
8.8.12 16:09

Když nemáš zkušenost, tak proč tady držkuješ? víš prd..

• Citovat
  • Upravit
101535
8.8.12 16:11
@verča v. píše:
Když nemáš zkušenost, tak proč tady držkuješ? víš prd..

A ten výkřik do tmy je na koho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel