Půjčka Provident - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pipi copata
3.12.13 16:03

Super, diky za info :)

• Citovat
  • Upravit
1
9.3.14 19:57

provident

Dobry den, ja jsem svuj boj s Providentem vyhral. Má babička taky si pujčila od providentu 6tisic, vůbec nevěděla co to RPSN je.Kdyz jsem to zjistil, tak podle noveho občanskeho zákoniku, je, když provident a jine společnosti zneužiji, nevědomostlidi, když je človek nerozvažnej a podepiše tak velke RPSn je to lichva. takže soud jsem vyhral samozřejme se provident odvolal tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.3.14 15:31

lichva

Tak Provident už díky šíleným úrokům je bez debat lichva. Před pár lety by mimochodem nebylo myslitelné, aby se objevovaly reklamy v TV jako dnes, kdy usmívající lidé vychvalují Provident. Tehdy většina věděla, že Provident je lichva největší. Dnes se divím, jak se to plíživě „znormálnělo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.5.15 09:25

Provident si na trhu stojí více než lépe, prý mají zisk 500 milionů Kč… a chceš mi říct, že se soudí o 6 tisíc? To je slušný no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabulinek
4.11.15 11:16

Ahojky chci se zeptat nemohla jsem ted zaplatit providentu mesic a pul splátky dluzim 4000kc ted to chci dorovnat 15 listopadu budu mit ještě nárok na půjčku dekuji za radu a zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
6.11.15 21:10

lichva?

Půjčka na ruku se u PF nevyplatí. Bezhotovostní půjčku však mají hodně slušnou. 10.000 půjčka, k zaplacení 13.000. Při pravidelném splácení část úroků zpět. To je na nebankovku, dle mého názoru, hodně solidní.
Pokud toto někdo nazve lichvou, tak do této kategorie patří tedy i banky. Home Credit je pak ultra lichva :lol:.
Ono když se někomu rozsype lednička nebo pračka, tak to musí řešit hned. Banka tak nízkou částku nepůjčí. Možností je i nákup na splátky. Ty poskytuje v drtivé většině HC. Pokud člověku nastanou komplikace s financema, tak HC bývá nekompromisní. S PF se dá domluvit bez sankcí.
Hlavně musí být z čeho půjčku platit. O lichvě řvou většinou ti, kteří si půjčí a pak neplatí.
To co jsem napsal neberte, prosím, jako reklamu. Ale jako názor člověka, který se zajímá o finanční produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 21:27

Co je na tom solidního přeplatit za deset měsíců tři tisíce, to opravdu nevím. To už není ani lichva ale docela slušná zlodějna. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.11.15 13:50

@AchilleVolfoni :potlesk: pekne napsano a je to presne tak, klienti, kteri na Provident nadavaji, jsou ti, kteri nechteji platit. Ti slusni jsou radi, ze jim nekdo vytrhl trn z paty a pujci jim. Jinak je to samozrejme na kazdem, kde si pujci a za jakych podminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.11.15 13:53

Pracovala jsem u nich. Dá se s nimi domluvit, vychází vstříc když potřebujete, ale když se člověk placení brání tak to už po tom jdou tvrdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 13:24

@mamca22 byla jsem u toho když se máma zpozdila u providentu jen o týden a za dvěřma stáli dva namakaný týpci a hrozili jí že jestli do druhý dne ty peníze nedá tak dostane přes hubu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 13:26

Máma jí jednou měla, přeplatila nekřesťanské peníze a ještě když se se splátkou zpozdila o týden tak na nás zvonili dva namakanci a hrozili že pokud nezaplatí do druhý dne tak dostane přes hubu a ať si to rozmyslí…Od lichvářů bych v životě nevzala nic ani kdybych měla snad pojít hlady…to radši ze své banky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.2.17 13:37
@Terry1991 píše:
Máma jí jednou měla, přeplatila nekřesťanské peníze a ještě když se se splátkou zpozdila o týden tak na nás zvonili dva namakanci a hrozili že pokud nezaplatí do druhý dne tak dostane přes hubu a ať si to rozmyslí…Od lichvářů bych v životě nevzala nic ani kdybych měla snad pojít hlady…to radši ze své banky. :cert:

To je jejich reklama, někdo si tu nahání ovečky, rozbíjet huba se bude až potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 13:41

@Enmamma PŘESNĚ :cert: :cert: jen mě štve že je schopný tu o nich někdo psát v pozitivním slovasmyslu. K nám chodil pan Mixa, nevím zda tam ještě pracuje, ten byl milý to je pravda.Taky se pokaždé tvářil jakoby se bál aby taky nedostal…To co ale chodilo potom byla tragedie. A opravdu půjčí veliké částky na které potom člověk nevydělá a nemá je jak splácet. Člověku který by jsi od nich vzal půjčku bych popřála vše nejlepší k sebevraždě. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
10.2.17 13:42

@fiona1996 Ty jsi dobrá pipinka :zed: 10 zkopírovaných příspěvků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.2.17 13:45
@Terry1991 píše:
@Enmamma PŘESNĚ :cert: :cert: jen mě štve že je schopný tu o nich někdo psát v pozitivním slovasmyslu. K nám chodil pan Mixa, nevím zda tam ještě pracuje, ten byl milý to je pravda.Taky se pokaždé tvářil jakoby se bál aby taky nedostal…To co ale chodilo potom byla tragedie. A opravdu půjčí veliké částky na které potom člověk nevydělá a nemá je jak splácet. Člověku který by jsi od nich vzal půjčku bych popřála vše nejlepší k sebevraždě. :pocitac: :zed:

A věř mi, že se jim tu nějaká trumpeta na tu jejich reklamu ozve, a bude si myslet, jak bezvadně svou situaci vyřešila a my tu jsme hloupí, že jim to haníme. Rvát vlasy si bude teprve, až jí budou ti namakanci stát za zadkem a vyhrožovat, že jí nabijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel