Půjčujete děti na vození?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
23.8.16 15:36
@JayLee píše:
Ja pujcuju i na vikendy :mrgreen: :jazyk:
:think: tak že bych si je na víkend půjčila? :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.16 15:37
@melinkam píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi… já nepůjčuji, ale už mi docházejí výmluvy… Hlavně v rodině…

proč výmluvy? proč neřekneš na rovinu důvod, proč nechceš? já bych dítě i dala, ale nikdo ho nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.16 15:39
@melinkam píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi… já nepůjčuji, ale už mi docházejí výmluvy… Hlavně v rodině…

co je špatného na tom když někdo spící dítě v kočárku hodinku povozí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101835
23.8.16 15:40
@martina.se píše:
proč výmluvy? proč neřekneš na rovinu důvod, proč nechceš? já bych dítě i dala, ale nikdo ho nechce :lol:

JO, měla jsem stejný problém… povedlo se mi dítko udat jednou, když u nás byla návštěva se starší holkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.16 15:43

Já jsem na rovinu říkala - Promiň, jsem cvok, a nezvládnu zatím dítě někomu svěřovat. Ale jestli si fakt chceš pojezdit s kočárkem, tak ti tam půjčím panenku :mrgreen:. Na to mi ještě nikdo nedokázal odpovědět :mrgreen:. Teď bych dítě zas někomu občas ráda svěřila na hlídání a nikdo nechce… :?

• Citovat
  • Upravit
9935
23.8.16 15:45
@JayLee píše: :mrgreen: :think: :nevim: kdyz ty jes „cizi“ :nevim: :mrgreen: ja je pujcuju jen v rodine :mrgreen:

no joooo, když já hlídám, jenom cizí :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.16 15:46
@j.a.n.i1 píše:
JO, měla jsem stejný problém… povedlo se mi dítko udat jednou, když u nás byla návštěva se starší holkou.

mi se to povede 2× za rok - jednou u našich, podruhé když babi přijede sem :lol: málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
23.8.16 15:50

Tak v rodine bych dala dite v kocarku temer komukoli a byla bych vdecna. Ale viz to tema puvodni diskuze, ze bych dala dite v kocarku detem z vesnice? To je pro me hodne scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.8.16 15:51

@Janli a je to právě tím, že jsi nechtěla půjčit miminko od mala. Já taky hlídám jen jedné švagrové, vozila jsem malou od malinka a tak si jí beru třeba i na víkend, když už je větší, máme spolu prostě navázaný vztah.
Druhá švagrová děti nepůjčovala, a té teď nehlídám i když klukům už je 6 let, prostě je beru trochu jako cizí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101835
23.8.16 15:54

@Cuddy Tak podle toho jakým, jsou děti (no i když nevím, zda se tohle označení dá ještě použít na 13 letou slečnu), kterým ano a pak takové, kterým ne, nejsou tedy z vesnice, ale od lidí, které znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
23.8.16 15:59
@j.a.n.i1 píše:
@Cuddy Tak podle toho jakým, jsou děti (no i když nevím, zda se tohle označení dá ještě použít na 13 letou slečnu), kterým ano a pak takové, kterým ne, nejsou tedy z vesnice, ale od lidí, které znám.

Kdyz ja nemam zadne kamarady s takyo velkymi detmi. Spis jsem si predstavila, jak u nas zazvoni dite, ktere mijim v miste bydliste a bude chtit kocarek. Ale asi pravda, ze na te echt vesnici jsou ty vztahy jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12240
23.8.16 16:03

Já bych teda svoje malé dítě nesvěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.8.16 16:05

Já bych holkám pujčila, ale kdyby chtěly jezdit před domem - přímo před domem.. to mi přijde v pohodě otevřené okno a dívat se..
Někde jet bokem bych nedala ani starším slečnám.. prostě před oknem.. Mě třeba houpal 5 letý před domem, takžte jsem se nebála, slyšela jsem, viděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.8.16 16:35

Ja jsem jako holka odvozila deti z cele vesnice, nektere maminy dovolily jen pred domem a nekterym to bylo jedno, hlavne ze maj klid a dostavala jsen za to i bonbony, cokolady, obcas i nejakou tu kacku, desne me to bavilo… ted jako mama dvou deti, si rikam jake to byly blaznivky, svoje kluky bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
23.8.16 16:40
@Kotatko03 píše: :think: tak že bych si je na víkend půjčila? :jazyk: :mrgreen:

A nechceš si půjčit to naše zlaticko? :think: Sice není mimco ale zase by sis užila.. To každopádně.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí