Půjčujete děti na vození?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
23.8.16 16:41

Davala jsem a budu davat zas na vozeni holkam z naseho skautskeho oddilu. Uz se na to tresou. :mrgreen: Berou mi ven i starsi dite, jsem za to rada, dite to miluje. Chodi si i hrat s detma k nam domu. Jsou to holky ve veku 12-16 let. Jinak bych pujcila deti i komukoli z rodiny, i na noc, ale nejak nejsou dobrovolnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
23.8.16 17:02

Nechápu ale jsou to vaše děti. :roll: druhý dítě se nám narodilo před pár dny a pokud bude chtít někdo povozit, probůh ať přijde. Dala bych momentálně povozit snad i bezdomovci a ještě mu zaplatila, hlavně když bych mohla bejt hodinu bez uječenýho mimina. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
23.8.16 17:05

Záleží komu, pokud dané znám, klidně bych půjčila, ale kromě babiček se nikdy nikdo nehlásil. obě bych klidně půjčila i na prázdniny :-) první byla týden u babičky každoročně od roku, druhé bohužel nikdo na delší dobu sám nechce i když je 1,5 leté :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.16 17:40
@Janli píše:
Já jsem na rovinu říkala - Promiň, jsem cvok, a nezvládnu zatím dítě někomu svěřovat. Ale jestli si fakt chceš pojezdit s kočárkem, tak ti tam půjčím panenku :mrgreen:. Na to mi ještě nikdo nedokázal odpovědět :mrgreen:. Teď bych dítě zas někomu občas ráda svěřila na hlídání a nikdo nechce… :?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky