Půjdete do obchodů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
27.11.20 20:45
@Lenka002 píše:
Ty píšeš,,No a?
To si děláš srandu?
Jako že Covid není??? Ty jsi blázen?

Rekla jsem, ze neni? A protože nejsem blazen, tak se nehroutim strachy. Je to respirační onemocnění, dost nakažlivé. A znovu rikam no a? Ja jsem se nenarodila proto, abych se klepala strachy. Vic se bojim jinych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
27.11.20 20:46
@Lenka002 píše:
Mě teda v klidu nenechává.
Nevíš dne ani hodiny, kdy se nakazíš a jaký bude průběh. I mladí a zdraví umírají.
Vy tomu některé nevěříte?

Já tomu věřím, protože jsem to měla, ale život jde dál, prostě musí… ;)

Prostě, je to smutné, ale nejsme tady navždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.11.20 20:46
@Borrealis píše:
aha
:lol:

no, tak mi říkejte Blesku

:lol: :lol:

tak zkusím jestli ta moje nemá výdejní okno, resp že bych do okna strčila hlavu… :think:

kurnik, v podstatě mě nic tolik neseje jako ta nemožnost kadeřnice a moje neschopnost s tím cokoliv doma udělat

když vidím jiný ženský… :cert:

Stihla jsem kadernici tyden pred zavrenim, cekala jsem to, ze je zavrou. Takze jsem se objednala zacatkem rijna. Ted delsi dobu nepotrebuji resit, ze mi vzala rovnou asi 15-20 cm. Hodne zdravotni uprava. Jen barva. Nez se ji dostanu pod ruce, tak muj melir bude ombre melir u konecku, ale to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:47
@Lenka002 píše:
Ty píšeš,,No a?
To si děláš srandu?
Jako že Covid není??? Ty jsi blázen?

Jo aha, počkej, tys to moje"no a" vubec nepochopila. Ne teda ze by to byl můj problém, ale vysvetlim: to ‚no a‘ neznamená, ze mi neni lito umrivsich a nemocnych, ale ze jako nevim, co ja s tim nadelam. Nemam kvůli tomu jit do kramu? Mám se bat? A proc? Pomůže to někomu, něčemu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.11.20 20:49

Covid jsem uz mela, takze s klidem pujdu. Doma jsem byla izolovana dost (predtim dvakrat karantena) a vyhlizet kuryry a trnout, ze nestihnou to pred svatky dovezt, tak to ani nahodou. Navic treba nakupovani obleceni pres net nesnasim. Potrebuju to videt. Takze About you a Zalando sice dobry, jednou vyzkouseno a staci. Zlatej realnej Lindex, M&S, Haemko a ostatni hadrarny… ;)
U bot to plati tuplem…

• Citovat
  • Upravit
5757
27.11.20 20:49
@Zumpa píše:
Pro mě není nakupování kultura, takže nakupuji jen nezbytně nutné věci bez ohledu na covid.

Presne i mimo civid chodim do obchodu a obchodaku jen, kdyz to jinak nejde i diky tomu, ze jsem na vse sama a casu neni na zbyt… nakupuju vetsinou v eshopech a na tesco online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.11.20 20:53
@Oli.Lyon píše:
A jakej máš plán? Bat se doma v koutě? A do kdy? Myslim ty otazky vážně.

Já chodím do práce, nemám HO, jsem v kanclu, potkávám cca 20 lidí denně, ale obavu z nakažení mám denně, proto se ptám, zda půjdete do obchodů, kde bude narváno, předpokládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:55
@Lenka002 píše:
Já chodím do práce, nemám HO, jsem v kanclu, potkávám cca 20 lidí denně, ale obavu z nakažení mám denně, proto se ptám, zda půjdete do obchodů, kde bude narváno, předpokládám.

Ja nepředpokládám nic. To bylo s omezenim metrů obav, a u nas je vsude klid. Mě spíš překvapuje, ze je čím dal vic omezeni, a nekteri se cim dal vic boji :nevim: možná by to chtělo přestat sledovat zprávy. To myslim vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 20:56
@ZuzaM píše:
Já znám jen dva lidi, co se nakazili, bohužel v domově důchodců a jeden zemřel, ale bylo mu už 92. Jinak nikoho, ale rozhodně věřím, že je tady spousta nakažených, bez příznaků. Každopádně ten virus tady bude s námi ještě dlouho a není žádné řešení být zavřený doma několik let.

Nejde jen o ty bezpriznakove, ale je spousta lidi, kteri priznaky sice maji, ale na test nejdou a tudiz ve statistice nejsou. Ja sama jsem jedna z tech, co na testu nebyli a v mem okoli vim minimalne o dalsich 6, co to maji stejne. Takze asi tak k oficialnimu poctu nakazenych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:56
@Lenka002 píše:

Nicméně teda jsi mi neodpověděla. Ale nevadí. Vlastně mě to ani nezajímá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.11.20 20:58
@Ernais píše:
Nejde jen o ty bezpriznakove, ale je spousta lidi, kteri priznaky sice maji, ale na test nejdou a tudiz ve statistice nejsou. Ja sama jsem jedna z tech, co na testu nebyli a v mem okoli vim minimalne o dalsich 6, co to maji stejne. Takze asi tak k oficialnimu poctu nakazenych

Když nejdeš na test, jak poznáš, že už nikoho nenakazíš a můžeš ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.11.20 20:59
@Oli.Lyon píše:
Jo aha, počkej, tys to moje"no a" vubec nepochopila. Ne teda ze by to byl můj problém, ale vysvetlim: to ‚no a‘ neznamená, ze mi neni lito umrivsich a nemocnych, ale ze jako nevim, co ja s tim nadelam. Nemam kvůli tomu jit do kramu? Mám se bat? A proc? Pomůže to někomu, něčemu??

Pomůže to větší opatrnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 21:00

@Hanka1

teda, popravdě, Haemko se mi zdá pokaždé strašný, strašný strašný

ale nyní, v tuto chvíli, kdy venku je jen čoud a za čoudem les a za lesem černá díra a tam někde možná za černou dírou někde nějaké…město s lidma

se mi zdá Haemko jako…docela dobrý… :think:

ve vzpomínkách, pravda
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 21:03
@Ernais píše:

jistě

skutečně nakažených bude cca 6 x až 8 x více v součtu, než těch co jsou ve statistikách, myslím souhrnně, celkově v čase

spousta jich na testu nebylo a k tomu ještě část testů vychází falešně negativně, takže tak nějak to bude
ale to se ví a v kalkulacích a modelech se s tím i běžně počítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 21:05

A vůbec

posledně, když jsem někde byla v hadrech, tak jsem brblala, že už zase jen čínský malý čísla a samej PES a PP, a samá průsvitná umělotina a pro koho to vůbec šijou, kruciš
to je všem nakupujícím mezi 14 a 16 a půl??

ale, vzpomínky jsou milosrdné, a tak se mi už po hadrech zase stýská

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová