Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka002 píše:
Ty píšeš,,No a?
To si děláš srandu?
Jako že Covid není??? Ty jsi blázen?
Rekla jsem, ze neni? A protože nejsem blazen, tak se nehroutim strachy. Je to respirační onemocnění, dost nakažlivé. A znovu rikam no a? Ja jsem se nenarodila proto, abych se klepala strachy. Vic se bojim jinych veci.
@Lenka002 píše:
Mě teda v klidu nenechává.
Nevíš dne ani hodiny, kdy se nakazíš a jaký bude průběh. I mladí a zdraví umírají.
Vy tomu některé nevěříte?
Já tomu věřím, protože jsem to měla, ale život jde dál, prostě musí… ![]()
Prostě, je to smutné, ale nejsme tady navždy…
@Borrealis píše:
ahano, tak mi říkejte Blesku
![]()
tak zkusím jestli ta moje nemá výdejní okno, resp že bych do okna strčila hlavu…
kurnik, v podstatě mě nic tolik neseje jako ta nemožnost kadeřnice a moje neschopnost s tím cokoliv doma udělat
když vidím jiný ženský…
Stihla jsem kadernici tyden pred zavrenim, cekala jsem to, ze je zavrou. Takze jsem se objednala zacatkem rijna. Ted delsi dobu nepotrebuji resit, ze mi vzala rovnou asi 15-20 cm. Hodne zdravotni uprava. Jen barva. Nez se ji dostanu pod ruce, tak muj melir bude ombre melir u konecku, ale to nevadi.
@Lenka002 píše:
Ty píšeš,,No a?
To si děláš srandu?
Jako že Covid není??? Ty jsi blázen?
Jo aha, počkej, tys to moje"no a" vubec nepochopila. Ne teda ze by to byl můj problém, ale vysvetlim: to ‚no a‘ neznamená, ze mi neni lito umrivsich a nemocnych, ale ze jako nevim, co ja s tim nadelam. Nemam kvůli tomu jit do kramu? Mám se bat? A proc? Pomůže to někomu, něčemu??
Covid jsem uz mela, takze s klidem pujdu. Doma jsem byla izolovana dost (predtim dvakrat karantena) a vyhlizet kuryry a trnout, ze nestihnou to pred svatky dovezt, tak to ani nahodou. Navic treba nakupovani obleceni pres net nesnasim. Potrebuju to videt. Takze About you a Zalando sice dobry, jednou vyzkouseno a staci. Zlatej realnej Lindex, M&S, Haemko a ostatni hadrarny… ![]()
U bot to plati tuplem…
@Zumpa píše:
Pro mě není nakupování kultura, takže nakupuji jen nezbytně nutné věci bez ohledu na covid.
Presne i mimo civid chodim do obchodu a obchodaku jen, kdyz to jinak nejde i diky tomu, ze jsem na vse sama a casu neni na zbyt… nakupuju vetsinou v eshopech a na tesco online…
@Oli.Lyon píše:
A jakej máš plán? Bat se doma v koutě? A do kdy? Myslim ty otazky vážně.
Já chodím do práce, nemám HO, jsem v kanclu, potkávám cca 20 lidí denně, ale obavu z nakažení mám denně, proto se ptám, zda půjdete do obchodů, kde bude narváno, předpokládám.
@Lenka002 píše:
Já chodím do práce, nemám HO, jsem v kanclu, potkávám cca 20 lidí denně, ale obavu z nakažení mám denně, proto se ptám, zda půjdete do obchodů, kde bude narváno, předpokládám.
Ja nepředpokládám nic. To bylo s omezenim metrů obav, a u nas je vsude klid. Mě spíš překvapuje, ze je čím dal vic omezeni, a nekteri se cim dal vic boji
možná by to chtělo přestat sledovat zprávy. To myslim vážně.
@ZuzaM píše:
Já znám jen dva lidi, co se nakazili, bohužel v domově důchodců a jeden zemřel, ale bylo mu už 92. Jinak nikoho, ale rozhodně věřím, že je tady spousta nakažených, bez příznaků. Každopádně ten virus tady bude s námi ještě dlouho a není žádné řešení být zavřený doma několik let.
Nejde jen o ty bezpriznakove, ale je spousta lidi, kteri priznaky sice maji, ale na test nejdou a tudiz ve statistice nejsou. Ja sama jsem jedna z tech, co na testu nebyli a v mem okoli vim minimalne o dalsich 6, co to maji stejne. Takze asi tak k oficialnimu poctu nakazenych
@Lenka002 píše:
Nicméně teda jsi mi neodpověděla. Ale nevadí. Vlastně mě to ani nezajímá. ![]()
@Ernais píše:
Nejde jen o ty bezpriznakove, ale je spousta lidi, kteri priznaky sice maji, ale na test nejdou a tudiz ve statistice nejsou. Ja sama jsem jedna z tech, co na testu nebyli a v mem okoli vim minimalne o dalsich 6, co to maji stejne. Takze asi tak k oficialnimu poctu nakazenych
Když nejdeš na test, jak poznáš, že už nikoho nenakazíš a můžeš ven?
@Oli.Lyon píše:
Jo aha, počkej, tys to moje"no a" vubec nepochopila. Ne teda ze by to byl můj problém, ale vysvetlim: to ‚no a‘ neznamená, ze mi neni lito umrivsich a nemocnych, ale ze jako nevim, co ja s tim nadelam. Nemam kvůli tomu jit do kramu? Mám se bat? A proc? Pomůže to někomu, něčemu??
Pomůže to větší opatrnosti.
teda, popravdě, Haemko se mi zdá pokaždé strašný, strašný strašný
ale nyní, v tuto chvíli, kdy venku je jen čoud a za čoudem les a za lesem černá díra a tam někde možná za černou dírou někde nějaké…město s lidma
se mi zdá Haemko jako…docela dobrý… ![]()
ve vzpomínkách, pravda
![]()
@Ernais píše:
jistě
skutečně nakažených bude cca 6 x až 8 x více v součtu, než těch co jsou ve statistikách, myslím souhrnně, celkově v čase
spousta jich na testu nebylo a k tomu ještě část testů vychází falešně negativně, takže tak nějak to bude
ale to se ví a v kalkulacích a modelech se s tím i běžně počítá
A vůbec
posledně, když jsem někde byla v hadrech, tak jsem brblala, že už zase jen čínský malý čísla a samej PES a PP, a samá průsvitná umělotina a pro koho to vůbec šijou, kruciš
to je všem nakupujícím mezi 14 a 16 a půl??
ale, vzpomínky jsou milosrdné, a tak se mi už po hadrech zase stýská