Půjdete do obchodů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
27.11.20 20:10
@Gerberka píše:
@debra.morganProsím tě, kdes byla u kadeřnice, když jsou zavřený?? Tos k nějake šla domů nebo sis ji pozvala?? :nevim:

mám tu v blízkosti 2, které pracují, jedna si zve lidi do salonu a druhá objíždí rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:14

Ja se hodlám chovat jako v normálním životě, teda jestli to ještě umim. Když budu potřebovat, půjdu. Kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.20 20:17

@debra.morgan

Tak to mas dobry. U nás nic takového nemáme, mladší syn už má na hlavě rákosí :lol: a těm zastřihovačum nějak nevěřím a neumím to. Umím si jen sama sobě ustrihnout ofinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:18
@Lenka002 píše:
Tak to pr, švagr byl 3 týdny v nemocnici, na plicní ventilaci a kolem něj umřelo 5 lidí, moje asistentka je sice doma, ale už 5. týden s horečkou, tchýnina kamarádka (není tak stará, ani obézní, ani jinak nemocná) má 40 horečku a asi ji manžel poveze do nemocnice, sípe strašně plus znám asi 10 lidí s mírným průběhem a u syna ve třídě byli 4!!!

No a? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.11.20 20:25
@Gerberka píše:
@debra.morganTak to mas dobry. U nás nic takového nemáme, mladší syn už má na hlavě rákosí :lol: a těm zastřihovačum nějak nevěřím a neumím to. Umím si jen sama sobě ustrihnout ofinu :palec:

já stříhám chlapa, kdysi k narozkám jsem mu koupila profi hličský strojek snad za 5 litrů, je boží, tím to jde samo. Syn zatím stříhat nepotřebuje. Jen jsem na ně přišla pozdě, ony tak fungovaly i na jaře. A já to zjistila až před pár týdny, nechávám si vlasy růst, tak jsem na zavření jejich služeb zas tak nebrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
27.11.20 20:25
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Jen zvědavost :mrgreen:.
Pokud otevřou obchody, půjdete se mačkat mezi ty davy? Nebojíte se v tomto případě nákazy?
Já bych chtěla do CA koupit dceři poukázku, do knih, potřebuji zimní boty, ale asi nepůjdu, vidina množství viru je děsivá :,(.
Jak to máte vy?
Dárky už mám přes net.
Jen ty knihy si chci,,očuchat,, a boty vyzkoušet.Tchýně nepůjde ani omylem, maminka se nemůže dočkat, táta a tchán nechodí ani bez Covidu. MM má na nákupy mě :lol:.

Kam budu chtít, tak si půjdu, navíc chci i ty obchody podpořit.

A těším se, jak si po práci občas zase koupím hotové jídlo domů v obch. centru, musejí mít chudáci zavřeno, přestože hospody mohou mít otevřená okénka, první bude kachna na kari a bambusu se zeleninou a rýží… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.11.20 20:26
@Kockazvysocan píše:
Se tu těš na tu smršť kvůli kadeřnici :mrgreen:, když jsou zavřené. Já bohužel nemám žádnou kamarádku kadeřnici, ale mít, klidně si jí pozvu domů.

Je verejne tajemstvi, ze kadernici a nehtari delaji dal. Nesmi v salonu. Koho si clovek pozve na kavu domu, to je jeho soukroma vec. Je mozne, ze navsteva ma nuzky a hreben v batohu :nevim:. Oni maji zakazane pracovat, ale najem musi platit dal. Kde vzit penize? Obchody maji zavreno, ale vetsina pracuje dal, ze maji vydejni okna. Restaurace maji vydejni okna. Kadernici chodi ke znamym na kavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
27.11.20 20:27

Covidu se nebojím… Prodělali ho mí rodinní příslušníci, kamarádi a v okolí snad každý druhý ;)… já minimálně dvakrát :D. Viděla jsem i několik mrtvých… Do obchodů chodím normálně nakupovat. Hadry, boty, atd. mě nebaví nakupovat, každým rokem 95 procent dárků nakupuji přes internet, takže ani letos neudělám výjimku ;).

• Citovat
  • Upravit
22566
27.11.20 20:31
@Kelsey píše:
Je verejne tajemstvi, ze kadernici a nehtari delaji dal. Nesmi v salonu. Koho si clovek pozve na kavu domu, to je jeho soukroma vec. Je mozne, ze navsteva ma nuzky a hreben v batohu :nevim:. Oni maji zakazane pracovat, ale najem musi platit dal. Kde vzit penize? Obchody maji zavreno, ale vetsina pracuje dal, ze maji vydejni okna. Restaurace maji vydejni okna. Kadernici chodi ke znamym na kavu.

Já to vím, ale tady je většina moralistek, co se covidu týče. Já mám kadeřnici cca 60 km, není to kamarádka, takže se k ní na výlet teď nehrnu. Já taky žiju normálně, kosmetika, nehty. Covid mě nechává v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 20:34

Ne nepůjdu, není a nebude kdy

ke kadeřnici se nedostanu, termín jsem měla nějak na zač. listopadu… :cert:…před týdnem mi odrosty barvila dcerka, nechytlo to…zejtra to zkusíme nabarvit znovu, vypadám jak pako :roll:

ne, vypadám jako pralesní žena co prošla křovím, super, pac. chodí upravené, hezké, ostříhané, není mi jasné jak to kua dělaj :cert:

do obchodů se nedostanu, nebude moc kdy, jedině víkend / soboty? / ale to bude hroznej nával a naštěstí nic nepotřebuju

dostanu se až v lednu, dožijem - li — to snad nával opadne a budou i nějaký slevy, jako jo, shopping nebo alespon pokoukání a pozkoušení hadrů už mi trochu chybí, ale prožili a přežili jsme popravdě---horší věci

např černobyl, komouše, Klause, Rittiga a spol.

:roll:

Příspěvek upraven 27.11.20 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.11.20 20:36
@Kelsey píše:
Je verejne tajemstvi, ze kadernici a nehtari delaji dal. Nesmi v salonu. Koho si clovek pozve na kavu domu, to je jeho soukroma vec. Je mozne, ze navsteva ma nuzky a hreben v batohu :nevim:. Oni maji zakazane pracovat, ale najem musi platit dal. Kde vzit penize? Obchody maji zavreno, ale vetsina pracuje dal, ze maji vydejni okna. Restaurace maji vydejni okna. Kadernici chodi ke znamym na kavu.

aha

:lol:

no, tak mi říkejte Blesku

:lol: :lol:

tak zkusím jestli ta moje nemá výdejní okno, resp že bych do okna strčila hlavu… :think:

kurnik, v podstatě mě nic tolik neseje jako ta nemožnost kadeřnice a moje neschopnost s tím cokoliv doma udělat

když vidím jiný ženský… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.11.20 20:38
@Oli.Lyon píše:
No a? 8o

Ty píšeš,,No a?
To si děláš srandu?
Jako že Covid není??? Ty jsi blázen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.11.20 20:40
@Kockazvysocan píše:
Já to vím, ale tady je většina moralistek, co se covidu týče. Já mám kadeřnici cca 60 km, není to kamarádka, takže se k ní na výlet teď nehrnu. Já taky žiju normálně, kosmetika, nehty. Covid mě nechává v klidu

Mě teda v klidu nenechává.
Nevíš dne ani hodiny, kdy se nakazíš a jaký bude průběh. I mladí a zdraví umírají.
Vy tomu některé nevěříte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:42
@debra.morgan píše:
já stříhám chlapa, kdysi k narozkám jsem mu koupila profi hličský strojek snad za 5 litrů, je boží, tím to jde samo. Syn zatím stříhat nepotřebuje. Jen jsem na ně přišla pozdě, ony tak fungovaly i na jaře. A já to zjistila až před pár týdny, nechávám si vlasy růst, tak jsem na zavření jejich služeb zas tak nebrečela.

Já třeba nechodim ke kadeřnici uz par let, ale jako když může ke mně kámoška na kafe, tak proč by nemohla přijít s nuzkama a barvou. Tohle je fakt šílený. Ja jim fandim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.11.20 20:43
@Lenka002 píše:
Mě teda v klidu nenechává.
Nevíš dne ani hodiny, kdy se nakazíš a jaký bude průběh. I mladí a zdraví umírají.
Vy tomu některé nevěříte?

A jakej máš plán? Bat se doma v koutě? A do kdy? Myslim ty otazky vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová