Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepůjdu, pokud nebudu potřebovat něco nutně. Jdu dnes. Ale potřebuji si dojít pro zásilku do knihkupectví, tak zařídím i více věcí.
Dárky mám pořešené z internetu ![]()
Půjdu, potřebuji dětem oblečení, sobě boty. Viru se nebojím, pravidla budu dodržovat. ![]()
Nepůjdu, ale ne kvůli covidu, ale proto, že tam bude tlačenice a já nechci skončit jako tlačenka. I tak nemám ráda předvánoční davy. Ne tak po tolika týdnech kdy bylo zavřeno.
Já určitě. Potřebuju dárky, přes internet je sice nakoupím, ale na poštovným by to byl majlant. Těším se..ze života potraviny - domov - les mi hrabe. Vir jsem měla přes pár dny, ten je mi ukradenej.
Pro mě neni jediný smysl života chodit po nákupech.. Neříkám,, že nepůjdu např. potřebuju dokoupit něco v papírnictví, ale jako, že bych chodila po nákupech to ne.. Všechno jsme nakoupili přes net dárky, potraviny budem průběžně, trhy, a různé takové letos nejsou..
Takže určitě nejsme ti co se třepou, do obchodů
![]()
Já už se těším, potřebuji nějaké dárky, inspiraci ohledně některých darku, dcera potřebuje backory do školy, kalhoty atd. za dva měsíce je zase o něco vyšší ![]()
Ne, ani nahodou. Nakupovani obecne nesnasim i bez Covidu. Jsem rada, ze muzu byt chvili doma, jsem denne v praci od rana do vecera a fakt posledni co potrebuju videt jsou dalsi lidi. Vsechno co potrebujeme objednam pres net, zasilkovnu mam za rohem. Potraviny si necham privezt.
N neni to kvůli covidu, ale celkově, že ty vánoční nákupy, letos jsou o nečem jiném. Každý rok zajedem do obchodního domů, všude nazdobeno, atmosféra, pohoda na nákup, žádné davy, hudba, letos to vidím tak, že všude bude shon, a tlačenice a to mě neláká..
Nikdy
Děsí mě množství lidí ![]()
Před Vánoci chodím do obchodu jen v nouzi i normálně, letos leda by všechny eshopy zkrachovaly ![]()
Půjdu pokud půjdu okolo prázdného obchodu, abych podpořila obchody.
Já se těším do kavárny, tam určitě půjdu. Potom mám ještě v plánu dojít si koupit nějaké věci do malých butiků a obchůdků, tam nebývají běžné moc lidí, tak je tam nečekám ani teď v prosinci.
Půjdu, potřebuji do obuvi, do oděvů, do papírnictví. Teď chodím max do pekárny a do malých potravin u baráku. Na velké nákupy jezdí manžel.
Určitě půjdu. Už jenom proto abych slyšel medvídka z Bogoty. Jak ten vleze v předvánoční čas do hlavy, tak vyleze až o velikonoční pondělí. ![]()
Ani omylem. Davy lidí nesnáším. Stačí to při nákupu potravin.