Půjdete do obchodů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
27.11.20 17:29
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Jen zvědavost :mrgreen:.
Pokud otevřou obchody, půjdete se mačkat mezi ty davy? Nebojíte se v tomto případě nákazy?
Já bych chtěla do CA koupit dceři poukázku, do knih, potřebuji zimní boty, ale asi nepůjdu, vidina množství viru je děsivá :,(.
Jak to máte vy?
Dárky už mám přes net.
Jen ty knihy si chci,,očuchat,, a boty vyzkoušet.Tchýně nepůjde ani omylem, maminka se nemůže dočkat, táta a tchán nechodí ani bez Covidu. MM má na nákupy mě :lol:.

A do supermarketu pro jídlo taky nechodíš? Pokud ano, tak jaký je rozdíl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
27.11.20 17:32

Půjdu jenom do sportu koupit si na sezónu lyže a potřebuju, aby mi navrtali vázání. Do jiných obchodů mě nedostanou, nemám ráda davy. Vir mě až tak netrápí, od toho mám respirátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
27.11.20 17:33

Joooo, vezmu si volno at můžu jit v týdnu 😂 půjdu do ikei, do nákupního centra, do restaurací, do kina.. chci toto vsechno stihnout než to zase zavřou 🙏🏼 A kovidu jsem se nebala ani na jaro a je mě u zadku i teď. Kdo se boji, ať je doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30877
27.11.20 17:34

Nezbytne nutne potrebuji obuv s detmi a papirnictvi. Zbytek ozelim, stejne me to neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
27.11.20 17:34

Chystám se jen do papírnictví u nás v malém městě :)
Dárky na Vánoce mám vyřešené, všechno přes internet. Jo a ještě půjdu do drogerie, galanterie a domácích potřeb, ale ty měly otevřeno i teď. Představa nacpaných obchoďáků mě děsí každoročně a letos to určitě bude extrémní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
27.11.20 17:43
@KeckaJ píše: :think: Zatím jsem nikde frontu neviděla…Každopádně sem myslela, že i toto pravidlo se rozvolní. :think:
I tak ale nebudu chtít nikde čekat frontu (ač pochybuji, že se to někde stihne hlídat!)

toto pravidlo se určitě nerozvolní, Blatný to dávno avizoval, že to bude platit i ve 3

• u nás teda ty fronty u malých obchodů stojí, každý obchod má na dceřích napsáno, kolik lidí může být uvnitř - někde 1 někde 3, na poště 10 - lidi to dodržují od prvního dne, co to platí - no asi nejsou od sebe ty 2 metry, ale rozestupy jsou

v Bille omezili vozíky a schovali košíky, takže se lidé mačkají u vozíků a rvou si je od ruk, dezinfekce žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
27.11.20 17:44
@ZuzaM píše:
A do supermarketu pro jídlo taky nechodíš? Pokud ano, tak jaký je rozdíl??

to jsem se jí také ptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 17:45

Zadny rok v dobe adventu do obchodu nelezu, protoze jsem alergicka na to davove silenstvi, takze s tim nehodlam zacinat ani letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.11.20 17:48

Dnes jsem byla na běžném nákupu potravin a můžu říct, že síla. Lidi nakupují pořád a hlavně teď snad chodí do potravin jak na procházku. Venku nepotkám ani nohu, ale v obchodech plno. Pokud v pondělí otevřou pro mě se nic nemění jednou týdně nákup potravin ve velkém obchodě a jinak nouzový nákup v malém hned u baráku.
Dárky mám z netu, dekoraci na Vánoce z jiných let a žádné šílenství se u nás letos nekoná. Vánoce máme asi i jasné oprava auta byla dost finančně náročná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.11.20 17:52
@stinga píše:
to jsem se jí také ptala :nevim:

Všichni tady píšou, že do obchodů nepůjdou. Nevěřím, že všichni nakupují jídlo přes eshop. Rozdíl přece není žádný, restrikce budou stejné, 15m2 na osobu, v malých obchodech to půjde ohlídat mnohem líp, aby se nikdo na nikoho netlačil. Nechápu tu paniku. Chodím do supermarketů, půjdu i jinam, když budu potřebovat. Letos davy určitě v obchodech nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
27.11.20 17:52

@Lenka002 Viru se nebojím, ale nepůjdu. Nesnáším mačkající se lidi, už tak to bylo vždy před Vánoci na budku, natož teď. Jsem hrozně ráda, že jsem všechny dárky koupila po netu už v říjnu. Dnes jsem byla dopoledne udělat běžný týdenní nákup a byl to děs, lidem začíná z Vánoc zase hrabat :roll: Nechci vidět ten masakr v nákupních centrech, jestli je otevřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.20 17:54

Já teda do supermarketů nechodím prakticky vůbec bez ohledu na covid. Jednou týdně mi přijede Rohlík. Řekla bych, že to tak má minimálně půlka našeho baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.11.20 17:56
@stinga píše:
toto pravidlo se určitě nerozvolní, Blatný to dávno avizoval, že to bude platit i ve 3
  • u nás teda ty fronty u malých obchodů stojí, každý obchod má na dceřích napsáno, kolik lidí může být uvnitř - někde 1 někde 3, na poště 10 - lidi to dodržují od prvního dne, co to platí - no asi nejsou od sebe ty 2 metry, ale rozestupy jsou

v Bille omezili vozíky a schovali košíky, takže se lidé mačkají u vozíků a rvou si je od ruk, dezinfekce žádná

U nás je nejlepší organizace v Lidlu, u dveří stojí pán, přebírá košíky, hned dezinfikuje madlo i ruce nakupujících. V Bile jsem nebyla, v Penny a v Albertu na to dost kašlou, jen omezili počet košíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 17:58
@Alušáček píše:
Do obchodů určitě půjdu, ne že by mě to nějak zvlášť bavilo, ale potřebuju taky nakoupit i jine věci než jenom jídlo a všechno přes internet mi nevyhovuje.. Nákazy coronaviru se nebojím, nikoho nakazeneho osobně neznám, v práci nás je 300 zaměstnanců, nakazeny nikdo, v okolí nikde nikdo, takže zas tak horký to nebude.. Kdoví kde je pravda a jaka jsou skutečná čísla nakažených.

Ver, ze skutecna cisla jsou podstatne vyssi. Vyskytujes se pouze v nejake zvlastni bubline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
27.11.20 17:58
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Jen zvědavost :mrgreen:.
Pokud otevřou obchody, půjdete se mačkat mezi ty davy? Nebojíte se v tomto případě nákazy?
Já bych chtěla do CA koupit dceři poukázku, do knih, potřebuji zimní boty, ale asi nepůjdu, vidina množství viru je děsivá :,(.
Jak to máte vy?
Dárky už mám přes net.
Jen ty knihy si chci,,očuchat,, a boty vyzkoušet.Tchýně nepůjde ani omylem, maminka se nemůže dočkat, táta a tchán nechodí ani bez Covidu. MM má na nákupy mě :lol:.

Tak zrovna knihy bych fakt osobně nyní vybírat nešla. Zbytečný risk. Já půjdu max do obchodů pro drobnosti co se nedají objednat na netu. Ale plánovaný nájezd na obchody nemám v plánu. Dárky už skoro všechny mám, takže spíš jen sem tam nějakou drobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová