Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zavrene obchody mi vubec nevadi. Darky mam nakoupeny, jako kazdy rok online, vcetne obleceni a obuvi, kupuji drazsi veci, mam tak jistotu kvality a materialu, nevracela jsem nic. Co bych uvitala a kam zaskocim, je Pepco, rada tam kupuji darkove tasky a cedulky na darky, pekne a za hubicku. Ke kadernici jsem jeste z rijna objednana na kraj prosince, tak snad to klapne, to by me stvalo.
@Skaiqy píše:
Pro něco málo půjdu ale jinak vše vyřeším přes net..nehodlám přispět do mlýnku třetí vlnyCovidu zdar!!
Třetí vlna je „naplánovaná“ od února. Takže stejně bude, na tom nikdo nic nezmění tím, že nikam nepůjde. Prostě se pojede podle scénáře. Lidi nechaj na Vánoce si nakoupit a v půlce ledna začnou hlásat, jak nám zase ta čísla krásně rostou a nejpozději v únoru zase všechno pozavíraj a řeknou něco ve smyslu „můžete si za to sami, blbe. čci“. A takhle pojedeme několik let. Kéž bych se pletla.
@Bafonek píše:
Třetí vlna je „naplánovaná“ od února. Takže stejně bude, na tom nikdo nic nezmění tím, že nikam nepůjde. Prostě se pojede podle scénáře. Lidi nechaj na Vánoce si nakoupit a v půlce ledna začnou hlásat, jak nám zase ta čísla krásně rostou a nejpozději v únoru zase všechno pozavíraj a řeknou něco ve smyslu „můžete si za to sami, blbe. čci“. A takhle pojedeme několik let. Kéž bych se pletla.
Asi tak.
Fuck covid! Svobodě zdar!
@Bafonek píše:
Nechala bych jak se situace vyvine
nejsem fanda predikcí..plus..kdyby lidi nehráli hrdiny a dodržovali pár základních pravidel..ta čísla už před měsícem nemusela být tak velká..ale kdo chce kam, pomozme mu tam ![]()
@Bafonek píše:
taky si to myslím, v únoru je každý rok epidemie chřipky, takže je jasné, že každá chřipka bude muset jít na test, a to by bylo, aby to nelezlo nahoru, když testy budeme potencovat 50× - to tam najdeš koronu i z loňského dubna
@Skaiqy píše:
Nechala bych jak se situace vyvinenejsem fanda predikcí..plus..kdyby lidi nehráli hrdiny a dodržovali pár základních pravidel..ta čísla už před měsícem nemusela být tak velká..ale kdo chce kam, pomozme mu tam
Jenomže lidi těch „pár základních pravidel“ dodržují, protože jim nic jiného nezbývá. Taky se dezinfikuju, nosím slinták a neshromažďuju se - protože to dodržovat prostě musím. A ne proto, že bych těm opatřením věřila. Kdyby fungovaly tak by asi covid dávno bídně pošel. A nikdo by tu nepsal jak všechno pečlivě dodržoval a přesto to čapnul.
@Skaiqy píše:
Nechala bych jak se situace vyvinenejsem fanda predikcí..plus..kdyby lidi nehráli hrdiny a dodržovali pár základních pravidel..ta čísla už před měsícem nemusela být tak velká..ale kdo chce kam, pomozme mu tam
Lidi to dodržovat musí a výsledek? O ničem, takže ta buzerace a pruda jsou úplně zbytečné.
@Lenka002 píše:
Ahoj.
Jen zvědavost.
Pokud otevřou obchody, půjdete se mačkat mezi ty davy? Nebojíte se v tomto případě nákazy?
Já bych chtěla do CA koupit dceři poukázku, do knih, potřebuji zimní boty, ale asi nepůjdu, vidina množství viru je děsivá.
Jak to máte vy?
Dárky už mám přes net.
Jen ty knihy si chci,,očuchat,, a boty vyzkoušet.Tchýně nepůjde ani omylem, maminka se nemůže dočkat, táta a tchán nechodí ani bez Covidu. MM má na nákupy mě.
Jo, klidně, stejně pořád jezdím MHD a potkávám se se spoustou cizích lidí. Nepatřím mezi vyvolené, kteří mohou relaxovat doma a stát jim to zaplatí. ![]()
@Bafonek píše:
Bohužel.. Taky zacim věřit, že nic není náhoda..
Všechny dárky už mám koupené, čekám na pár drobností z Ali expressu (kdyby nestihli přijít, nechám je na narozeniny). Do obchodu půjdu, ale jenom kouknout na vánoční ozdoby, což moje děti miluji.
Maximálně půjdu do potravin před Vánoci, v české drogerii jsem nebyla už deset let.
Covidu se nebojím, nemám důvod. Jestli mám umřít, tak umřu. Umřít můžu i na chřipku nebo mě zítra přejede auto.
@Kockazvysocan píše:
Lidi to dodržovat musí a výsledek? O ničem, takže ta buzerace a pruda jsou úplně zbytečné.
Svatá pravda
.
Nakupuju online, do obchodů nepotřebuju. Chození po obchodech mě nebaví.
Nerada nakupuji online, nebaví mě to, musím to vidět a vyzkoušet…nečekám, až to tady milostivě povolí, jezdím do Německa…
@Kockazvysocan píše:
Nevím dne ani hodiny, kdy blbě spadnu ze schodů, kdy budu mít bouračku v autě, kdy mě někdo přepadne. Prestanu snad kvůli tomu žít? Vážně ne!
Covid tu je, ale nevěřím, že je to tak, jak se medializuje. Lidi umírají, ale počet úmrtí na rádobycovid se teď jen zveřejňuje, ostatní statistiky ne. Slabší jedincina chřipku bohužel umírali vždy, jen to nebylo tak zajímavý a světový.
A když to chytnu, tak co? Poprat se s tím budu muset tak, jako tak. Ale stresovat se nehodlám.
Hlavně když tady čtu „nakazila jsem se, i když jsem dodržovala všechny opatření“. Takže oro mě signál, že je ten blázinec k ničemu a rouška je jen omezování osobní svobody.
Diky, sdilim tvuj pohled na vec.. Bohuzel se jeste porad najde dost lidí, kteri budou cloveka za podobny nazor v diskuzich lyncovat, ze chces vědomě zabit jejich babicku..