Rada - nejspíš PAS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.20 11:31
@Anonymní píše:
Myslela jsem v této diskuzi, že neřeším, jestli mi někdo přes NET stanoví diagnózu nebo jestli sousedovic Tonicek to dělal do pěti let. Jde mi vyloženě o to, jestli někdo nedostal od odborníka tip, jestli tomu dítěti třeba i na návštěvě vyhovět nebo jestli třeba má cenu si s ní pětkrát denně stoupnout ke dveřím, nechat je otevřené a cvičit odchod. Teď je ten stav jasný, doma je to podle ní a občas zkusím vysvětlit. V obchodě, v zoo má smůlu. Ještě dodám, že jsem se u doktorky i ráne péče setkala s tím, že když je to holka, že by to a to už umět měla.

My řešili s psycholozkou obrubníky a řada byla ta, že musíme sami přijít na to, co je lepší.
Ale já jsem na rituály nepoužitelná, takže nás to stálo několik hysteraku, pak to vzdal. :nevim: Snahu o rituály má dodnes.

• Citovat
  • Upravit
3348
15.7.20 12:42

Ritualy jsou dobry zachovat pokud to nenarusuje bezny zivot. Takze ja bych zkusila nastavit jasne dana pravidla, kdy se dvere zaviraji a kdy ne. Trvat na tom vsude vcetne mesta a obchodu jiste nejde. Doma jo. Takze doma dodrzujte ale striktne a venku ne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.7.20 21:58
@Liška2014 píše:
Souhlasím. Dotazníky. tabulky…chce to zdravý rozum. Osobně bych si pediatru, která ve 2 letech se řídì dotazníkem a je jí divné, ze dvouleťák nemluví, nevybrala. To je asi jediná rada.Za mě..normální dítě.

Za vas treba, ale dobře, ze to pediatra resi, ze nemluvi nevadi, horsi je, ze nerozumí, to je dost problém…on se ten dotazník nedela pro nic za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí