Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza1976 píše:
Mě hlava neblbne. umím číst i na českém rozhraní Facebooku, a proto si poradím bez otravování těch, co umí číst stejně dobře jako já.
Ty jsi malé dítě, že se ptáš na základní obsluhu takhle rozšířené sociální sítě? To ani puberťák se neptá. Poradí si sám.
Ale jestli je ti třeba přes 60, možná už i 50+, tak to chápu. To už chce odbornou radu.
Já se ale na nic neptala, fakt si mimo ![]()
@arinecka píše:
Já se ale na nic neptala, fakt si mimo
Nejsem mimo. Řešíš kraviny.
Holčičko.
@Honza1976 píše:
No když už se někdo nevyzná ani na Facebooku, tak asi prostě neumí číst.
Vždyť je to tam napsané, co a jak. Jsou tam jasné návody.
Ale když někdo umí psát, tak umí i číst, ne?
A není to mobilem. Facebook je jen program.
Restartem se vyřeší pouze mezipaměť mobilu, nebo zásek Androidu, ne Facebook, a fakt, že někdo neumí číst. O ničem jiném to není.
To i ten mobil je často chytřejší, než jeho uživatel.
Stačí jen pořádně a beze zmatku číst.
Hezky a pomalounku jako v první třídě ZŠ.
Ty jsi dobrý, zamindrákovaný blbec, že?
![]()
@krajta píše:
Ty jsi dobrý, zamindrákovaný blbec, že?![]()
Nejsem, to říkej sobě v zrcadle a usměj se na sebe.
Vzteklým ženám se vyhýbají i děti.
Ty poznáš člověka jen na dálku? Asi telepatka… třeba jsi mimozemšťanka.
.
A nauč se číst. Fakt ti to pomůže, a možná se ti rozjasní i pleť.
Přísahám…
@Honza1976 píše:
Nejsem mimo. Řešíš kraviny.
Holčičko.
Ale joooo, úplně
Někdo tady chtěl být za chytráka a ono to nevyšlo že?
Mně i příteli se stává, že nám prostě „necinkne“ zpráva. A přitom tam je.
Ahoj, chci se zeptat na takovou vec. Mam na fb ‚pritele‘.. Jde o to, ze na jeho zdi vidim posledni prispevky nekdy z ledna, ale v sekci fotek je videt, ze pridava prispevky, fotky, citaty po celou dobu.
Je to nejakym omezenim? Ma treba nastaveno, ze na jeho zdi, abych nic nevidela, nicmene ve fotkach to stejne videt jde? Diky za odpoved.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat na takovou vec. Mam na fb ‚pritele‘.. Jde o to, ze na jeho zdi vidim posledni prispevky nekdy z ledna, ale v sekci fotek je videt, ze pridava prispevky, fotky, citaty po celou dobu.
Je to nejakym omezenim? Ma treba nastaveno, ze na jeho zdi, abych nic nevidela, nicmene ve fotkach to stejne videt jde? Diky za odpoved.
Vypada to, ze zablokoval své příspěvky.
Jeste dodam, ze ty fotky ostatni pratele normalne lajkuji i komentuji.. Takze je na zdi nevidim nejspis jen ja.
@Anonymní píše:
Ano, má nejspíš nastaveno, kdo co může vidět
Existuje funkce že přímo konkrétně určíš lidi které nemohou vidět ddané příspěvky
@Anonymní píše:
Já mám nastaveno, že moje příspěvky vidí jen rodina a reální přátelé.
Někdy se snaží na FB spřátelit lidé, které je nevhodné odmítnout (někdo z práce, někdo s kým něco řešíš atd.), tak je přijmeš, ale zaškrtneš, aby neviděli tvoje příspěvky.
Beztak na FB nedávám nic tajméno, ale svým způsobem to osobní je.