Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
2.11.10 19:38
kometa32 píše:
Ahoóój Kačenko!!!! :hug:Ten koláč vypadá víc než dobře!!! Pošli mi prosím recept…děkuji… :lol:

no ahooooj kometko :hug: tééda tady se scházejí ty nej nej :srdce: jsem ráda že si k nám zavítala.. recept pošlu do SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
2.11.10 19:42

holky moje zlatý jdu si lehnout strašně mě bolí ty zuby :cert: tak dobrouuu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.11.10 19:46

Kači děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.11.10 20:10

Ahoj holky! Jdu jen pozdravit a zase letím, jsem dneska strašně utahaná..

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.11.10 16:03

ahojte holky tak jak dneska je?co zoubky kači??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
3.11.10 16:38

ahojky :mavam:

alys také jen proletím mám toho dneska nějak mooc :roll:

kyb dneska mě bolí víc než včera… :-( ale musim to vydržet budu toho jěště hodně :roll:

a co ty? jaký jsi dnes měla den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.11.10 16:40

jojo dobrý večer jdu s kamoškou do restaurace pokecat a dát si salátek nebo neco dobrý ho tak se už těším ještě že ji tu mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
3.11.10 16:44
kyblicek píše:
jojo dobrý večer jdu s kamoškou do restaurace pokecat a dát si salátek nebo neco dobrý ho tak se už těším ještě že ji tu mám :-)

tak si to s kamarádkou užijte a moc se nepřejes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.11.10 16:48

no psala že se hodlá přežrat ale já si dám salátek to stačí přeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
4.11.10 15:40

ahooj holky :mavam:
tak jsem se na chvilku zastavila, ale to jen do té doby, než přijde má drahá polovička domů :mrgreen: tak nějak jsem na rychlo poklidila a měla bych vytírat, ale vůůbec se mi nechce :roll: tak uvidim jestli se do toho pustím dnes, nebo až zítra :think: :lol:

a jaký jste měli dnes vy den? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.11.10 18:11

ahoj kači taky byhc měla vytírat a nechce se mi já ted byla u segry tak sem se s malou zabavila a budu dělat chlapovi večři tak si dám asi taky neboco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
4.11.10 18:18

Ahoj holky,

tak my dneska byli na kyčlích a udělali jsme si z toho procházku skoro na celý den :mrgreen: Teď doma vybírám dárky na vánoce,narozky,mikuláše ..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
5.11.10 17:26

ahoj holčičky moje :mavam:

tak mám chvilku čas, teď mi odešla kamarádka se kterou jsem se dlouho neviděla :hug: a maluji z malou vodovkami…připravuji koupání tak pak zase mrknu..

alys a co budeš kupovat za dárky??? mě vůbec nic nenapadá :nevim:

kyb na to samé se ptám i tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.11.10 18:06

ahoj kači tak já už mám tak nejak pokoupeno malé teda koupila jsem ji pannenku k tomu nočník a toví ty kraviky pak telfony dva desně ráda volá tak by si snama mohla volat ty decké a vysavč protže než začnu vysávat já prvne si musí vyhrát ona a tak se aspon nebudem hadat :mrgreen: no pak koupím ještě nákej bloček a už takovi ty kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
5.11.10 18:24

kyb téééda ty jsi pohotová, to já jsem zase pozadu a nemám jediný dárek 8-o :mrgreen: noo já asi koupím tu modelínu PlayDoh nebo jak se to jmenuje a nějaké ty holčičí blbinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová